8

Minder
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

8
Productkwaliteit en Garantie
8
Prijs/Kwaliteitverhouding
8
Reputatie

Minder

Minder is een online energievergelijker die zich richt op de zakelijke markt. Opgericht door Rob Leek en Arno Feenstra met meer dan 15 jaar ervaring in de energiemarkt, is het doel van Minder om zakelijke klanten te helpen het scherpste energiecontract te vinden. De website is gecertificeerd door de Webshop Keurmerk organisatie en biedt klanten een veilig gevoel. Minder biedt niet alleen energiecontracten aan, maar ook zonnepanelen te koop en te huur. Klanten kunnen eenvoudig energiemaatschappijen vergelijken en direct een nieuw contract afsluiten via Minder. Voor meer informatie en klachtenbehandeling heeft Minder een klantenservice en een speciaal e-mailadres.

Wat zeggen de reviews?

Minder.nl wordt over het algemeen geprezen vanwege de hoge productkwaliteit, gemakkelijke vergelijkingsmogelijkheden en goede garantie-opties. Klanten waarderen de aanzienlijke besparingen die ze kunnen realiseren dankzij het vergelijken van energieleveranciers. Hoewel de prijzen iets hoger kunnen liggen, wordt de 100% onafhankelijkheid en transparantie van het merk als een groot pluspunt gezien, wat resulteert in een betrouwbare en eerlijke reputatie.

Productkwaliteit en Garantie

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Gemakkelijk vergelijken van energieleveranciers"
De productkwaliteit van deze energieleveranciers wordt over het algemeen hoog beoordeeld door gebruikers, die het gemak van het vergelijken van verschillende opties waarderen. Echter, sommige gebruikers hebben klachten geuit over de garantievoorwaarden, die niet altijd even duidelijk zijn. Over het algemeen bieden de energieleveranciers echter goede productkwaliteit en garantie-opties aan.

Prijs/Kwaliteitverhouding

8
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Gemakkelijk vergelijken van energieleveranciers"
  • "Aanzienlijke besparing op energierekening"
Klanten prijzen de mogelijkheid om energieleveranciers eenvoudig te kunnen vergelijken, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de energierekening. Dit zorgt voor een uitstekende waarde voor je geld, hoewel sommige klanten opmerken dat de daadwerkelijke besparingen kunnen variëren afhankelijk van het individuele energieverbruik.

Reputatie

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "100% onafhankelijkheid"
De reputatie van dit merk wordt hoog gewaardeerd vanwege de 100% onafhankelijkheid en transparantie die zij bieden aan hun klanten. Dit wordt als een groot pluspunt gezien door de reviewers, hoewel sommigen aangaven dat de prijzen iets hoger liggen dan bij andere merken. Over het algemeen wordt het merk echter geprezen om zijn betrouwbaarheid en eerlijkheid.