Zeturf reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Zeturf

ZEturf (wat eerder Runnerz was) is de Nederlandse bookmaker voor wedden op paarden. Het bedrijf organiseert dus, om het wat makkelijker te zeggen, weddenschappen op paardenkoersen.

Wij zijn erg benieuwd naar wat jouw ervaring is met deze Nederlandse bookmaker voor wedden op paarden. Kun je ons wat meer vertellen over jouw ervaringen met dit bedrijf, heb jij bijvoorbeeld een keer mee gedaan aan een weddenschap en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook weer een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over ZEturf

Onlangs veranderde Runnerz, dé aanbieder van weddenschappen op paarden in Nederland, haar naam naar ZEturf. Het bedrijf is in handen van ZEbetting & Gaming en gebruikte de merknaam ZEturf al in andere gebieden, het was dus een logische stap. Het bedrijf beschikt over een licentie van de Nederlandse Kansspelcomissie, en mag dus officieel online weddenschappen aanbieden. ZEturf verdient zijn geld door per weddenschap een bepaald percentage in te houden. Dit maakt het bedrijf eigenlijk een totalisator en geen bookmaker.

Producten en diensten van ZEturf

ZEturf richt zich maar op één sport: paardenrennen

. Toch is er op het platform, in deze sport, veel variatie te vinden. Ten eerste kun je wedstrijden volgen op veel verschillende banen en in veel verschillende landen. Ga je bijvoorbeeld voor een wedstrijd in de Verenigde Staten of houd je het liever dichter bij huis? Dat kan, want ook in Europa wordt er volop ingezet op paardenrennen. Naast verschillende landen biedt ZEturf ook zowel langebaan- als kortebaanraces aan. Voor extra variatie kan je ook nog kiezen voor wedstrijden op een grasbaan.

Naast variatie in afstand en landen, kan je ook verschillende weddenschappen aangaan. Zo kan je bijvoorbeeld inzetten op welk paard de race wint, maar ook inzetten op een paard dat de top drie haalt. Of je kan bijvoorbeeld voor twee opeenvolgende races voorspellen welk paard wint.

Klantenservice van ZEturf

Er is eigenlijk maar één manier waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice van ZEturf: telefonisch ( 070-3380365). Een chatfunctie ontbreekt helaas, dus bij dringende vragen ben je aangewezen op je telefoon. Als extra service kun je bij ZEturf wel een terugbelverzoek indienen. Dat is wel zo prettig, want die belkosten bewaar je natuurlijk liever voor je weddenschappen.

Ervaringen, klachten en tips over ZEturf

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over ZEturf achter op deze pagina van ons platform zodat je weer andere potentiele klanten kunt helpen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook