Ixorg ervaringen en reviews van verzekeringnemers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Ixorg

Sterke, gezonde tanden helpen ons om onze voeding te kauwen, om duidelijk te spreken en om er op ons best uit te zien. Door onze glimlach te verzorgen voorkomen we dat er tandplak ontstaat. Tandplak bestaat uit een laagje bacteriën die zich aan het tandglazuur hechten.

Nadat we hebben gegeten, gaan deze bacteriën zich te buiten aan de suiker op je tanden, net als mieren bij een picknick. De bacteriën zetten de suiker om in zuren die het tandglazuur wegvreten, waardoor er gaatjes ontstaand. Deze bacteriën veroorzaken ook tandvleesontsteking (gingivitis), waardoor ons tandvlees rood, gezwollen en pijnlijk kan worden. Ons tandvlees is het zachte roze weefsel in onze mond dat onze tanden op hun plaats houdt.

Als we onze tanden niet verzorgen, zullen gaatjes en ongezond tandvlees pijn veroorzaken in onze mond. Het eten van maaltijden zal moeilijk zijn, en we zullen minder zin hebben om te lachen. Maar een goede tandhygiëne kan soms duur zijn. Daarom kan het verstandig zijn om een tandartsverzekering af te sluiten, om de kosten van ingrijpende tandheelkundige zorg te dekken.

Bovendien is gebleken dat mensen met een tandartsverzekering vaker naar de tandarts gaan voor preventieve zorg en eerder medische hulp zoeken voor acute gebitsproblemen. Mensen zonder tandartsverzekering hebben de neiging om tot het laatste moment te wachten, wat ook kan leiden tot meer gezondheidsproblemen en een duurdere zorg.

Over Ixorg

Ixorg is een initiatief van de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen en van Infomedics, een organisatie die diensten levert aan zorgaanbieders. Bij Ixorg Tandartsenverzekering ben je verzekert tegen schade aan je gebit. Je kan de verzekering combineren met de basisverzekering van elke verzekeraar, zodat je nooit onvoorzien tegen grote uitgaven staat wanneer je gebit beschadigt raakt. Een calamiteit aan je gebit kan namelijk hoge zorgkosten met zich meebrengen. Ixorg Tandartsenverzekering biedt de mogelijkheid om je hiertegen in te dekken vanaf een paar euro per maand.

Producten en Diensten Ixorg

De Ixorg kan het hele jaar rond worden aangegaan en kan maandelijks voor een kleine som worden afgesloten. Je bent met een Ixorg Tandartsverzekering verzekerd to 10.000 € voor schade aan je gebit. Bij een eventuele ziekenhuisopname van minstens 24 uur, keert Ixorg automatisch en onmiddellijk 400€ uit. Deze vergoeding staat los van de dekkingen voor tandzorg en kan worden beschouwd als een vergoeding van “het eigen risico” dat je bij een ziekenhuisopname moet betalen. De looptijd van een verzekering bij Ixorg is minimum twaalf maanden. De klantendienst is bereikbaar tijdens de weekdagen van 09h00 - 17h00, zowel telefonisch als per mail.

Complimenten, klachten en tips Ixorg

Was jij of één van je familielieden al verzekerd bij Ixorg Tandartsenverzekering en wil je je ervaring delen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Werden je e-mailberichten vlot en correct beantwoord? Is de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk? Werd je vergoeding tijdig en volledig uitbetaald? Is Ixorg Tandartsverzekering betrouwbaar en was je tevreden over haar diensten en werking? Kon je je verzekering vlot en zonder tegenkanting opzeggen na de overeengekomen contractperiode? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review