Brand New Day reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Brand New Day

We zijn niet dagelijks bezig met ons pensioen maar een beetje zekerheid voor later is niet verkeerd. Je kunt daarom je pensioenzaken onderbrengen bij een gespecialiseerde bank zodat je je nu geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Maar waar laat je jouw pensioenzaken regelen? Brand New Day is een optie. We horen graag jouw ervaring met dit bedrijf zodat anderen hier profijt van kunnen hebben.

Brand New Day is een pensioenbank waar je je pensioenzaken kunt onderbrengen maar ook spaar en beleggingsrekeningen kunt openen. Hierbij hebben ze de keuze uit een ruime hoeveelheid opties die allemaal andere voordelen hebben, afhankelijk van je wensen.

Je laat je geld niet zomaar bij iemand achter. Daarom willen we graag weten wat jouw ervaring is met Brand New Day en of je anderen zou aanraden om hun pensioen te regelen met dit bedrijf.

Over Brand New Day

De pensioenbank Brand New Day werd circa 10 jaar geleden opgericht door Kalo Bagijn en Thierry Schaap. Dit zijn ook de oprichters van het alom bekende BinckBank. Het is heel uniek dat De Nederlandse Bank een nieuwe banklicentie uitgeeft, sinds de jaren tachtig is dit slechts zes keer eerder gebeurd. Brand New Day heeft ongeveer 150.000 klanten die samen 1,7 miljard Euro hebben ondergebracht bij de pensioenbank.

Kalo Bagijn en Thierry Schaap proberen met Brand New Day de pensioenmarkt open te breken. Door zoveel mogelijk via internet en apps te doen kunnen de kosten laag worden gehouden. Een groot deel van het personeel zit ook niet in Nederland, maar in Bangkok in Thailand.

Als je bij Brand New Day kiest voor het beleggen van je pensioengeld dan wordt dit niet geïnvesteerd in losse aandelen, maar in fondsen die op de beursindex staan, hiermee behaal je het hoogste rendement. Brand New Day verdient gemiddeld 70 Euro per klant over een heel jaar. Om toch winst te maken is het daarom van belang om veel klanten te hebben en een goede en snelle service te leveren.

Producten en diensten van Brand New Day

Bij Brand New Day kun je sparen en beleggen voor later, of dit nu voor je pensioen is, een boot, een wereldreis of studie. Volgens Brand New Day is het een goed idee om een Pensioenrekening te openen als je nu te weinig pensioen opbouwt, je zelfstandig bent, of een leaseauto rijd. Je krijgt dan waarschijnlijk heel wat belastingvoordeel

Je kunt bij het openen van een pensioenrekening kiezen voor een beleggingsrekening, pensioenrekening of ZZP-pensioen. Een beleggingsrekening heeft over het algemeen meer rendement maar een spaarrekening heeft minder risico’s en meer belastingvoordeel.

Je kunt er daarnaast voor kiezen om te sparen of te beleggen voor anderen. Bijvoorbeeld voor een kind of kleinkind.

Ervaringen, klachten en tips over Brand New Day

Heb jij al een pensioenrekening, spaarrekening of beleggingsrekening afgesloten bij Brand New Day dan horen we graag hoe je die samenwerking ervaart. Met jouw ervaring kun je anderen helpen. Als mensen twijfelen dan kan jouw mening en ervaring ervoor zorgen dat de knoop word doorgehakt.

Wil je een kijkje nemen bij andere winkels waar je kan investeren? Bezoek onze pagina met Bigbank reviews om te lezen hoe klanten denken over de service van dit bedrijf. Het lezen van meningen, ervaringen, beoordelingen en klachten van bedrijven is belangrijk zodat je de beste plek kan uitkiezen om te investeren. Op onze website staan allerlei bedrijven gerelateerd aan investeren waar mensen hun review voor hebben achtergelaten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Kayleigh 2 jaar geleden
7.5
Brand New Day heeft mij aangenaam verrast met hun uitstekende dienstverlening en persoonlijke aanpak. Ik was op zoek naar een betere optie voor mijn pensioenspaarplan en ben blij dat ik Bran...

Alle reviews ( 1 )

Betrouwbare Koesterpolissen - Een Snelle En Persoonlijke Aanpak

Brand New Day heeft mij aangenaam verrast met hun uitstekende dienstverlening en persoonlijke aanpak. Ik was op zoek naar een betere optie voor mijn pensioenspaarplan en ben blij dat ik Brand New Day gevonden heb. Het proces om over te stappen was eenvoudig en snel geregeld, zonder gedoe of onduidelijkheid. Het personeel van Brand New Day was erg vriendelijk en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en me te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor mijn situatie. Ik waardeer ook het transparante beleid van Brand New Day, waardoor ik er zeker van ben dat ik geen woekerpolis heb maar een zorgvuldige koesterpolis kan verwachten. Dit geeft mij veel vertrouwen in hun diensten en maakt het gemakkelijker om me te concentreren op andere aspecten van mijn leven zonder constant bezorgd te zijn over mijn financiële toekomst. Dankzij de geweldige klantenservice, duidelijke communicatie en eerlijk beleid kan ik iedereen aanbevelen om voor Brand New Day als partner voor hun pensioenenplaannnen te kiezen

K
Kayleigh 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!