Civas

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Civas

Een goede opleiding

is toch zo belangrijk. Je wordt er een meer volledig persoon van, het helpt je zelfvertrouwen, en geeft je carrière zeker een duwtje in de rug. Als volwassene heb je vandaag de dag tal van mogelijkheden om onderwijs te volgen, of dat nu je eerste opleiding is of gewoon als compliment bij je bestaande diploma. Bij CIVAS Opleidingen kun je cursussen en opleidingen volgen in een heleboel sectoren. Wil je weten wat medestudenten te zeggen hebben over dit leerplatform? Dan ben je bij ReviewsBird aan het juiste adres. Lees hun beoordelingen en leer van hun ervaringen, zo kun je goed inschatten of CIVAS Opleidingen voor jou de beste optie is voor je opleiding.

Over CIVAS Opleidingen

CIVAS Opleidingen is een Nederlands bedrijf gericht op onderwijs voor volwassenen. De hoofdvestiging bevindt zich in Haarlem, maar het hele platform is online. CIVAS Opleidingen bestaat al meer dan 15 jaar en begon als school voor complementair medisch onderwijs. CIVAS Opleidingen is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTRO). Je kunt CIVAS Opleidingen bereiken tijdens kantooruren via telefoon, e-mail of met hun contactformulier.

Producten en diensten van CIVAS Opleidingen

CIVAS Opleidingen biedt meer dan 120 cursussen en opleidingen aan op het gebied van coaching (life-, vitaliteits-, kinder-, gezinscoaching en allerlei algemene methodes en therapieën), voeding (dieet, natuurvoeding, ...), counseling, psychologie, complementaire therapieën en persoonlijke groei. De meeste opleidingen zijn schriftelijke studies, wat betekent dat je die van thuis uit volgt. Je kunt selecteren op niveau (mbo, mbo+ of hbo). Bij CIVAS Opleidingen krijg je begeleiding van vakdocenten, die je huiswerk nakijken via e-mail of via een digitaal studentenportaal. Dat portaal kan ook gebruikt worden om contact te leggen met medestudenten. CIVAS Opleidingen biedt ook praktijkdagen aan, naast de schriftelijke cursussen.

Na inschrijving kun je het lesgeld in één keer betalen, of in termijnen betalen. Dat kan via iDeal, per factuur, automatische incasso. Je ontvangt het lesmateriaal een paar dagen na je inschrijving. Het is mogelijk om je te bedenken, want er geldt een bedenktijd van 14 dagen. Een opleiding bij CIVAS Opleidingen moet je voltooien binnen 36 maanden na inschrijving. Tijdens die periode heb je recht op huiswerkbegeleiding. Na afloop kun je een examen afleggen, en als je dat met succes doorloopt krijg je een diploma. Dit diploma is meestal erkend als deelopleiding of als bij- en nascholing door één of meerdere beroepsverenigingen. CIVAS Opleidingen heeft ook een nieuwsbrief en een blog op de website, net als een studiegids.

Klachten, complimenten en tips voor CIVAS Opleidingen

Bij klachten over CIVAS Opleidingen kun je terecht bij de stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Het kan immers voorvallen dat je niet tevreden bent over je opleiding, je docent, of de algemene dienstverlening van dit bedrijf. Waarom ben je niet tevreden? Laat dan zeker ook iets weten op ReviewsBird, vertel andere mensen over jouw ervaringen. Ook als je een complimentje wil geven aan CIVAS Opleidingen, kun je dat hier doen. Jouw mening is zeer informatief voor mensen die twijfelen of ze al dan niet bij dit bedrijf een opleiding gaan volgen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review