AtlasVPN reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

AtlasVPN

AtlasVPN

is een relatief nieuwe virtuele particuliere netwerkprovider die zich specialiseert in digitale beveiligings- en privacy oplossen. AtlasVPN werd officieel in 2019 gelanceerd. In 2021 werd het een onderdeel van Nord Security, dat eigenaar is van een paar van de best beoordeelde VPN's: Surfshark en NordVPN.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met deze relatief nieuwe virtuele particuliere netwerkprovider. Kun je ons wat meer vertellen over jouw ervaringen met deze netwerkprovider, heb je bijvoorbeeld een ervaring gehad met de klantenservice en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over AtlasVPN

AtlasVPN werd dus officieel opgericht in 2019 als een zeer veilige freemium VPN-service met als doel veilig en open internet voor iedereen toegankelijk te maken. In 2021 werd AtlasVPN onderdeel van Nord Security, een leider in het leveren van digitale beveiligings- en privacy oplossingen. Nord Security heeft ook andere VPN's zoals Surfshark en NordVPN onder zich. Ondanks dat het bedrijf relatief nieuw is in de VPN-scene wordt het nu al gebruikt door meer dan zes miljoen gebruikers over de hele wereld.

Producten en diensten van AtlasVPN

Voor we verder gaan over deze netwerk provider is het wellicht handig om eerst even uit te leggen wat VPN precies is. VPN staat voor "virtual private network", of in het Nederlands: virtueel privé netwerk. Het is dus een dienst die jouw internetverbinding versleutelt en je online privacy beschermt. Het creëert een versleutelde tunnel voor je gegevens, beschermt je online identiteit door je IP-adres te verbergen en stelt je in staat om bijvoorbeeld openbare wifi-hotspots veilig te gebruiken. VPN verdedigt dus eigenlijk tegen online snuffelen in jouw gegevens van iemand anders, of het nu hackers, overheden of ISP's zijn.

Het is dan ook niet raar dat de belangrijkste drijfveer en missie van AtlasVPN is om digitale privacy en veiligheid toegankelijk te maken voor alle consumenten, ongeacht hun budget of technische kennis. Daarom kan iedereen AtlasVPN gratis uit proberen of zich aan melden voor premium services met meer extra functies (deze kosten wel een klein beetje extra). De netwerkprovider gebruikt AES-256- en ChaCha20-Poly1305-codering en zowel IPSec/IKEv2- als WireGuard protocollen om jouw gegevens veilig door te sturen.

Ervaringen, klachten en tips over AtlasVPN

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit relatief nieuwe bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral op deze pagina van ons platform jouw ervaringen, klachten en tips achter over AtlasVPN. Het wordt enorm gewaardeerd door toekomstige potentiële klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review