WinterTrex

Alle reviews

WinterTrex

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

WinterTrex

Als liefhebber van wintersport heb je misschien wel eens een vakantie geboekt bij WinterTrex. We zijn dan ook benieuwd naar jouw ervaring met dit online-reisbureau. Jouw ervaring kan anderen namelijk helpen om een goede keuze te maken voor een reisaanbieder.

WinterTrex is een directe verkoper van wintersportvakanties in heel Europa en Scandinavië. De reizen zijn altijd inclusief accommodatie en eigen vervoer. Ze kenmerken zich bovendien door lage prijzen en een groot aanbod. 

Vertel ons wat jouw ervaring is zodat anderen een goed idee krijgen van de service en kwaliteit van de reizen van WinterTrex. Jouw ervaring kan anderen helpen om de juiste reisaanbieder te kiezen en een heerlijke vakantie tegemoet te gaan.

Over WinterTrex
WinterTrex is onderdeel van het Duitse bedrijf TravelTrex dat in 1999 is opgericht. In eerste instantie waren ze alleen gespecialiseerd in wintersportvakanties vanuit Duitsland, maar sinds 2005 worden de reizen in meerdere landen aangeboden, waaronder in Nederland. Sinds 2007 kun je via de dochteronderneming HolidayTrex ook zomervakanties boeken. 

Jaarlijks boeken ongeveer 110.000 mensen een reis met het bedrijf. Al die reizen worden georganiseerd en ontwikkeld door meer dan 100 medewerkers in 15 landen. Deze medewerkers zetten zich allemaal voor de volle 100% in om eenvoudige en duidelijke reizen aan te bieden. Bij al deze reizen staat individualiteit en service voorop. 

WinterTrex biedt hun klanten een aantal garanties voor een nog betere reisbeleving. Zo kun je bijvoorbeeld binnen 5 dagen na boeking je reis gratis annuleren en omboeken. Een handige service als je toch een beetje twijfelt. Een andere garantie is dat je nergens anders een goedkopere prijs vindt voor dezelfde reis. En tot slot kun je tot 5 dagen voor vertrek nog gratis omboeken als er boven de 1800 meter geen sneeuw ligt. 

Producten en diensten van TravelTrex
Bij WinterTrex kun je wintersporten boeken waarbij de accommodatie en skipas zijn inbegrepen. Op de website kun je heel eenvoudig een leuke wintersportreis boeken. Als je nog niet weet waar je naar toe wil dan kun je op de website meer lezen over de mogelijke wintersportgebieden.

Als je een gebied gekozen hebt kun je de verschillende opties bekijken. Bij elke accommodatie staat een duidelijke omschrijving van zowel de accommodatie als de locatie. Bovendien hebben ze geprobeerd om zoveel mogelijk informatie te verstrekken over eventuele extra kosten zoals toeristenbelasting, borg, bedlinnen en de kosten voor een kinderbedje. Om de informatie compleet te maken kun je op de website ook een plattegrond en routebeschrijving vinden. 

Als je zelf geen skimateriaal hebt dan kun je dat bij je reservering bij boeken. Kies voor ski’s voor beginners of gevorderden of kies voor snowboardmateriaal. Om het je nog makkelijker te maken kun je ook een reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Zeker voor de wintersport is het aan te raden om een reisverzekering af te sluiten vanwege de risico’s.

Ervaringen, klachten en tips over TravelTrex
Vertel ons hoe je jouw reis met WinterTrex hebt ervaren en of je in de toekomst nogmaals een reis zal boeken met dit reisbureau. Laat jouw review achter zodat anderen een objectieve keuze kunnen maken voor het beste reisbureau voor de wintersport.