Studystore

Alle reviews

Studystore

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo LOI Kidzz
LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan som...

Logo Squla
Squla

Niets maakt een ouder zo trots als een kind dat perfect presteert op school. Ouders en begeleiders slaan dagelijks de handen in elkaar om hun kinde...

Logo DuckTypen
DuckTypen

Het snel kunnen typen brengt voordelen met zich mee. Uw kind op heel vroege leeftijd leren blindtypen is een vaardigheid meegeven waar zij u als ou...

Logo CIVAS Opleidingen
CIVAS Opleidingen

Een goede opleiding is toch zo belangrijk. Je wordt er een meer volledig persoon van, het helpt je zelfvertrouwen, en geeft je carrière zeke...

Studystore

Studeren wordt elk jaar weer door een grote groep mensen in Nederland gedaan. Het vergt niet alleen veel inspanning, concentratie, werk, maar ook producten. We hebben bijvoorbeeld, pennen, een tas, boeken en nog veel meer nodig tijdens het studentenleven. Studystore is een van de ondernemingen die van alles rondom het studeren verkoopt. 

Maar weet je eigenlijk wel of de producten aan je verwachtingen zullen voldoen? Je wilt bijvoorbeeld niet het foute boek krijgen, of een tas van slechte kwaliteit. Hoe zit het eigenlijk met de klantenservice en klantvriendelijkheid van Studystore? Hoe ervaren andere consumenten Studystore? Om een beter inzicht over dit soort vragen te krijgen kan je bij ons reviewplatform, reviews en beoordelingen lezen over Studystore en gelijksoortige bedrijven.

Over Studystore
Studystore is een winkel waar producten rondom het studentenleven gevonden kunnen worden. Ze vinden dat: ‘’je studietijd de mooiste tijd van je leven hoort te zijn. Een periode waarin je kennis vergaart, inspiratie opdoet en nieuwe vrienden maakt’’. Studenten slim met hun tijd en geld om laten gaan en nuttige producten verkopen is dus ook de missie van het bedrijf.

Het bedrijf Selexyz Campus (27 winkels), een van de grootste nederlandse boekwinkels ging verder als Studystore. Vandaag de dag werken er zo’n 100 werknemers bij het bedrijf, in de zomer komen er zo’n 500 tijdelijk bij, om alle boeken op tijd bij studenten te bezorgen. 

Producten en diensten Studystore
Op de webshop van Studystore bevinden voornamelijk boeken, zo kan je zelf je boeken verkopen, of boeken kopen. Dit kunnen tweedehands boeken zijn, maar ook nieuwe boeken. Daarnaast hebben ze ook schoolspullen in de verkoop: etuis, agenda’s, flashcards, mappen, papier en meer. De verwachte bezorgdatum bij bestellingen wordt in de mail (die je na een bestelling krijgt) gegeven. Leveringen worden gedaan in samenwerking met PostNL.

Ook hebben ze een aparte website voor scholen. Daar zijn diverse producten en diensten te vinden. Zo kunnen scholen bijvoorbeeld hun eigen leermiddelenlijst opstellen voor bepaalde opleidingen, of bundles maken. Scholen kunnen ook contact opnemen, om bepaalde wensen te bespreken.

Contact
Nog onduidelijkheden, klachten of andere reden om contact op te nemen met Studystore? Dan kan je daar een van de volgende methodes voor gebruiken. Wil je via de mail contact opnemen, dan kan dat via de website. Doe je dat liever via de telefoon, dan kan je het volgende nummer gebruiken: 088 2030300 (lokaal tarief). 

Daarnaast kunnen de volgende twee adressen naar wens gebruikt woorden: Bezoekadres: Studystore Nieuw Amsterdamsestraat 40 7814 VA Emmen. Postadres: Studystore Postbus 116 7800 AC Emmen. 

Reviews en beoordelingen Studystore
Heb je al eens ervaring gehad met Studystore? Was je dan tevreden of ontevreden, wij vinden dat je dat ergens moet kunnen achter laten. Omdat we vinden dat jouw mening mee teld. Tevens kan deze ook andere potentiële consumenten helpen, door ze meer perspectief te geven over hoe Studystore bevalt. Wil je meer leren over ondernemingen, zoals Studystore? Dan is het mogelijk om op onze website, reviews en beoordelingen te lezen, maar ook zelf te schrijven. We hopen dat je op deze manier kennis rijker wordt over deze bedrijven.