BookSpot

Alle reviews

BookSpot

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo LOI Kidzz
LOI Kidzz

Als je kinderen hebt, wil je die natuurlijk een zo groot mogelijk voordeel in het leven aanbieden, toch? Maar helaas is gewoon naar school gaan som...

Logo Squla
Squla

Niets maakt een ouder zo trots als een kind dat perfect presteert op school. Ouders en begeleiders slaan dagelijks de handen in elkaar om hun kinde...

Logo DuckTypen
DuckTypen

Het snel kunnen typen brengt voordelen met zich mee. Uw kind op heel vroege leeftijd leren blindtypen is een vaardigheid meegeven waar zij u als ou...

Logo CIVAS Opleidingen
CIVAS Opleidingen

Een goede opleiding is toch zo belangrijk. Je wordt er een meer volledig persoon van, het helpt je zelfvertrouwen, en geeft je carrière zeke...

BookSpot

Ben jij ook fan van boeken lezen? Het is een feit dat boeken lezen de geest scherper maakt, je humeur verbetert en je een meer compleet persoon maakt. En eens je door de leesmicrobe bent gebeten, ben je verslaafd voor de rest van je leven! Bij BookSpot begrijpen ze dit, en je kunt hier terecht voor een assortiment aan Nederlandstalige en Engelstalige boeken, net als andere multimedia. Je kunt deze zaken aanschaffen via een online webstore. Als je wil weten wat klanten van dit bedrijf te zeggen hebben, kun je best eens alle reviews over hun ervaringen met BookSpot lezen, hier op ReviewsBird.

Over BookSpot
BookSpot is een Nederlands boeken- en multimediabedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. Er is geen fysieke winkel, alleen een webshop. Je kunt BookSpot bereiken via hun online chat op de website (tijdens de openingsuren), via WhatsApp, per telefoon (op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur), via een contactformulier, of via sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter. BookSpot is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Het bedrijf levert alleen in Nederland.

Producten en diensten van BookSpot
Bij BookSpot heb je via hun webshop keuze uit een assortiment aan literatuur en ander vermaak. Denk dan vooral aan Boeken (romans, thrillers, kinderboeken, kookboeken, hobbyboeken, Gerda van Wageningen, enzovoort), Engelse boeken en eBooks. Deze laatste kunnen na aankoop worden gedownload, het is dus nodig om lid te worden van BookSpot hiervoor. Ook voor Muziek kun je hier terecht, vooral Cd’s en Lp’s. Wil je liever wat Films & Series? Geen probleem, BookSpot heeft allerlei Blu-rays voor een heleboel genres. Videogames voor consoles zoals Playstation 4 en 5, Xbox One en series X en Nintendo Switch, Wii, 3DS en WiiU zijn ook beschikbaar. Tot slot is er nog een aanbod voor Spel & Speelgoed.

Heb je een boek, film of game gezien dat je bevalt? Je kunt er dan voor betalen met iDeal, creditcards zoals MasterCard en Visa, PayPal. Achteraf betalen via AfterPay is ook een optie, net als een BoekCadeau, een Boekenbon of een cadeaukaart.  In de meeste gevallen krijg je je pakketje de volgende dag reeds in huis, mits je het vóór 23.00 uur de vorige dag hebt besteld. Je kunt je inschrijven voor BookSpot Premium, waarmee je bestelling altijd gratis wordt bezorgd, je 10% korting krijgt op alle Engelstalige boeken, eBooks, films en series. Hiernaast is er ook nog BookSpot VIP, wat alle voordelen van Premium inhoudt, plus nog voorrang bij boekenevents en 20% korting op het VIP-assortiment: recente Nederlandstalige boeken.

Klachten, complimenten en tips voor BookSpot
Ben je niet tevreden over je aankoop bij BookSpot? Dan kun je dat gewoon terugsturen, want retourneren is gratis als je gebruikmaakt van hun Antwoordnummer. Hiervoor heb je 30 dagen, 99 dagen als je Premium of VIP-lid bent. eBooks en andere digitale producten zijn hiervan uitgesloten, net als verzegelde apparatuur. Wil je jouw mening over BookSpot laten weten aan de wereld? Stel dan zeker een beoordeling op, en informeer andere mensen over wat jij denkt van dit bedrijf. Of je nu een klacht hebt of een complimentje wil nalaten, jouw mening heeft waarde.