Dealwizard reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Dealwizard

Ben je regelmatig bezig met het opsporen van deals? Dan kan het niet altijd even makkelijk zijn om daarin te slagen. Een online webshop die je daarbij misschien verder opweg kan helpen is Dealwizard.

Voordat je producten bij Dealwizard gaat bestellen wil je wel wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen, zoals: wat voor deals kan ik allemaal vinden bij Dealwizard? Hoe zit het met de klantenservice? Wat kan ik verwachten voor de verzendtijden en kosten? Waar kan ik terecht als ik een vraag, opmerking of klacht wil delen met het bedrijf? Voldoet Dealwizard wel aan dit soort vereisten? Om een antwoord op dit soort kwesties te krijgen kan je op ons reviewplatform, Dealwizard beoordelingen en reviews lezen. Op basis daarvan kan je bepalen of het bedrijf wel of niet aan jouw verwachtingen zal voldoen.

Wat is Dealwizard

Dealwizard is een webshop waar je iedere dag een divers assortiment aan aanbiedingen kunt vinden. Volgens het nog jonge bedrijf kan je op producten uit verschillende categorieën tussen wel 40% tot 90% besparen. Vaak zijn de aanbiedingen op Dealwizard maar 24 uur geldig, dus om een leuk koopje aan te schaffen kan het handig zijn om de site met regelmaat in de gaten te houden. Naast de dagaanbiedingen heeft Dealwizard nog een brede collectie aan spullen die altijd te koop zijn.

Producten en diensten Dealwizard

Ben je geïnteresseerd naar de aanbiedingen van Dealwizard? Dan kan je hun webshop bezoeken om deze te bekijken. Als je eenmaal op de homepagina belandt staan er gelijk verschillende deals voor je gereed. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit producten, zoals: kasten, stoelen, glazen, lampen en veel meer. Verder kan je via de homepagina iBella Living, iBello Gadgets en andere aanbiedingen vinden. Als je liever secuurder sorteert kan dat bovenaan de website, waar je kunt kiezen uit een aantal categorieën, zoals: In en om het huis, Vrije tijd, Elektronica, Telecom, Beeld en Geluid, Drogist, Meubels, Kinderen en Mode & Verzorging. Als je op een product klikt kan je daarvan een toepasselijke beschrijving, inclusief foto’s en prijs bekijken.

Wil je graag producten bij Dealwizard bestellen? Dan kan je betalen op een aantal manieren, waaronder: iDEAL, PayPal, Creditcard, Apple Pay, Bancontact, Sofort, Sepa, ING en Klarna. Dealwizard bezorgt producten in maximaal 2 werkdagen, ook in België leveren ze. Over verzendkosten, verzendtijden en retourneren valt nog meer informatie te vinden op de website.

Contact

Wil je producten aanschaffen bij Dealwizard, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je gebruik maken van een contactformulier via hun website. Verder kan je bellen naar het nummer: +31 (0) 85 – 130 84 90. Zelf langsgaan bij het bedrijf gaat ook, daarvoor moet je aan de ‘s-Gravenweg 332A, 2911 BK, Nieuwerkerk aan den IJssel zijn. Wil je meer onderzoek doen naar de onderneming? Dan kan je daarvoor BTW: NL858742093B01 en KVK: 71508244 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Dealwizard

Heb je al eens eerder deals bij Dealwizard gevonden een aangeschaft? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten wat je daarvan vond! Deel je mening met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het eenvoudiger voor andere potentiële klanten van Dealwizard om te bepalen of het bedrijf eigenlijk wel betrouwbaar is. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek dan onze website.

Ben jij een echte muziekliefhebber en wil je graag meer muziekspullen kopen? Lees de reviews over Music Shop Europe om erachter te komen wat andere kopers van hun producten en service vinden. Je wilt natuurlijk dat de producten die je koopt van een hoge kwaliteit zijn. Door meningen, beoordelingen en klachten over meerdere winkels te lezen krijg je een goed beeld van de winkels die je moet vermijden en van welke winkels geschikt zijn om jouw muziekspullen bij te kopen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook