Viagogo reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Viagogo

Viagogo is een in Genève gevestigd ticketuitwisselings- en ticketverkoopbedrijf. Het bedrijf heeft diverse samenwerkingsverbanden en partnerschappen, bijvoorbeeld met sportaccommodaties in voetbal, cricket, rugby, tennis en worstelen maar ze verkopen ook tickets voor andere evenementen zoals bijvoorbeeld concerten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Viagogo lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Viagogo achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk momen van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Viagogo

Viagogo werd als bedrijf opgericht in de Engelse hoofdstad Londen in 2006 door Eric Baker. Eric Baker was tevens de mede-oprichter van het in de Verenigde Staten gevestigde StubHub. Viagogo werd opgericht om een online marktplaats te bieden waar consumenten kaartjes konden kopen en verkopen voor sport-, muziek-, theater- en comedy-evenementen. De lancering van het bedrijf omvatte samenwerkingen met Chelsea FC en Manchester United FC, waardoor seizoenkaarthouders de kans kregen om kaartjes te verkopen voor wedstrijden die ze niet konden bijwonen aan andere clubleden, zonder dat ze hun seizoenskaart hoefden te lenen. Manchester United beëindigde zijn commerciële overeenkomst met Viagogo in 2011.

Producten en diensten van Viagogo

Maar wat doet Viagogo dan precies en hoe onderscheidt het zich van andere soortgelijke bedrijven? Viagogo is een bedrijf dat op de gelijknamige website de online verkoop van tickets aanbiedt voor verschillende evenementen zoals bijvoorbeeld concerten, sportevenementen (wedstrijden bijvoorbeeld), of festivals. Het bedrijf heeft momenteel een online aanwezigheid in meer dan vijftig landen. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Genève maar het is geregistreerd in het belastingparadijs van Delaware. In 2014 was Viagogo 's werelds grootste kaartverkoopplatform. Het platform biedt toegang tot veelgevraagde evenementen, inclusief uitverkochte evenementen.

In de loop van de jaren is het bedrijf meerdere keren uitgedaagd vanwege zijn praktijken binnen Europa. Er kwam kritiek op "denkbeeldige partnerschappen", te hoge kosten, exorbitante prijzen en de verkoop van valse of niet-beschikbare tickets kwamen regelmatig als klachten terug, de site zou profiteren van wat de pers de "naïviteit van kopers" noemt. De rechtszaken zijn talrijk, afkomstig uit verschillende landen in de wereld. Heeft u nou ook klachten of opmerkingen over Viagogo? Dan zult u in moeten loggen op uw account op de website waarna u het contact hulpcentrum kunt contacteren. Zij zullen u verder helpen.

Aanbevelingen, klachten en tips over Viagogo

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Viagogo? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Viagogo op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Viagogo vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Viagogo of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het van oorsprong Engelse ticketplatform nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review