LOI Kidzz

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan soms niet voldoende, en dan kun je bij LOI Kidzz terecht voor allerlei supplementaire cursussen om je kind net dat stapje voor te geven. Je wil natuurlijk goed weten of je wel waar voor je geld zal krijgen bij LOI Kidzz, dus het is zeker een goed idee om hier op ReviewsBird eerst de ervaringen en beoordelingen van andere ouders uit te pluizen en kijken wat zij ervan vinden!

Over LOI Kidzz

LOI Kidzz is een Nederlands bedrijf dat onderdeel is van de Leidse Onderwijsinstellingen. LOI Kidzz zelf is opgericht in 2005 maar het moederbedrijf heeft al meer dan 90 jaar ervaring als de grootste afstandsopleider van Nederland. Je kunt LOI Kidzz bereiken per telefoon van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Contact opnemen via mail is ook mogelijk, of een contactformulier invullen op de website. Als je hen wil volgen, kun je dat doen via Facebook en Instagram. LOI Kidzz heeft ook een YouTubekanaal.

Producten en diensten van LOI Kidzz

Bij LOI Kidzz kun je terecht voor cursussen die door ervaren onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren worden ontwikkeld en samengesteld. De cursussen zijn geschikt voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Eventueel zijn ze ook mogelijk voor jongere of oudere kinderen, je kunt altijd een gratis online proefles volgen om te zien of het iets voor hem/haar is. Het aanbod bestaat uit een cursus Online bijles, typecursussen en talencursussen. Wat betreft talen kun je kiezen uit Engels of Spaans. Ook is er een cursus gericht op de taalvaardigheid van je kind te verbeteren, gebaseerd op De Zevensprong van Tonke Dragt.Na afloop van de cursus kan je kind een diploma verdienen.

Als één van je kinderen reeds een cursus bij LOI Kidzz heeft gevolgd, kun je genieten van een gezinskorting bij inschrijving van een ander kind voor dezelfde cursus. Hiervoor moeten de kinderen wel dezelfde naam hebben en op hetzelfde adres wonen. Als je wil betalen voor de cursussen van LOI Kidzz, kun je dat in 1 keer doen, of eventueel in termijnen van een halfjaar tot een jaar. Je krijgt korting als je alles ineens betaalt. De betaalmogelijkheden zijn per acceptgiro of automatische incasso. Het is mogelijk om een LOI Kidzz cursus gratis uit te proberen gedurende 14 dagen om te ontdekken of de cursus wel volledig geschikt is voor je kind. Indien niet, kun je die die kosteloos annuleren. Als je in het buitenland woont maar je kinderen toch de mogelijkheid wil geven om een cursus van LOI Kidzz te volgen, is dat mogelijk tegen een verzendtoeslag. Hiervoor moet je de klantenservice contacteren.

Klachten, complimenten en tips voor LOI Kidzz

Heeft jouw kind als eens een cursus bij LOI Kidzz gevolgd? Dan zijn andere ouders ongetwijfeld zeer benieuwd naar wat jij daarvan denkt. Jouw mening is immers erg belangrijk om hen een goed beeld te geven van LOI Kidzz. Heb je een complimentje of een klacht? Schrijf dan zeker een review en help andere ouders verder!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Justin Bosman 1 jaar geleden
8
Onlangs heb ik mijn kinderen aangemeld voor de typcursus van LOIKidzz. Ik moet zeggen dat ik ontzettend blij ben met deze beslissing! Mijn kinderen vonden het leuk om te leren typen terwijl...

Alle reviews ( 1 )

Educatief plezier bij LOI Kidzz

Onlangs heb ik mijn kinderen aangemeld voor de typcursus van LOIKidzz. Ik moet zeggen dat ik ontzettend blij ben met deze beslissing! Mijn kinderen vonden het leuk om te leren typen terwijl ze eigenlijk een spelletje speelden en waren erg enthousiast over de verschillende oefeningen. Wat mij ook opviel was hoe gebruiksvriendelijk alles was - we hadden geen problemen met inloggen of toegang krijgen tot de cursusmaterialen. Bovendien kregen we regelmatig updates over hun voortgang, wat me als ouder geruststelt dat ze echt aan het leren zijn. Al met al is LOI Kidzz een geweldige manier om kinderen te helpen nieuwe vaardigheden te ontwikkelen op een leuke, interactieve manier en ik zou het ten zeerste aanbevelen aan andere ouders die willen dat hun kinderen gaan investeren in zichzelf!

J
Justin Bosman 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!