Groupon reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Groupon

Groupon is een Amerikaanse wereldwijde e-commerce marktplaats die abonnees verbindt met lokale verkopers door activiteiten, reizen, goederen en diensten aan te bieden in vijftien landen. In oktober van 2010 was Groupon beschikbaar in 150 steden in Noord-Amerika en honderd steden in Europa, Azië en Zuid-Amerika en had het 35 miljoen geregistreerde gebruikers. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Groupon lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Groupon achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken.

Over Groupon

Het idee dat uiteindelijk Groupon zou worden is ontstaan uit de frustratie van oprichter Andrew Mason bij het opzeggen van een mobiel telefooncontract in 2006. Mason dacht dat er een manier moest zijn om de collectieve onderhandelingsmacht van een groot aantal mensen te benutten, zo werd in 2007 het platform "The Point" geboren. The Point was bedoeld om mensen te organiseren rond een of ander doel. Ze wilden mensen verzamelen om hetzelfde product te kopen om groepskorting te krijgen. In 2008 werd "the Point" het "Groupon" van nu. Groupon is een samentrekking van "groep" en "coupon". Groupon's eerste deal was een aanbieding van twee pizza's voor de prijs van één in Motel bar, een restaurant in Chicago.

Producten en diensten van Groupon

Toen het bedrijf voor het eerst werd gelanceerd bood het bedrijf één "Groupon" per dag aan in elk van de markten die het bedient. De Groupon werkte als een verzekeringscontract met behulp van het platform van The Point: als een bepaald aantal mensen zich aanmeldde voor het aanbod, werd de deal voor iedereen beschikbaar; als het vooraf bepaalde minimum niet werd gehaald kreeg niemand die dag de deal. Dit vermindert risico voor detailhandelaren, die de coupons kunnen behandelen als kwantumkortingen als hulpmiddelen voor verkoopbevordering.

In tegenstelling tot geclassificeerde advertenties betalen detailhandelaren geen kosten om deel te nemen; consumenten kunnen deals zoeken en bladeren via internet of via hun mobiel. Ook kunnen ze zich abonneren op het ontvangen van e-mails met aanbiedingen waarin ze geïnteresseerd zijn op basis van de voorkeuren die ze hebben ingevoerd. Wilt u nou contact opnemen met Groupon voor klachten of opmerkingen? Dan moet u bij de afdeling Merchant Services van Groupon zijn via de website van het bedrijf zelf. Groupon belooft om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn met hun aankoop, mochten ze ontevreden zijn zal Groupon proberen om er samen met de klanten uit te komen of ze hun geld terug te geven.

Aanbevelingen, klachten en tips over Groupon

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Groupon? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Groupon op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Grpupon vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Groupon of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Groupon nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review