Startselect

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Startselect

Ben jij een fanatieke gamer en regelmatig op zoek naar voordelige game deals? Of ken je iemand die van gamen houdt en wil je die persoon een gift card sturen? Dan vindt je het wellicht prettig om dit soort aankopen online te doen, maar waar is dat mogelijk? Startselect is een bedrijf wat je daarbij misschien verder opweg kan helpen.

Voordat je games en alles eromheen gaat aanschaffen bij Startselect wil je natuurlijk wel een aantal dingen over het bedrijf weten. Daarbij kan je denken aan zaken als: voor welke platformen kan ik in-game tegoeden kopen bij Startselect? Hoe zit het eigenlijk met de veiligheid en betrouwbaarheid van de onderneming? Hoe werkt online games bestellen via Startselect? Waar kan ik terecht als ik toch ontevreden zou zijn met mijn aankoop? Voldoet Startselect wel aan die vereisten? Om op dit soort vragen antwoord te krijgen, kan je op onze reviewsite, Startselect beoordelingen en reviews lezen. Zo kan je zelf beslissen of je games bij Startselect wilt kopen.

Wat is Startselect

Startselect is een gaming bedrijf, het bedrijf stelt dat ze zelf ook gamers zijn en van de gamecultuur houden. Waar ze bij Startselect niet van houden zijn kapotte CD’s, niet werkende codes of games die nooit aankomen. Bij het bedrijf geloven ze dat als we een game kopen we die gelijk willen spelen. Dat is dus de reden dat de onderneming in 2009 startte met het aanbieden van digitale games en giftcards. Met als doel het proces van games kopen, downloaden en spelen, eenvoudiger en sneller te maken. Het bedrijf is een officiële verkoper van de games, wat inhoudt dat de games die bij Startselect te vinden zijn worden verkocht met de volledige steun van de uitgever of distributeur.

Producten en diensten Startselect

Wil je het aanbod van Startselect bekijken? Dan gaat dat via hun webshop. Als je eenmaal op de homepagina beland bent staan er gelijk verschillende categorieën voor je klaar. Zo kan je de populaire categorieën bekijken, waar je bijvoorbeeld producten kunt vinden die geschikt zijn voor: Apple Store & iTunes, PlayStation, Google Play, Xbox en EA Als je naar beneden scrollt kan je populaire giftcards voor bijvoorbeeld Nintendo, Netflix en Spotify bestellen. Bovenaan is het mogelijk om doelgerichter te sorteren, waar je kunt kiezen uit de categorieën: Giftcards, In-Game Tegoeden, Games, Stuur Een Giftcard, Fifa 22, Specials en Blog. Die zijn weer opgedeeld in kleinere sub-categorieën. Als je op een product klikt kan je daarover een omschrijving met prijs lezen.

Heb je een product kunnen vinden en ben je klaar om te bestellen? Dan kan je bij het betalen gebruik maken van meerdere betaalmogelijkheden, waaronder: iDEAL, Klarna, PayPal, Google Pay, Bank transfer, paysafecard, Bancontact en Skrill. Startselect is verantwoordelijk voor het correct verstrekken van jouw code, het bedrijf is geautoriseerd verkoper, waardoor je 100% zeker bent van een werkende code.

Giftcards

Ken je iemand die van gamen houdt en wil je een toepasselijk cadeau voor die persoon kopen? Dan is het misschien een leuk idee om een giftcard te kopen, dat is ook mogelijk bij Startselect. Je kunt giftcards op twee manieren kopen bij het bedrijf. Allereerst kan je zelf een giftcard kopen, die fysiek op jouw gewenste locatie bezorgd zal worden. De ontvanger kan dan daar de code aflezen en gebruik maken van de giftcard.

Daarnaast is het ook mogelijk om online giftcards te kopen. Je vult dan een aantal persoonlijke gegevens in van de ontvanger, waarna een mailtje met de giftcard en code naar die persoon digitaal verstuurd zal worden. Enkele voorbeelden van bedrijven waarvoor de giftcards gebruikt kunnen worden zijn: PlayStation, Xbox, Nintendo, Twitch, EA, Roblox en meer.

Contact

Wil je een bestelling plaatsen bij Startselect, maar heb je een vraag die je weerhoud dit te doen. Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor meerdere opties, zo kan je op de website zelf veelgestelde vragen lezen, waar je wellicht al een antwoord kan vinden op jouw vraag. Niet gevonden waarna je op zoek bent? Dan kan je de klantenservice op een aantal manieren bereiken, zo kan je om te mailen jouw bericht sturen naar het adres: support@startselect.com. Daarnaast valt Startselect ook op een aantal sociale media te vinden, zoals: Instagram en Twitter. Je kunt ook contact opnemen met het bedrijf via Whatsapp en Messenger.

Reviews en beoordelingen Startselect

Heb je al eens eerder games, of giftcards bij Startselect gekocht? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat ging! Deel je mening over de onderneming met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het immers makkelijker voor andere potentiële klanten om te bepalen of zij producten willen kopen bij Startselect. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jonas 2 jaar geleden
7.5
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Startselect om een cadeaubon voor mijn vriend te kopen. Ik was altijd al een beetje huiverig voor het online aanschaffen van giftcards, maar bij Startselec...

Alle reviews ( 1 )

Mijn ervaring bij Online Cadeaukaarten Kopen

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Startselect om een cadeaubon voor mijn vriend te kopen. Ik was altijd al een beetje huiverig voor het online aanschaffen van giftcards, maar bij Startselect voelde ik me meteen op mijn gemak. De website is overzichtelijk en de betaling verliep veilig en zonder problemen. Wat mij vooral aansprak aan Startselect was het uitgebreide assortiment aan giftcards voor verschillende platforms: PC, PlayStation, Xbox, Nintendo, iTunes en Google Play. Hierdoor had ik alle keuze om precies de juiste bon te vinden die mijn vriend leuk zou vinden. Bovendien vond ik de levering erg snel gaan - binnen 5 minuten na betaling ontving ik al de code per e-mail. Het feit dat dit digitaal gebeurde maakte het extra makkelijk om direct daarna door te sturen naar mijn vriend. Al met al ben ik zeer positief verrast door Startselect! Als je op zoek bent naar digitale cadeaubonnen raad ik deze website zeker aan.

J
Jonas 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!