Aerosus reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Aerosus

Is je auto toe aan vernieuwing? Dan kunnen de prijzen voor onderdelen al snel oplopen, en waar moet je die dan vinden? Een bedrijf dat je daarbij wellicht kan helpen is Aerosus.

Voordat je auto onderdelen bij Aerosus gaat bestellen wil je echter wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Denk bijvoorbeeld aan: heeft het assortiment van Aerosus wel waarna ik opzoek ben? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie van hun producten? Wat kan ik doen als ik ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Kan Aerosus me ook advies geven als ik niet zeker weet welk product ik nodig heb? Hoe zit het met de klantenservice? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen kan je op onze website, AerosUS-Reviews en beoordelingen lezen. Op basis daarvan kan je zelf beslissen of het bedrijf wel of niet aan jouw vereisten zal voldoen.

Wat is Aerosus

Aerosus is een Duits bedrijf dat inmiddels al meer dan een decennium lang luchtvering- en compressorsystemen in meer dan 164 verkoopt. Het bedrijf beweert al meer dan 100.000 tevreden klanten geholpen te helpen, en biedt ondersteuning in meer dan 10 talen. Het moederbedrijf van Aerosus is AT Parts Germany GmbH. Het magazijn is gevestigd in Keulen, Duitsland. Het bedrijf stelt dat ze hun klanten betaalbare onderdelen van uitstekende kwaliteit voor alle automerken bieden.

Producten en diensten Aerosus

Ben je nieuwsgierig naar de producten van Aerosus? Dan kan je hun website bezoeken. Bovenaan wordt onderscheid gemaakt op basis van een aantal bekende automerken, zoals: Audi, Bentley, BMW, Citroen, Land Rover, Porsche, Mercedes, Renault, VW (Volkswagen), Jaguar en Andere. Als je op een van die merken gaat staan kan je zelf jouw auto model selecteren. Daarna wordt je doorverwezen naar een pagina met alle toepasselijke onderdelen voor dat automodel. Als je op een product klikt kan je daarvan informatie, zoals een beschrijving, foto’s en prijs bekijken.

Heb je een geschikt onderdeel kunnen vinden? Dan heb je diverse opties bij het afrekenen. Zo kan je betalen met: PayPal, Rembours, Visa, Mastercard, American Express, Klarna, iDEAL en Bankoverschrijving. Over verzenden, retouren en terugbetalingen valt meer te lezen op de website van Aerosus.

Contact

Wil je een auto onderdeel bestellen bij Aerosus, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan gaat dat op enkele manieren, zo kan je voor telefonisch contact bellen met het nummer: +312 480 80 118. Stuur je liever jouw bericht via de mail? Dan gaat dat naar het adres: shop@aerosus.nl. Het bedrijf valt in Duitsland te bezoeken, aan: Bachemstr. 8, 50676, Köln.

Reviews en beoordelingen Aerosus

Heb je al eens eerder producten bij Aerosus gekocht? Of een andere soort ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij weten wat je daarvan vond! Deel je mening over de betrouwbaarheid van Aerosus met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerden om te bepalen of Aerosus aan hun wensen zal voldoen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven zou willen lezen kan dat op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook