ParkCare

Alle reviews

ParkCare

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Taxi2Airport
Taxi2Airport

Als je op vliegreis gaat kan het soms wel eens ingewikkeld zijn om naar of vanaf een luchthaven jouw bestemming te bereiken. Een bedrijf wat dit so...

Logo Quick Parking
Quick Parking

Laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens toe aan vakantie. We kijken er eeuwen naar uit en als het zover is kunnen we eindelijk even al onz...

Logo Winparts
Winparts

Auto’s vormen vandaag de dag een van de belangrijkste vervoersmiddel voor de mensheid. Ondanks dat auto’s fijn kunnen zijn, gaat er toc...

Logo The Valet Guys
The Valet Guys

Als je op reis gaat en moet vliegen vanaf Schiphol dan weet je dat parkeren op de luchthaven niet goedkoop is. Wat doe je dan? Ga je met het openba...

ParkCare

Als je reizigers die gebruik maken van een vliegveld vraagt wat hun grootste irritatie is dan wordt vaak het betaald parkeren vaak als eerst genoemd. Dat is ook logisch want de parkeerplaatsen bij luchthavens zijn niet goedkoop en erg druk. Bovendien heb je geen tijd om lang naar een goede parkeerplaats te zoeken als je weet dat je ook nog in moeten checken. Een bedrijf als ParkCare kan je in dit geval behulpzaam zijn. Op de site van deze onderneming kun je airport parking in ons land en andere Europese landen reserveren en betalen. Hoe deze service door klanten ontvangen wordt lees je in hun ParkCare reviews op onze website. Zij delen hun ervaringen en commentaren met potentiële klanten zoals jij zodat je weet wat je te wachten staat.

Over ParkCare

ParkCareis in 2013 opgericht in Groningen en bood in die tijd goedkope parkeeralternatieven in deze stad. Hoe meer het bedrijf uitbreidde hoe meer mensen er gebruik van maakte. Eigenaar Theo Zijlstra had al snel in de gaten dat er ook een grote vraag was naar parkeren bij vliegvelden en hij richtte de focus van zijn bedrijf op het aanbieden van deze service. Inmiddels biedt ParkCare parking bij verschillende vliegvelden in binnen- en buitenland. ParkCare Eindhoven en ParkCare Düsseldorf zijn hier slechts twee voorbeelden van. Omdat het bedrijf samenwerkt met lokale parkeerbedrijven wil je vooraf natuurlijk weten waar je aan toe bent als je jouw auto via ParkCare bij een luchthaven in Frankrijk of Spanje gaat parkeren. Daarom is het zo belangrijk om eerst de ParkCare reviews van klanten op onze website te lezen.

De diensten en locaties waar ParkCare actief is

Het boeken vanairport parkingkan bij ParkCare op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een parkeerplaats op loopafstand van de terminals waar je zelf naar toe rijdt en parkeert. Vertrekt je vlucht erg vroeg in de ochtend? Om niet midden in de nacht op te hoeven staan kun je een arrangement boeken met een overnachting in een hotel op het vliegveld waar je vertrekt. Shuttle parking en valet parking zijn andere diensten die dit bedrijf te bieden heeft. Inmiddels kun je ParkCare gebruiken bij meerdere vliegvelden in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Italië. Als je contact wilt opnemen met de ParkCare klantenservice dan kun je de medewerkers bereiken via het servicenummer of het e-mail adres dat op de site te vinden is.

Reviews en klachten over ParkCare

Heb jij gebruik gemaakt van de mogelijkheden die ParkCare te bieden heeft? Dan horen we graag van je hoe dat bevallen is. Je kunt daarom jouw ParkCare review op onze website achterlaten zodat nieuwe klanten kunnen lezen welke ervaring jij met het parkeren bij vliegvelden hebt. Hoe makkelijk was het om een parkeerplaats via ParkCare te boeken? Heeft het bedrijf geleverd wat ze je tijdens de boeking beloofde? Hoe behandeld ParkCare klachten en vragen? En minsten zo belangrijk: is ParkCare betrouwbaar als aanbieder van betaalde parkeerplaatsen? Met jouw beoordeling draag je bij aan een duidelijk overzicht van de plus- en minpunten die klanten bij deze onderneming ervaren hebben.