BloomPost

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

BloomPost

Wil je iemand verrassen met een groen, duurzaam cadeau? Stuur dan één van de originele cadeaus van Bloompost bijvoorbeeld. Bloemen en planten die door de brievenbus kunnen. Vier de belangrijkste momenten in het leven met je geliefde, familie en vrienden, ook als je eventjes niet in de buurt bent. Het internet staat bol van de leuke giftshops. De online webwinkel Bloompost biedt vooral groene cadeautjes aan. En daarmee bedoelen we niet alleen duurzaam, maar zoals de naam hier doet laten vermoeden gaat het hier om boompjes, stekjes planten en bloemen die door de brievenbus heen passen!

Heb jij wel eens iemand in het zonnetje gezet met een thuisbezorging van originele cadeaus die door de brievenbus heen passen? Op onze reviewsite doen wij ons best zoveel mogelijk van dergelijke online cadeauwinkels te behandelen. Wij geven u een korte impressie van online bedrijven en winkels, en het is aan onze bezoekers om een betrouwbare beoordeling te vellen over de vele verschillende bedrijven. Laat ook uw review bij ons achter op de site.

Er zijn tal van websites en winkels die bloemen en plantjes verkopen. Hierdoor zou het makkelijker moeten zijn om het gepaste luchtplantje waarnaar jij op zoek bent te vinden. Of toch net niet? Hoe kan je weten of deze plantjes van een goede kwaliteit zijn? Hoe kan je weten dat de droogbloemen even goed eruit zien als op de foto? Hoe weet je of je cadeau goed wordt geleverd?

Zoals bij de online winkel van BloomPost kunnen deze vragen relevant zijn. Maar hoe ga je nu weten of je aankoop via deze online winkel dat wat is waarnaar jij net op zoek bent? Om dit te kunnen weten is het beste om naar een BloomPost review te kijken. Zo kan je de ervaring van de klanten lezen en een betere beslissing maken.

Over BloomPoost
BloomPost is een online winkel die originele cadeaus aanbiedt. Hun missie is om de wereld vrolijker en groener te maken. Dit bereiken zij door ten eerste een verscheidenheid aan cadeaus aan te bieden, en ten tweede door te focussen op duurzaamheid. De verpakkingen die Bloompost gebruikt is in een groene verpakking, waardoor de bloemen of plantjes die je bestelt vers blijven tijdens het versturen. De verzending van het cadeau kan gebeuren naar verschillende landen in Europa, afhankelijk van het cadeau. Je kan hierbij kiezen om het nu te versturen of in de toekomst, en of je het anoniem wil verzenden of met een persoonlijke boodschap.

Het bedrijf staat ingeschreven bij de KvK (kamer van koophandel) en de website beschikt over een zogenaamd SSL-certificaat (het groene slotje), waarmee aangegeven wordt dat het veilig is om met behulp van de online betaalmethodes die ze aanbieden geldelijke transacties uit te voeren. U kunt betalen met uw Nederlandse bank, PayPal, en natuurlijk het in Nederland populaire iDEAL. Het online bloemen en planten bedrijf is onderdeel van E-Flora en is al enkele jaren actief op het internet.

Producten en diensten Bloompost
Bloompost heeft verschillende unieke producten gaande van bloemen, planten en bomen tot bollen en zaden. Daarnaast heeft Bloompost ook een gevarieerd aanbod van droogbloemen en brievenbuscadeaus. Brievenbuscadeaus zijn kleine variaties van bloemen die door een brievenbus past. Hierdoor kan je een cadeau laten opsturen en geen zorgen hoeven te maken of de ontvanger thuis is of niet! Ze bieden ook specifieke opties aan voor speciale feestdagen zoals Kerst, of wanneer er een geboorte is, een trouw, of bijvoorbeeld om felicitaties aan te bieden bij je nieuwe job! Via Bloompost kan je ook als baas je medewerkers laten verrassen door persoonlijke cadeautjes op het bedrijf te laten leveren. Naast deze opties biedt Bloompost ook gratis wenskaarten aan waarbij je een wenskaart kan kiezen bij je bestelling en de optie om uw ideale cadeau persoonlijk te maken. Op de website kan je ook contact opnemen met Bloompost in geval van problemen of als je vragen hebt.

