VRBO reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 4
Service 2
Prijs 4
Bezorging 4

Totaal

3.5
100% zou hier weer kopen

VRBO

Bij het plannen van een ontspannende strandvakantie, een stedentrip of een avontuurlijke excursie in de bergen voor allerlei soorten reizen hoort de huur van een degelijk geaccommodeerde vakantiewoning. Ideaal daarbij is natuurlijk een vakantiewoning te bemachtigen met alle thuiscomfort. Bent u op zoek naar vakantiewoning helemaal ingericht, waarbij u het comfortabel thuisgevoel mag ervaren? Check dan hier bij ReviewsBird, waar huurders hun ervaringen over een huur van een vakantiewoning of chalet hebben geplaatst. In de reviews komen ook de ervaringen en beoordelingen met VRBO ter sprake. Natuurlijk zien wij van ReviewsBird.nl ook uit naar uw ervaringen opgedaan bij VRBO.

Over VRBO

VRBO, vroeger geheten HomeAway, startte in 1995 met het koppelen van huiseigenaren aan gezinnen, die op zoek waren naar een plek om te verblijven. Hun doel is en blijft om mensen een vakantie te bieden, waarbij zij zich even kunnen terugtrekken van de dagelijkse verplichtingen, maar toch geen afstand hoeven te doen van het huiselijke comfort. “Wij geloven dat familie alles is. Het maakt niet uit in welke vorm.” Het bedrijf is uitgegroeid tot een vertrouwd wereldwijd merk met een selectie van ruim 2 miljoen vakantiewoningen over de hele wereld. Als onderdeel van Expedia Group kunnen zij nog meer families van over de hele wereld bij elkaar brengen.

Producten en diensten van VRBO

VRBO is het online verhuurbedrijf dat zich inzet en personen in staat stelt heel makkelijk aan een ideale vakantiewoning te komen, met de ruimte en privacy van thuis. Met een ruime keuze aan huizen, met of zonder zwembad, villa’s, chalets, ook huisdiervriendelijke chalets, vakantiewoningen met zwembad en zwembadaccommodaties. Beschikkend over een programma van meer dan 2 miljoen vakantiehuizen, is het bij VRBO een gemakkelijke en betrouwbare manier om een onderkomen te boeken, van appartementen en villa’s tot chalets in de bergen of huisjes aan zee. Of het nu een weekend uit met familie is of een reis met een grote groep. VRBO probeert voor elke wens en elk budget een perfecte huur accommodatie te garanderen.

Reviews, klachten en ervaringen met VRBO

VRBO beschikt in de hele wereld over diverse teams, die 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar staan om gasten, eigenaren en agentschappen in bijna twaalf verschillende talen te ondersteunen en hun vragen te beantwoorden. Zij bieden online betalen aan en hanteren een boekingsbetalingen systeem via hun Site, dat wordt uitgevoerd door externe betaalproviders en/of VRBO of door andere met de VRBO Groep gelieerde bedrijven afhankelijk van de valuta verstrekt samen met externe betaaldienstverleners. Klachten kunnen worden gemeld op: aanvraag@homeaway.com. Geschillenbeslechting, zoals bepaald in de wet, naast uw recht om een claim of geschil, kan worden voorgelegd aan de bevoegde rechter van uw woonplaats. Het alternatieve platform voor geschillenbeslechting, waar VRBO aangesloten is, is de Geschillencommissie (https://www.degeschillencommissie.nl).

VRBO zegt leider te zijn in vakantiewoningen. Hebt u dat als huurder mogen ervaren? Hoe is het gesteld met uw privacy bij het huren van een woning? Heeft u alles kunnen ontvangen zoals afgesproken? Laat uw ervaring achter op onze website.

Nog niet bekend met de dienstverlening en producten van VRBO? Dan mag u hier op ReviewsBird.nl de reviews lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Fam Thoonen 9 maanden geleden
3.5
Zeer slechte ervaring met zowel Vrbo als de eigenaar van het huis. Hij brengt ons onterecht 88 euro in rekening voor een schade die er al was toen wij aankwamen en dit ook aan hem hadden med...

Alle reviews ( 1 )

Huis in Zweden van Ricco Hagenflint Nissafors

Zeer slechte ervaring met zowel Vrbo als de eigenaar van het huis. Hij brengt ons onterecht 88 euro in rekening voor een schade die er al was toen wij aankwamen en dit ook aan hem hadden medegedeeld. Meteen gemeld dat wij dit niet gingen betalen. Vrbo verzekerde ons dat hij dit niet van onze creditcard kon afschrijven, wat daarna toch gewoon gebeurde. Wij kunnen fluiten naar ons geld, ruim 2200 Euro betaaldvoor 12 nachten en dan wordt je zo behandeld, NOOIT MEER VRBO, als het geld binnen is laten ze je stikken

F
Fam Thoonen 9 maanden geleden
Bestellen
4
Service
2
Prijs
4
Bezorging
4
Totaal
3.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review