Athlon

Alle reviews

Athlon

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Athlon

Het vinden van een autoriteit op het gebied van autoleasing en autoverkoop online kan heel tijdrovend zijn met de vele aanbiedingen. Online de diverse mogelijkheden bekijken van bijvoorbeeld privé leasen, zakelijk leasen of gewoon een auto voor uzelf te kopen is beslist wel handiger dan de straat rondrijden. Waar kan men terecht voor voordelige lease-procedures? Waar dient u als lessee rekening mee te houden? Wat zijn de verplichtingen van de lessor? In welke staat bevinden de voertuigen die worden geleased? Hoe verloopt het afsluiten van een leasecontract? Hoe betrouwbaar is de auto dealer? Voor antwoorden en het overzicht aan ervaringen en beoordelingen van klanten met leasebedrijven, kunt u terecht bij ReviewsBird. De pagina waar u in de reviews van klanten meer wordt geïnformeerd over lease en leaseactiviteiten van bedrijven.

Over Athlon
Athlon is een bedrijf dat verschillende autodiensten aanbiedt in Nederland. Het bedrijf bestaat al langer dan een eeuw. Het werd in 1916 opgericht als RIVA (Reparatie-Inrichting voor Automobielen). In 1950 startten zij hun leaseactiviteiten. Het bedrijf deed het goed op de markt en besloot in 1991 hun naam te veranderen naar Athlon NV. In 1999 bereikte het bedrijf opnieuw een mijlpaal en kochten zij aandelen bij Hiltermann Lease Service. Dit is ook een lease bedrijf, dat dankzij hun unieke propositie, goede banden kon leggen met de missie van Athlon. In de jaren daarop begon Athlon ook met dealer activiteiten bij onder anderen Ford, Volkswagen, Audi, Mercedes en BMW. Na grote successen begon het bedrijf in 2003 met internationalisering om hun diensten verder te brengen dan alleen Nederland.

Producten en diensten van Athlon
Bij Athlon kunt u onder andere terecht voor het huren van bedrijfswagens of zakelijke auto voor uw eigen zaak. Athlon biedt elektrische auto’s aan en auto’s die rijden op Diesel of benzine. U kunt bij het bedrijf terecht voor merk auto’s, zoals Jaguar, Opel, Nissan, Renault, SEAT, Smart, Mitsubishi en nog elke andere merken. Op de webshop kunt u gerust een kijkje nemen en even rond snuffelen. Het bedrijf biedt ook occasion lease aan. Dit houdt in dat u niet in een nieuwe, maar in een 2de-hands auto rijdt. Hier heeft u dan geen last van hoge bijtellingen. Het bedrijf noemt dit ook wel ‘Athlon Second Drive’.  Naast occasion lease is er ook privélease. Dit is als u uw auto geheel in privésfeer wenst te gebruiken.

Complimenten, klachten en tips voor Athlon
Via de webshop kunt u heel snel uw auto leasen of kopen. U kunt een auto zoeken naar uw smaak en online uw contract regelen. Het gewenste auto zal bij Athlon voor u klaarstaan. Mocht u zelf niet eruit komen, dan heeft Athlon een klantenservice die u kan helpen. De klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:00u tot 17:30u. Klachten over de dienstverlening mogen worden gemeld op 036 547 11 00 of via info.nl@athlon.com. 

Hebt u al een auto geleased met dit leasebedrijf? Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaring met het bedrijf. Laat dan uw ervaring achter op ReviewsBird.nl.

Bent u nog geen klant van Athlon, maar zit u te overwegen om met ze in zee te gaan? Lees in de reviews van ReviewsBird.nl dan eerst wat klanten van Athlon vinden voordat u uw besluit maakt in het huren van een voertuig.