vcadirect ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

VCAdirect

Het VCA is in branches zoals de petrochemie, offshore, bouw en civiele techniek een belangrijk diploma geworden zodat werknemers en personeel veilig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren en arbeidsongevallen voorkomen kunnen worden. Steeds vaker eisen ondernemingen dat de aannemers en onderaannemers waarmee zij werken personeel ter beschikking stelt dat over een VCA diploma beschikt. Dit diploma kun je halen door lessen te volgen of een online cursus te doen. VCAdirect is een van de websites waar je terecht kunt om deze cursus online te volgen. Wat de reacties en ervaringen van andere cursisten zijn lees je in hun reviews op onze website.

Over VCAdirect

VCAdirect

is de website die wordt gebruikt door Visma PlusPort uit Zoetermeer om de VCA cursus en andere veiligheidscursussen aan te bieden. VCAdirect voldoet volgens eigen zeggen aan de kwaliteitseisen van het keurmerk dat wordt toegekend door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding. Visma PlusPort ontwikkelt alle aangeboden cursussen in eigen huis en via je profiel houd je tijdens de cursus je eigen vorderingen bij. Zodra je een examen aflegt om de cursus tot een goed einde te brengen ontvang je binnen 4 dagen na het examen de uitslag en als je geslaagd bent beschik je direct over je eigen persoonlijke VCA nummer. Als je wilt weten hoe andere klanten de veiligheidscursussen van deze aanbieder waarderen dan is het aan te raden om hun VCAdirect reviews op onze website te lezen.

De producten en diensten van VCAdirect

Er zijn bij VCAdirect meerdere cursussen te volgen om je VCA diploma te halen. Het cursusaanbod bestaat onder meer uit VCA basis, VOL VCA en VCA Incompany. Behalve voor veiligheidstraining kun je bij VCAdirect ook terecht om proefexamens te doen. Daarnaast wordt je de mogelijkheid geboden om je in te schrijven voor de eerste volgende examenronde. In totaal kun je voor een examen op meer dan 50 locaties in Nederland terecht. Heb jij al eerder een VCA certificaat gehaald maar ben je het kwijt of wil je het verlengen? Ook daarvoor kun je contact opnemen met VCAdirect. De medewerkers van het bedrijf kunnen je precies uitleggen wat je in die gevallen moet doen. Je kunt hen ook inschakelen als je eerst een offerte wilt ontvangen voordat je aan een cursus begint of medewerkers van je bedrijf deze training aan wilt bieden.

Reviews en commentaren over VCAdirect

Hoe goed is de VCA cursus van deze aanbieder? Jij kunt als cursist het eerlijkste antwoord geven dat potentiële klanten nodig hebben. Is de prijs van deze veiligheidscursus in overeenstemming met wat je er voor terugkrijgt? Ook daar kun jij als cursist als geen ander antwoord op geven. Laat daarom jouw VCAdirect review achter op onze website. Zo maak je het voor geïnteresseerde mensen een stuk makkelijker om te weten te komen wat hen bij VCAdirect te wachten staat. Jouw beoordeling laten wij samen met die van vele anderen zien zodat er een duidelijk beeld van de voordelen en nadelen van VCAdirect getoond wordt. Jouw unieke bijdrage wordt nu al op prijs gesteld.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review