9

Tankpas
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

9
Prijs/Kwaliteitverhouding
9
Klantenservice en Klachtenafhandeling
9
Levering en Retournering
9
Reputatie
9
Innovatie en Duurzaamheid

Tankpas

Tankpas is een bedrijf dat tankpassen verkoopt aan ZZP-ers en ondernemers in het Midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf is onderdeel van Travelcard en gevestigd in Almere. Tankpas biedt tankpassen voor gebruik in Europa en streeft naar het bieden van extra kortingen en gratis diensten, zoals bijvullen van ruitenwisservloeistof en olie bij Kwik-Fit winkels. Ondernemers kunnen elke maand een complete factuur ontvangen voor brandstofkosten en andere faciliteiten zoals betalen van autowassen en parkeren. Tankpas biedt ook mogelijkheden voor CO2-compensatie.

Wat zeggen de reviews?

Tankpas.nl biedt een betaalbare en waardevolle softwareoplossing voor zowel MKB-bedrijven als ZZP'ers, wat resulteert in tijds- en kostenbesparingen. Hoewel sommige functionaliteiten beperkt kunnen zijn in vergelijking met duurdere opties, biedt de software over het algemeen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De klachtenafhandeling kan echter traag en inefficiënt zijn, maar de bezorging en retourzendingen worden geprezen vanwege hun efficiëntie en gemak voor zowel internationale als lokale klanten. Het merk heeft een solide reputatie en een focus op het bedienen van kleine tot middelgrote bedrijven, met tevreden klanten die de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten en diensten waarderen. Tankpas.nl wordt gezien als een pionier op het gebied van duurzaamheid en innovatie, met baanbrekende technologie en een milieuvriendelijke benadering die verder reikt dan de hoge prijs die sommige gebruikers ervaren.

Prijs/Kwaliteitverhouding

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "geschikt voor MKB en ZZP'ers"
Deze software is ideaal voor zowel MKB-bedrijven als ZZP'ers vanwege de betaalbare prijs en de waarde die het biedt. Het is gemakkelijk te gebruiken en bespaart tijd en geld voor ondernemers. Echter, sommige gebruikers merken op dat de functionaliteiten beperkt kunnen zijn in vergelijking met duurdere opties op de markt. Over het algemeen biedt deze software een uitstekende waarde voor zijn prijs.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

9
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "gemakkelijk aanvragen tankpas"
  • "handige tol betalen service"
De tankpas is eenvoudig aan te vragen en de tol betalen service is handig in gebruik. De klachtenafhandeling van beide diensten wordt echter als traag en inefficiënt ervaren door sommige klanten.

Levering en Retournering

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "acceptatie in meerdere Europese landen"
De bezorging en retourzendingen worden over het algemeen positief beoordeeld door klanten vanwege de snelle acceptatie in meerdere Europese landen, waardoor het zowel voor internationale als lokale klanten gemakkelijk is om producten te ontvangen en terug te sturen. De levering wordt als efficiënt ervaren, terwijl het retourbeleid wordt geprezen vanwege de eenvoudige en probleemloze processen.

Reputatie

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "geschikt voor MKB en ZZP'ers"
Het merk heeft een solide reputatie in de markt, met een focus op het bedienen van kleine tot middelgrote bedrijven en zelfstandige ondernemers. De klanten lijken tevreden te zijn met de betrouwbaarheid en kwaliteit van de producten en diensten, hoewel er ook opgemerkt wordt dat de prijzen soms wat aan de hoge kant kunnen zijn. Over het algemeen wordt het merk gezien als een goede keuze voor diegenen die op zoek zijn naar efficiënte oplossingen voor hun zakelijke behoeften.

Innovatie en Duurzaamheid

9
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "acceptatie in meerdere Europese landen"
Innovatie en duurzaamheid staan centraal in dit product, waardoor het veel succes heeft geboekt in verschillende Europese landen. Het product wordt geprezen om zijn baanbrekende technologie en milieuvriendelijke benadering, maar sommige gebruikers vinden de prijs aan de hoge kant. Over het algemeen wordt het product gezien als een pionier op het gebied van duurzaamheid en innovatie, met een brede acceptatie in de markt.