BloomPost

Alle reviews

BloomPost

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo CoolGift
CoolGift

Vind jij het ook zo moeilijk een leuk cadeautje uit te zoeken voor je partner, vriend of vriendin? Te oud om je vader een zelfgemaakte tekening te ...

Logo Kamernet
Kamernet

Woonruimte is in Nederland niet altijd beschikbaar. Zeker in de grotere steden kan het lastig zijn om een leuke en betaalbare woning te vinden. Wan...

Logo Tuincentrum Koeman
Tuincentrum Koeman

Of je nou een tuin hebt of je hebt een paar planten in je huis, goede verzorging van je planten is belangrijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig een ho...

Logo Boeketcadeau
Boeketcadeau

Heb je een goede reden om die speciale persoon te willen bedanken? Dan kan je dat natuurlijk goed doen door middel van een leuk bloemen boeket...

BloomPost

Wil je iemand verrassen met een groen, duurzaam cadeau? Stuur dan één van de originele cadeaus van Bloompost bijvoorbeeld. Bloemen en planten die door de brievenbus kunnen. Vier de belangrijkste momenten in het leven met je geliefde, familie en vrienden, ook als je eventjes niet in de buurt bent. Het internet staat bol van de leuke giftshops. De online webwinkel Bloompost biedt vooral groene cadeautjes aan. En daarmee bedoelen we niet alleen duurzaam, maar zoals de naam hier doet laten vermoeden gaat het hier om boompjes, stekjes planten en bloemen die door de brievenbus heen passen! 
Heb jij wel eens iemand in het zonnetje gezet met een thuisbezorging van originele cadeaus die door de brievenbus heen passen? Op onze reviewsite doen wij ons best zoveel mogelijk van dergelijke online cadeauwinkels te behandelen. Wij geven u een korte impressie van online bedrijven en winkels, en het is aan onze bezoekers om een betrouwbare beoordeling te vellen over de vele verschillende bedrijven. Laat ook uw review bij ons achter op de site.

Over BloomPoost
Het bedrijf Bloompost heeft al jaren een betrouwbare naam voor wat betreft het bestellen en bezorgen van producten. Het bedrijf staat ingeschreven bij de KvK (kamer van koophandel) en de website beschikt over een zogenaamd SSL-certificaat (het groene slotje), waarmee aangegeven wordt dat het veilig is om met behulp van de online betaalmethodes die ze aanbieden geldelijke transacties uit te voeren. U kunt betalen met uw Nederlandse bank, PayPal, en natuurlijk het in Nederland populaire iDEAL. Het online bloemen en planten bedrijf is onderdeel van E-Flora en is al enkele jaren actief op het internet. 

Producten en diensten van BloomPost
Op de website vind je een behoorlijk uitgebreid assortiment van Bloompost. De online-bloemenwinkel staat vol met originele cadeaus die door de brievenbus heen passen. Er zijn specifieke cadeaus voor bijvoorbeeld een verjaardag of een geboorte. Of felicitaties voor een diploma, nieuwe baan, en om iemand te feliciteren met een nieuwe woning. Sommige cadeautjes zijn prima als bedankje, of om iemand een hart onder de riem te steken, of gewoon zomaar, omdat het woensdag is. U kunt kiezen uit bloemen, droogbloemen, planten en zelfs boompjes die door de brievenbus geduwd kunnen worden. Uiteraard wordt een toepasselijke wenskaart mee bezorgd, waarop u een persoonlijke boodschap kunt laten neerzetten. U kunt ook kiezen voor de optie bedrijfscadeaus of relatie geschenken. 
Het bedrijf belooft geen torenhoge verzendkosten, bezorging in binnen- en buitenland. Op de website wordt aangegeven hoe je contact kunt opnemen met het team van BloomPost.  De brievenbus bloemen zijn dagvers, en komen rechtstreeks bij de kweker vandaan waardoor kwaliteit gegarandeerd wordt. 


Complimenten, klachten en tips over Bloompost
De website ziet er in het ieder geval goed uit. Ze gebruiken sleutelwoorden zoals ‘groen’, ’eco’ en ‘duurzaam’. Maar is dat ook wel zo? En waarom staan er zoveel negatieve reviews op het internet over deze online bloemen en plantenwinkel? Zijn deze brievenbus cadeaus nou slecht of niet? Om hier inzage in te krijgen hopen wij dat u ons een handje wilt helpen. Laat uw persoonlijke ervaringen bij ons achter, zodat anderen weten of cadeautjes laten opsturen die door de brievenbus kunnen echt een goed idee is, of weggegooid geld.