Tastea reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tastea

Van een lekker kopje thee kun je bij veel gelegenheden genieten. Tijdens een gesprek met een vriend of tijdens het lezen van een spannend boek thuis. Maar waar haal je je thee als je iets meer speciaals wilt dan de thee die je gewoon in de supermarkt kunt kopen? Een goed begin om de juiste plaats te vinden is reviews lezen van anderen die al eerder in je plaats zijn geweest. Door hun getuigenissen te lezen, kunt je meer te weten komen over wat je kunt verwachten als je bij verschillende bedrijven koopt. Zo maak je je keus makkelijker!

Over Tastea

Tastea is een webshop voor verschillende soorten theespecialiteiten en accessoires voor het zetten van thee. Het bedrijf is bevestigd in Haarlem, maar verzendt haar producten door heel Nederland, België, Duitsland en diverse andere Europese landen.

Producten van Tastea

Tastea verkoopt verschillende theemelanges en accessoires voor het zetten van thee.

Bij het openen van de website kun je zoeken en lezen over verschillende theemelanges: groene thee, zwarte thee, witte thee, oolong thee, rooibosthee en ook diverse kruiden- en vruchtentheesoorten. Als je zich zorgen maakt over het cafeïnegehalte van theesoorten, kun je ook filteren op diegene zonder cafeïne. Bovendien kun je ook zoeken naar theeën met specifieke voordelen, zoals thee om af te vallen, detox-thee of thee die u helpt beter te slapen.

Om thuis thee te bereiden en ervan te genieten, worden in de webshop ook diverse accessoires aangeboden. Je kunt snuffelen tussen verschillende soorten theekopjes, thermosflessen en diverse Japanse theeceremoniebenodigdheden.

Verder, mocht je op zoek zijn naar een cadeau, zijn er ook vooraf samengestelde cadeaupakketten en cadeaubonnen voor diverse gelegenheden.

Loyaliteitsprogramma en verzending

Het bedrijf biedt ook een loyaliteitsprogramma, waarmee klanten punten kunnen verzamelen. Deze punten kunnen later vertalen worden naar verschillende voordelen zoals exclusieve kortingen of gratis cadeautjes.

Verzending naar Nederland, België en Duitsland kost EUR 4,95 voor bestellingen onder EUR 35.

Gratis verzending

wordt aangeboden voor bestellingen over EUR 35.
Voor andere Europese landen ligt de verzending tussen EUR 9,95 en 23,95, afhankelijk van de locatie.

Tastea belooft dat bestellingen die op een doordeweekse dag voor 18.00 uur in Nederland of België worden geplaatst, de volgende dag worden geleverd.

Retour

Tastea biedt een retourtermijn van 14 dagen voor complete, ongeopende en ongebruikte artikelen.

Retourzendingen dienen eerst via e-mail of telefoon gecommuniceerd te worden en vervolgens teruggestuurd te worden naar het adres van het bedrijf. Na ontvangst van de goederen, krijg je binnen 14 dagen je geld terug.

Beschadigde of gebruikte artikelen kunnen niet geretourneerd worden, tenzij de schade tijdens de levering is ontstaan.

Contact

Met vragen en opmerkingen kun je telefonisch of via e-mail contact opnemen met Tastea.
Telefoon: +31(0)233033608
E-mail: hallo@tastea.eu of klantenservice@tastea.eu

Reviews & Beoordelingen over Tastea

Heb je al eens een thee van Tastea geprobeerd? Hoe was je ervaring? Heb je je bestelling ontvangen zoals verwacht? Vond je de theemelange lekker? Aarzel niet om je ervaring te delen op ReviewsBird.nl met anderen, die nu overwegen een bestelling te plaatsen bij het bedrijf. Je waardevolle inzichten kunnen anderen helpen bij het maken van een theeselectie, terwijl je ook feedback kunt geven aan het bedrijf, zodat zij hun webshop nog verder kunnen ontwikkelen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook