LOI Kidzz

Alle reviews

LOI Kidzz

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan soms niet voldoende, en dan kun je bij LOI Kidzz terecht voor allerlei supplementaire cursussenom je kind net dat stapje voor te geven. Je wil natuurlijk goed weten of je wel waar voor je geld zal krijgen bij LOI Kidzz, dus het is zeker een goed idee om hier op ReviewsBird eerst de ervaringen en beoordelingen van andere ouders uit te pluizen en kijken wat zij ervan vinden!

Over LOI Kidzz
LOI Kidzz is een Nederlands bedrijf dat onderdeel is van de Leidse Onderwijsinstellingen. LOI Kidzz zelf is opgericht in 2005 maar het moederbedrijf heeft al meer dan 90 jaar ervaring als de grootste afstandsopleider van Nederland. Je kunt LOI Kidzz bereiken per telefoon van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Contact opnemen via mail is ook mogelijk, of een contactformulier invullen op de website. Als je hen wil volgen, kun je dat doen via Facebook en Instagram. LOI Kidzz heeft ook een YouTubekanaal.

Producten en diensten van LOI Kidzz
Bij LOI Kidzz kun je terecht voor cursussen die door ervaren onderwijsdeskundigen en experts op het gebied van gamend leren worden ontwikkeld en samengesteld. De cursussen zijn geschikt voor kinderen van 8 tot 15 jaar. Eventueel zijn ze ook mogelijk voor jongere of oudere kinderen, je kunt altijd een gratis online proefles volgen om te zien of het iets voor hem/haar is. Het aanbod bestaat uit een cursus Online bijles, typecursussen en talencursussen. Wat betreft talen kun je kiezen uit Engels of Spaans. Ook is er een cursus gericht op de taalvaardigheid van je kind te verbeteren, gebaseerd op De Zevensprong van Tonke Dragt.Na afloop van de cursus kan je kind een diploma verdienen.

Als één van je kinderen reeds een cursus bij LOI Kidzz heeft gevolgd, kun je genieten van een gezinskorting bij inschrijving van een ander kind voor dezelfde cursus. Hiervoor moeten de kinderen wel dezelfde naam hebben en op hetzelfde adres wonen. Als je wil betalen voor de cursussen van LOI Kidzz, kun je dat in 1 keer doen, of eventueel in termijnen van een halfjaar tot een jaar. Je krijgt korting als je alles ineens betaalt. De betaalmogelijkheden zijn per acceptgiro of automatische incasso. Het is mogelijk om een LOI Kidzz cursus gratis uit te proberen gedurende 14 dagen om te ontdekken of de cursus wel volledig geschikt is voor je kind. Indien niet, kun je die die kosteloos annuleren. Als je in het buitenland woont maar je kinderen toch de mogelijkheid wil geven om een cursus van LOI Kidzz te volgen, is dat mogelijk tegen een verzendtoeslag. Hiervoor moet je de klantenservice contacteren.

Klachten, complimenten en tips voor LOI Kidzz
Heeft jouw kind als eens een cursus bij LOI Kidzz gevolgd? Dan zijn andere ouders ongetwijfeld zeer benieuwd naar wat jij daarvan denkt. Jouw mening is immers erg belangrijk om hen een goed beeld te geven van LOI Kidzz. Heb je een complimentje of een klacht? Schrijf dan zeker een review en help andere ouders verder!