Bloompost assortiment

Op de website vind je een behoorlijk uitgebreid assortiment van Bloompost. De online-bloemenwinkel staat vol met originele cadeaus die door de brievenbus heen passen. Er zijn specifieke cadeaus voor bijvoorbeeld een verjaardag of een geboorte. Of felicitaties voor een diploma, nieuwe baan, en om iemand te feliciteren met een nieuwe woning. Sommige cadeautjes zijn prima als bedankje, of om iemand een hart onder de riem te steken, of gewoon zomaar, omdat het woensdag is. U kunt kiezen uit bloemen, droogbloemen, planten en zelfs boompjes die door de brievenbus geduwd kunnen worden. Uiteraard wordt een toepasselijke wenskaart mee bezorgd, waarop u een persoonlijke boodschap kunt laten neerzetten. U kunt ook kiezen voor de optie bedrijfscadeaus of relatie geschenken.
Het bedrijf belooft geen torenhoge verzendkosten, bezorging in binnen- en buitenland. Op de website wordt aangegeven hoe je contact kunt opnemen met het team van BloomPost. De brievenbus bloemen zijn dagvers, en komen rechtstreeks bij de kweker vandaan waardoor kwaliteit gegarandeerd wordt.

Complimenten, klachten en tips voor Bloompost

Heb jij ooit al eens iets bestelt via Bloompost? Je mening over je ervaring is van belang! Was het item dat je het gekregen hetzelfde als op de website? Was de kwaliteit zoals verwacht? Ging de levering vlot of had je hierbij problemen? Een review over je ervaring bij het bestellen bij Bloompost kan handig zijn voor toekomstige geïnteresseerde klanten van Bloompost. Zo kunnen zij aan de hand van je review beslissen of zij iets willen bestellen. Aarzel dus niet om je mening te zeggen over je ervaring met Bloompost. Je kan meteen een review achterlaten op ons platform!

Laat je mening achter!

De website ziet er in het ieder geval goed uit. Ze gebruiken sleutelwoorden zoals ‘groen’, ’eco’ en ‘duurzaam’. Maar is dat ook wel zo? En waarom staan er zoveel negatieve reviews op het internet over deze online bloemen en plantenwinkel? Zijn deze brievenbus cadeaus nou slecht of niet? Om hier inzage in te krijgen hopen wij dat u ons een handje wilt helpen. Laat uw persoonlijke ervaringen bij ons achter, zodat anderen weten of cadeautjes laten opsturen die door de brievenbus kunnen echt een goed idee is, of weggegooid geld.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

P
Phileine Sanders 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs een uitstekende ervaring gehad bij BloomPost. Ik was op zoek naar een origineel cadeau voor mijn vriendin en kwam ze tegen op internet. Het feit dat hun producten door de brie...

Alle reviews ( 1 )

Einde review Mooie Plantige Post via BloomPost

Ik heb onlangs een uitstekende ervaring gehad bij BloomPost. Ik was op zoek naar een origineel cadeau voor mijn vriendin en kwam ze tegen op internet. Het feit dat hun producten door de brievenbus passen, sprak mij enorm aan. Hierdoor hoefde ik niet thuis te zijn om het cadeautje in ontvangst te nemen. Ze hebben een ruim assortiment aan groene cadeaus, van bloeiende plantjes tot cactussen en zelfs mosbollen! Ik koos uiteindelijk voor de 'Lucky Bamboo', omdat het er zo schattig uitzag. Bestellen was eenvoudig en ik kreeg meteen een bevestigingsmail met alle gegevens over mijn bestelling. De levering was precies zoals beloofd: binnen één dag had ik het pakketje al ontvangen via de post! Bij het openmaken was ik blij verrast door hoe goed alles verpakt zat en hoe fris en gezond de bamboeplantjes eruitzagen. Ze gaven ook nog eens tips mee over hoe je deze mooie plantjes moet verzorgen. Het is nu een paar weken later en de Lucky Bamboo doet het fantastisch! Het is zo leuk om te zien hoe hij groeit en zich ontwikkelt. Kortom, als je op zoek bent naar originele groene cadeaus die door de brievenbus passen dan kan ik BloomPost ten zeerste aanbevelen! De levering service is snel & betrouwbaar, plus 9 dagen versgarantie wat helemaal top is.

P
Phileine Sanders 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!