Brand New Day

Alle reviews

Brand New Day

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Brand New Day

We zijn niet dagelijks bezig met ons pensioen maar een beetje zekerheid voor later is niet verkeerd. Je kunt daarom je pensioenzakenonderbrengen bij een gespecialiseerde bank zodat je je nu geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Maar waar laat je jouw pensioenzaken regelen? Brand New Day is een optie. We horen graag jouw ervaring met dit bedrijf zodat anderen hier profijt van kunnen hebben.

Brand New Day is een pensioenbank waar je je pensioenzaken kunt onderbrengen maar ook spaar en beleggingsrekeningen kunt openen. Hierbij hebben ze de keuze uit een ruime hoeveelheid opties die allemaal andere voordelen hebben, afhankelijk van je wensen.

Je laat je geld niet zomaar bij iemand achter. Daarom willen we graag weten wat jouw ervaring is met Brand New Day en of je anderen zou aanraden om hun pensioen te regelen met dit bedrijf. 

Over Brand New Day 
De pensioenbank Brand New Day werd circa 10 jaar geleden opgericht door Kalo Bagijn en Thierry Schaap. Dit zijn ook de oprichters van het alom bekende BinckBank. Het is heel uniek dat De Nederlandse Bank een nieuwe banklicentie uitgeeft, sinds de jaren tachtig is dit slechts zes keer eerder gebeurd. Brand New Day heeft ongeveer 150.000 klanten die samen 1,7 miljard Euro hebben ondergebracht bij de pensioenbank.

Kalo Bagijn en Thierry Schaap proberen met Brand New Day de pensioenmarkt open te breken. Door zoveel mogelijk via internet en apps te doen kunnen de kosten laag worden gehouden. Een groot deel van het personeel zit ook niet in Nederland, maar in Bangkok in Thailand

Als je bij Brand New Day kiest voor hetbeleggen van je pensioengeld dan wordt dit niet geïnvesteerd in losse aandelen, maar in fondsen die op de beursindex staan, hiermee behaal je het hoogste rendement. Brand New Day verdient gemiddeld 70 Euro per klant over een heel jaar. Om toch winst te maken is het daarom van belang om veel klanten te hebben en een goede en snelle service te leveren.

Producten en diensten van Brand New Day
Bij Brand New Day kun je sparen en beleggen voor later, of dit nu voor je pensioen is, een boot, een wereldreis of studie. Volgens Brand New Day is het een goed idee om een Pensioenrekening te openen als je nu te weinig pensioen opbouwt, je zelfstandig bent, of een leaseauto rijd. Je krijgt dan waarschijnlijk heel wat belastingvoordeel

Je kunt bij het openen van een pensioenrekening kiezen voor een beleggingsrekening, pensioenrekening of ZZP-pensioen. Een beleggingsrekening heeft over het algemeen meer rendement maar een spaarrekening heeft minder risico’s en meer belastingvoordeel.

Je kunt er daarnaast voor kiezen om te sparen of te beleggen voor anderen. Bijvoorbeeld voor een kind of kleinkind. 

Ervaringen, klachten en tips over Brand New Day
Heb jij al een pensioenrekening, spaarrekening of beleggingsrekening afgesloten bij Brand New Day dan horen we graag hoe je die samenwerking ervaart. Met jouw ervaring kun je anderen helpen. Als mensen twijfelen dan kan jouw mening en ervaring ervoor zorgen dat de knoop word doorgehakt.