Dealwizard

Alle reviews

Dealwizard

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo IJzersterke geschenken
IJzersterke geschenken

Het aanbod aan relatiegeschenken is de laatste jaren sterk gegroeid en daardoor is het er niet makkelijker op geworden om originele cadeaus te vind...

Logo CoolGift
CoolGift

Vind jij het ook zo moeilijk een leuk cadeautje uit te zoeken voor je partner, vriend of vriendin? Te oud om je vader een zelfgemaakte tekening te ...

Logo Belevenissen.nl
Belevenissen.nl

Cadeaus uitgeven waren voornamelijk religieuze rituelen die werden gedaan door de romeinen of germanen. Zo vierden de romeinen elke 17 december een...

Logo GiftForYou
GiftForYou

Ben je opzoek naar een leuke gift, misschien voor jezelf of juist voor iemand die het zeker verdient? Misschien heb je dan wel eens overwogen om ee...

Dealwizard

Ben je regelmatig bezig met het opsporen van deals? Dan kan het niet altijd even makkelijk zijn om daarin te slagen. Een online webshop die je daarbij misschien verder opweg kan helpen is Dealwizard. 

Voordat je producten bij Dealwizard gaat bestellen wil je wel wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen, zoals: wat voor deals kan ik allemaal vinden bij Dealwizard? Hoe zit het met de klantenservice? Wat kan ik verwachten voor de verzendtijden en kosten? Waar kan ik terecht als ik een vraag, opmerking of klacht wil delen met het bedrijf? Voldoet Dealwizard wel aan dit soort vereisten? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen kan je op ons reviewplatform, Dealwizard beoordelingen en reviews lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw verwachtingen zal voldoen. 

Wat is Dealwizard

Dealwizard is een webshop waar je iedere dag een divers assortiment aan aanbiedingen kunt vinden. Volgens het nog jonge bedrijf kan je op producten uit verschillende categorieën tussen wel 40% tot 90% besparen. Vaak zijn de aanbiedingen op Dealwizard maar 24 uur geldig, dus om een leuk koopje aan te schaffen kan het handig zijn om de site met regelmaat in de gaten te houden. Naast de dagaanbiedingen heeft Dealwizard nog een brede collectie aan spullen die altijd te koop zijn. 

Producten en diensten Dealwizard

Ben je geïnteresseerd naar de aanbiedingen van Dealwizard? Dan kan je hun webshop bezoeken om deze te bekijken. Als je eenmaal op de homepagina belandt staan er gelijk verschillende deals voor je gereed. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit producten, zoals: kasten, stoelen, glazen, lampen en veel meer. Verder kan je via de homepagina iBella Living, iBello Gadgets en andere aanbiedingen vinden. Als je liever secuurder sorteert kan dat bovenaan de website, waar je kunt kiezen uit een aantal categorieën, zoals: In en om het huis, Vrije tijd, Elektronica, Telecom, Beeld en Geluid, Drogist, Meubels, Kinderen en Mode & Verzorging. Als je op een product klikt kan je daarvan een toepasselijke beschrijving, inclusief foto’s en prijs bekijken. 

Wil je graag producten bij Dealwizard bestellen? Dan kan je betalen op een aantal manieren, waaronder: iDEAL, PayPal, Creditcard, Apple Pay, Bancontact, Sofort, Sepa, ING en Klarna. Dealwizard bezorgt producten in maximaal 2 werkdagen, ook in België leveren ze. Over verzendkosten, verzendtijden en retourneren valt nog meer informatie te vinden op de website. 

Contact

Wil je producten aanschaffen bij Dealwizard, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je gebruik maken van een contactformulier via hun website. Verder kan je bellen naar het nummer: +31 (0) 85 – 130 84 90. Zelf langsgaan bij het bedrijf gaat ook, daarvoor moet je aan de ‘s-Gravenweg 332A, 2911 BK, Nieuwerkerk aan den IJssel zijn. Wil je meer onderzoek doen naar de onderneming? Dan kan je daarvoor BTW: NL858742093B01 en KVK: 71508244 gebruiken. 

Reviews en beoordelingen Dealwizard

Heb je al eens eerder deals bij Dealwizard gevonden een aangeschaft? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten wat je daarvan vond! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere potentiële klanten van Dealwizard om te bepalen of het bedrijf eigenlijk wel betrouwbaar is. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan onze website.