Vistaprint

Alle reviews

Vistaprint

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Vistaprint

Een visitekaart dient meteen in het oog te springen en uitnodigend te zijn naar de wereld toe. Voor het laten vervaardigen van goede visitekaartjes heeft u natuurlijk een specialist op dat gebied nodig. Bent u van plan een nieuwe business op te starten? Of wilt u uw bedrijf meer bekendheid geven? Maak dan gebruik van een erkend bedrijf gespecialiseerd in visitekaartjes. Geen idee waar u van start moet? Geen probleem! Op de site van ReviewsBird.nl bent u terecht voor reviews, die u meer informatie verschaffen over bedrijven als Vistaprint. U bent er terecht voor informatie over het bedrijf zelf, de tips en tops voor het bedrijf, maar vooral over de ervaringen die klanten hebben met en de beoordeling die ze geven aan de producten en dienstverlening van het bedrijf. Graag lezen wij ook uw ervaringen op de site!

Over Vistaprint
Vistaprint is een bedrijf dat vanaf het jaar 2001 deel uitmaakt van een CIMPRESS-bedrijf.  CIMPRESS is opgericht door Robert Keane in 1995 in Parijs en staat bekend als Vistaprint. Vistaprint geeft tips, ideeën en beschikt over experts dieklaar staan om u te helpen met uw idee. Het bedrijf assisteert kleine ondernemers in hun groei tot professionele ondernemers. Dit, door professioneel ontworpen en moderne marketing op maat te creëren met de aangenomen producten, die nodig zijn. Het assortiment van Vistaprint bestaat uit op maat gesneden visitekaartjes op elk gebied in elk model, met elk idee en voor elk bedrijf.

Producten en diensten van Vistaprint
In het assortiment van Vistaprint kunt u de keuze maken uit premium vormen, luxe prints en premium papiersoorten. Het assortiment premium vormen bestaat uit visitekaartjes met ronde hoeken, vierkante visitekaartjes, smalle visitekaartjes. De luxe prints zijn visitekaartjes vervaardigd met een verhoogde metallic print. De derde optie zijn de premium papiersoorten, zoals parelmoer visitekaartjes, kraftpapier, soft-touch, linnen en uit de nieuwe collectie visitekaartjes met textuur en natuurpapier. Naast deze visitekaartjes kan de klant ook terecht voor de marketingmaterialen, waaronder flyers en folders, postkaarten, presentatiemappen, deurhangers, menu’s en promotionele producten. Verder bestaat er ook een categorie, die zich richt op etiketten en stickers (stickers op rol, stickervellen, losse stickers, adresstickers, naamstickers en unieke stickers), spandoeken en beursproducten, foto geschenken, uitnodigingen en schrijfwaar, moderne kleding en tassen.

Complimenten, klachten en tips voor Vistaprint
Het bedrijf Vistaprint vervaardigt al langer dan 10 jaar visitekaartjes naar wens voor elk bedrijf. Er wordt dus hard gewerkt aan klanttevredenheid. Zit u dus met vragen of leuke ideetjes voor uw bedrijf, neem dan contact op met de klantenservice op het telefoonnummer 077- 808 03 20. Volg Vistaprint nu ook op Instagram en de website van Vistaprint zelf. U kunt zich verder aanmelden via de site voor kortingen.

Heeft u ook visitekaartjes laten vervaardigen bij Vistaprint? Of juist een spandoek staan? Was Vistaprint het bedrijf voor uw flyers? Deel uw ervaring met Vistaprint in een review op de site van ReviewsBird. Plaats uw tips en tops voor het bedrijf en laat zo ook uw medemens weten als Vistaprint het bedrijf is waarvoor men kan kiezen.

Wilt u ook verdere informatie over Vistaprint of heeft u andere bedrijven in gedachten? Bezoek de site van ReviewsBird en laat het maar weten.