Offerte.nl

Alle reviews

Offerte.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Huurflits
Huurflits

 Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Hier vind je de reviews van consumenten over Huurflits.nl, de internetsite waar op privé verh...

Logo Slimster
Slimster

Een nieuwe tv aanschaffen of een nieuwe lening aangaan, daar zou u niet teveel voor willen betalen. Maar om nu naar alle winkels te gaan of online ...

Offerte.nl

Als u een offerte nodig heeft, kunt u een bedrijf benaderen en een offerte aanvragen. Dit levert u maar één prijs op, maar niet als u naar nog 5 andere bedrijven toegaat. Dit kan erg tijdrovend zijn. Een andere optie om toch te weten of u bij een andere bedrijf goedkoper af bent, is door u aan te melden bij het bedrijf offerte.nl zij bieden de mogelijkheid meerdere offertes in één keer aan te vragen online. Om te weten of deze offertes wel representatief zijn en als er ergens anders nog goedkopere offertes te vinden zijn, kunt u de reviews en beoordelingen van anderen lezen. Door het lezen van de reviews op ReviewsBird.nl kunt u erachter komen of dit bedrijf past bij u en uw voorkeur.

Over offerte.nl
Offerte.nl biedt u de mogelijkheid om via de site offertes te ontvangen en van erkende regionale professionals vergelijkingen te maken uit meer dan 100 verschillende branches. Het bedrijf weet dat het vinden van een goed product of betrouwbare dienst een hele opgave kan zijn en wilt u daar graag bij van dienst zijn. Dit doet het bedrijf al langer dan 10 jaren. Offerte.nl helpt consumenten en bedrijven bij het vinden, aanvragen en vergelijken van offertes van vakspecialisten. Offerte.nl stuurt offertes per dienst of branche op basis van postcode, plaats en/of uw persoonlijk wensenpakket.

Producten en diensten van Offerte.nl
Via Offerte.nl kunt u vrij gemakkelijk een offerte aanvragen. De website heeft het voor u vergemakkelijkt om dit binnen enkele stappen waar te maken. Bij stap 1 geeft u uw wensen aan door een aantal korte vragen te beantwoorden. Vervolgens zult u 3 tot 5 offertes ontvangen van bedrijven die vallen binnen uw wensen en die iets voor u kunnen betekenen. Bij de laatste stap kunt u dan het bedrijf dat het best voor u voldoet kiezen en hen benaderen voor de klus. De site biedt meerdere categorieën aan waaruit u een keuze kunt maken. In bijvoorbeeld de categorie diensten kunt u terecht voor het vinden van notarissen, online marketing, ongediertebestrijding, advocaten, boekhouders en nog veel meer. Zo kunt u nog uit meerdere categorieën kiezen, waaronder entertainment, maar ook huis en tuin.

Complimenten, klachten en tips voor Offerte.nl
De webshop van Offerte.nl is eenmaal 24 uur geopend. Mocht u nog vragen hebben of zijn er zaken niet duidelijk voor u dan kunt u contact opnemen met de klantenservice via de mail op info@offerte.nl of telefonisch op het nummer 0887712345.

Heeft u al eens een offerte opgevraagd via Offerte.nl? Dan kunt u uw ervaring delen via ReviewsBird.nl. Konden ze u echt aan een goed gekwalificeerde advocaat of notaris helpen? Was de metselaar betrouwbaar? Kreeg u de offertes snel opgestuurd? En hoe is de klantenservice van Offerte.nl? Schrijf uw oordeel en vertel ons wat u van het bedrijf en zijn diensten vind.

Heeft u nog geen ervaring met dit bedrijf, maar overweegt u of u met ze in zee gaat? Lees dan snel de reviews van voormalige klanten die u misschien net iets meer kunnen vertellen over Offerte.nl en haar diensten.