Helpling

Alle reviews

Helpling

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo E-Boekhouden
E-Boekhouden

  Boekhouden is een vak apart. Voor iedereen met een eigen zaak - maar ook voor particulieren!- is het belangrijk om de boekhouding perfe...

Logo JAAP.NL
JAAP.NL

ReviewsBird.nl is niet alleen een platform over webshops waar u producten kunt kopen, maar zeker ook over meer belangrijke zaken in het leven. Natu...

Logo PanelClix
PanelClix

U kent het vast wel of u heeft het vast wel een keer gedaan voor een schoolproject: Marktonderzoek. Het bestaat al heel lang en veel ondernemingen ...

Helpling

Het schoonmaken en reinigen van u huis zijn misschien wel dagelijkse bezigheden. Vroeger was dat niet anders en deden de meeste huisvrouwen hun best om hun huis zo schoon mogelijk te houden. Vooral in het voorjaar kwamen alle schoonmaakmiddelen uit de kast, omdat het gebruikelijk was om voor pasen een zo schoon mogelijk omgeving te hebben.

In de 19e eeuw kwam ook zelfs een speciaal huishoud onderwijs voor meisjes. In het voorjaar werd het huis echt van top tot teen grondig schoongemaakt. Tegenwoordig is dat wel wat makkelijker door alle apparaten die beschikbaar zijn.    

Bent u te druk bezig om u eigen huis schoon te maken? Gelukkig zijn er oplossingen tegenwoordig om iemand in te huren voor het doen van u huishoudelijke taken. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, op deze manier vindt u de beste persoon die u daarbij kunt helpen!   
 
Over Helpling
Helpling is ontstaan in Duitsland rond 2014 waar zij een idee kregen om huishoudens en schoonmakers bij elkaar te brengen. Helpling is geen schoonmaak bedrijf maar een platform waar schoonmakers en huishoudens elkaar kunnen vinden.  

Zij breiden al snel uit naar Nederland en helpen tegenwoordig meer dan 3000 huishoudens met het vinden van een schoonmaker in de buurt. Zij zijn actief in meer dan 50 nederlandse steden en zo zijn zij de grootste marktplaats voor huishoudelijke diensten in Europa. 
 
Schoonmaker en huishoudens hebben een profiel waar zij elkaar beoordelingen kunnen geven. Ook kunnen zij zien over wat voor ervaringen de schoonmaker bezit en of hij/zij wel geschikt is voor het werk. Kijk hier voor meer reviews over verschillende bedrijven.

Producten en diensten Helpling
Als huishouden kunt u dus gemakkelijk op de website terecht en zoeken naar huishoudelijke hulp. U kunt u postcode invullen en het platform zoekt naar de meest geschikte kandidaten, u kunt daarna vergelijken en kijken wie voor u het meest geschikt is.   

Schoonmakers kunnen gemakkelijk een profiel aanmaken op het platform, het is de bedoeling om zo goed mogelijk u profiel in te vullen, zodat u meer kans krijgt op het vinden van een huishouden. Zij vergelijken namelijk ervaring en prijzen.  

Het platform biedt huishoudelijke hulp vanaf een bepaalde prijs, daarbij kunt u zelf vergelijken welke het beste is. Nadat een schoonmaker u heeft geaccepteerd als huishouden, komt deze gelijk naar u toe op de gewenste datum en tijd. Zo heeft u meer tijd voor u afspraken en dagelijkse bezigheden.

Complimenten, klachten of tips voor Helpling
Als u toevallig een helpling heeft geboekt, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een profiel aangemaakt als schoonmaker? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Helpling willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Helpling.