wonderbox

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

wonderbox

Als je uitgenodigd bent voor een feestje is het soms wel eens lastig om een uniek cadeau te geven. Misschien is het wel leuk om een unieke ervaring als cadeau te doen, maar waar kan je die dan vinden? Wonderbox is een bedrijf dat je daarbij wellicht verder kan helpen.

Voordat je producten bij wonderbox gaat aanschaffen wil je wel weten of het bedrijf aan jouw wensen zal voldoen. Denk daarbij aan kwesties als: wat voor soorten ervaringen kan ik vinden bij het bedrijf? Hoe zit het met de kosten? Hoe werkt het proces van wonderbox, is het eigenlijk wel makkelijk te gebruiken en hoe lang blijft het geldig? Waar kan ik contact opnemen met het bedrijf als ik een vraag heb? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze website, wonderbox reviews en beoordelingen lezen. Op die manier kan je zelf beslissen of je cadeaus wilt bestellen bij wonderbox.

Wat is wonderbox

Wonderbox is een bedrijf dat continu allerlei unieke ervaringen voor hun klanten samengesteld. Het bedrijf is van mening dat deze ervaringen nog mooier zijn als ze gedeeld worden, daarom wordt een gedeelte van hun aanbod ook als cadeaus geleverd. Hierbij kan je denken aan etentjes, tot hotelovernachtingen en sportieve uitjes. Het is mogelijk om meer dan 14.000 unieke belevenissen te ontdekken, op locaties in Europese landen als bijvoorbeeld: Nederland, België, Spanje, Italie en meer. Wonderbox is een product Wonderbox Business Group NL B.V. en onderdeel van de Wonder Group.

Producten en diensten wonderbox

Wonderbox is een bedrijf dat verschillende soorten belevenissen aanbied. Via de homepagina van het bedrijf kun je gelijk beginnen met zoeken naar producten. Zo zijn daar bijvoorbeeld de bestsellers te vinden. Ook is het mogelijk om te sorteren aan de hand van een aantal categorieën, zoals: Alle Cadeaus, Vrije Keuze, Overnachten, Eten & Drinken, Wellness, Actie en Avontuur. Als je op een pakket klikt kun je daarvan de precieze inhoud lezen met een uitgebreide omschrijving en prijs. Verder valt meer te lezen over hoe de belevenis gebruikt kan worden.

Bestellen

Wil je een wonderbox bestellen? Dan kun je betalen op verschillende manieren, waaronder: iDEAL, Mastercard, Maestro en Visa. Als je op werkdagen voor 22:00 besteld is jouw bestelling de volgende dag nog in huis. De boxen van het bedrijf zijn ruim 3 jaar geldig.

Contact

Wil je een pakket bij wonderbox aanschaffen, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor een aantal mogelijkheden, zo kun je op de site veelgestelde vragen lezen, waar je wellicht al een antwoord vindt. Verder is het ook mogelijk om op de site via een contactformulier jouw bericht met wonderbox te delen. Telefonisch contact opnemen gaat ook, bel daarvoor naar het nummer: +31(0)23 5175739.

Reviews en beoordelingen wonderbox

Heb je al eens eerder een belevenis bij wonderbox gekocht? Of een andere soort ervaring met het bedrijf gehad? Dan zijn wij benieuwd hoe dat beviel! Deel je mening over wonderbox met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere lezers om een realistischer beeld over wonderbox te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over soortgelijke ondernemingen? Dan gaat dat op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Dirk van Duvenvoirde 2 jaar geleden
8
Ik heb onlangs een Wonderbox gekocht als cadeau voor mezelf en ik kan eerlijk zeggen dat het de beste beslissing was die ik heb genomen. De belevenissen die worden aangeboden zijn echt uniek...

Alle reviews ( 1 )

Positieve review over amazing experience with Wounder Box

Ik heb onlangs een Wonderbox gekocht als cadeau voor mezelf en ik kan eerlijk zeggen dat het de beste beslissing was die ik heb genomen. De belevenissen die worden aangeboden zijn echt uniek en spreken tot ieders verbeelding. Het bestellen van mijn Wonderbox was ook zeer eenvoudig; de website is gebruiksvriendelijk en alles wordt duidelijk uitgelegd. Toen ik mijn Wonderbox ontving, viel me op hoe mooi hij was ingepakt. Ik voelde me bijna alsof ik een cadeau kreeg van iemand anders! Er zat niet alleen een mooie brochure in, maar ook nog eens handige tips over hoe je de belevenis het best kunt plannen. Het leukste gedeelte begon toen ik door alle mogelijkheden bladerde om te zien welke ervaring ik wilde kiezen. Er is zo'n breed scala aan opties beschikbaar – of je nu avontuurlijk bent ingesteld of gewoon wat wilt ontspannen, er is altijd iets dat bij jou past! Uiteindelijk koos ik voor een weekendje weg met twee nachten in een bungalowpark – het perfecte uitje om even helemaal tot rust te komen zonder al te veel moeite. De reservering maken ging heel gemakkelijk en mijn partner en ik hebben enorm genoten van ons verblijf daar. Kortom, als je op zoek bent naar iets leuks om te doen of zoekt naar het perfecte cadeau, raad ik absoluut aan om een Wonderbox te proberen!

D
Dirk van Duvenvoirde 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!