VRBO reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 3
Service 2
Prijs 3
Bezorging 3

Totaal

2.8
100% zou hier weer kopen

VRBO

Bij het plannen van een ontspannende strandvakantie, een stedentrip of een avontuurlijke excursie in de bergen voor allerlei soorten reizen hoort de huur van een degelijk geaccommodeerde vakantiewoning. Ideaal daarbij is natuurlijk een vakantiewoning te bemachtigen met alle thuiscomfort. Bent u op zoek naar vakantiewoning helemaal ingericht, waarbij u het comfortabel thuisgevoel mag ervaren? Check dan hier bij ReviewsBird, waar huurders hun ervaringen over een huur van een vakantiewoning of chalet hebben geplaatst. In de reviews komen ook de ervaringen en beoordelingen met VRBO ter sprake. Natuurlijk zien wij van ReviewsBird.nl ook uit naar uw ervaringen opgedaan bij VRBO.

Over VRBO

VRBO, vroeger geheten HomeAway, startte in 1995 met het koppelen van huiseigenaren aan gezinnen, die op zoek waren naar een plek om te verblijven. Hun doel is en blijft om mensen een vakantie te bieden, waarbij zij zich even kunnen terugtrekken van de dagelijkse verplichtingen, maar toch geen afstand hoeven te doen van het huiselijke comfort. “Wij geloven dat familie alles is. Het maakt niet uit in welke vorm.” Het bedrijf is uitgegroeid tot een vertrouwd wereldwijd merk met een selectie van ruim 2 miljoen vakantiewoningen over de hele wereld. Als onderdeel van Expedia Group kunnen zij nog meer families van over de hele wereld bij elkaar brengen.

Producten en diensten van VRBO

VRBO is het online verhuurbedrijf dat zich inzet en personen in staat stelt heel makkelijk aan een ideale vakantiewoning te komen, met de ruimte en privacy van thuis. Met een ruime keuze aan huizen, met of zonder zwembad, villa’s, chalets, ook huisdiervriendelijke chalets, vakantiewoningen met zwembad en zwembadaccommodaties. Beschikkend over een programma van meer dan 2 miljoen vakantiehuizen, is het bij VRBO een gemakkelijke en betrouwbare manier om een onderkomen te boeken, van appartementen en villa’s tot chalets in de bergen of huisjes aan zee. Of het nu een weekend uit met familie is of een reis met een grote groep. VRBO probeert voor elke wens en elk budget een perfecte huur accommodatie te garanderen.

Reviews, klachten en ervaringen met VRBO

VRBO beschikt in de hele wereld over diverse teams, die 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar staan om gasten, eigenaren en agentschappen in bijna twaalf verschillende talen te ondersteunen en hun vragen te beantwoorden. Zij bieden online betalen aan en hanteren een boekingsbetalingen systeem via hun Site, dat wordt uitgevoerd door externe betaalproviders en/of VRBO of door andere met de VRBO Groep gelieerde bedrijven afhankelijk van de valuta verstrekt samen met externe betaaldienstverleners. Klachten kunnen worden gemeld op: aanvraag@homeaway.com. Geschillenbeslechting, zoals bepaald in de wet, naast uw recht om een claim of geschil, kan worden voorgelegd aan de bevoegde rechter van uw woonplaats. Het alternatieve platform voor geschillenbeslechting, waar VRBO aangesloten is, is de Geschillencommissie (https://www.degeschillencommissie.nl).

VRBO zegt leider te zijn in vakantiewoningen. Hebt u dat als huurder mogen ervaren? Hoe is het gesteld met uw privacy bij het huren van een woning? Heeft u alles kunnen ontvangen zoals afgesproken? Laat uw ervaring achter op onze website.

Nog niet bekend met de dienstverlening en producten van VRBO? Dan mag u hier op ReviewsBird.nl de reviews lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Fam Thoonen 1 jaar geleden
3.5
Zeer slechte ervaring met zowel Vrbo als de eigenaar van het huis. Hij brengt ons onterecht 88 euro in rekening voor een schade die er al was toen wij aankwamen en dit ook aan hem hadden med...
N
Natasja 3 dagen geleden
2
Fantastisch een huis gehuurd in Névian, VILLA AMISTA: luxe nieuwe moderne villa in de Corbiéres, voor een prikkie: €5,323.14 14 dagen bijna 400€ per dag. Maar goed een heel jaar sparen voor...

Alle reviews ( 2 )

Huis in Zweden van Ricco Hagenflint Nissafors

Zeer slechte ervaring met zowel Vrbo als de eigenaar van het huis. Hij brengt ons onterecht 88 euro in rekening voor een schade die er al was toen wij aankwamen en dit ook aan hem hadden medegedeeld. Meteen gemeld dat wij dit niet gingen betalen. Vrbo verzekerde ons dat hij dit niet van onze creditcard kon afschrijven, wat daarna toch gewoon gebeurde. Wij kunnen fluiten naar ons geld, ruim 2200 Euro betaaldvoor 12 nachten en dan wordt je zo behandeld, NOOIT MEER VRBO, als het geld binnen is laten ze je stikken

F
Fam Thoonen 1 jaar geleden
Bestellen
4
Service
2
Prijs
4
Bezorging
4
Totaal
3.5
Zou hier weer kopen?

Huisgehuurd

Fantastisch een huis gehuurd in Névian, VILLA AMISTA: luxe nieuwe moderne villa in de Corbiéres, voor een prikkie: €5,323.14 14 dagen bijna 400€ per dag. Maar goed een heel jaar sparen voor een vakantie is normaal. Jippie boeking geaccordeerd, en aftellen voor vertrek en genieten. Met de kennis van vandaag hadden wij deze

De formele klacht is op 18/8 ingediend, ten aanzien van de woning zoals beschreven op de VRBO site:
-Het huis ligt direct naast een begraafplaats dat je vanuit slaapkamer en tuin duidelijk kunt zien.
-Het huis ligt op korte afstand van een drukke spoorlijn.
-Er is geen sprake van privacy in de tuin door een pad dat achter de tuin langsloopt.
-Door de harde wind en het gebrek aan beschutting kun je dagenlang geen gebruik maken van de tuin.
-De beschrijving van het aantal beschikbare badkamers klopt niet.
-Bij de buitenvoorzieningen wordt “Tennis” genoemd maar er is geen tennisbaan direct gelegen bij het huis.
-De eigenaresse heeft ons bedreigd dat we een borg moesten betalen buiten VRBO om.

vervallen en slecht onderhouden tuin, het hele huis stonk naar riool, kapot toilet, zonnebedjes en airco, verroest waterdrain goot waardoor je splinters oploopt, geen wasrek , minimalistische inventaris , slechte kapotte oude handdoeken, geen zwembad handdoeken, korte en doorgelegen bedden, uitgestorven dorp geen faciliteiten maar wel dagelijks contact met VRBO!

Gezien bovenstaande punten wat extreem contradictief is met de positieve referenties. En de bedreigingen rondom de borgsom en de intimiderende manier van de eigenaresse om op ons alle schade terecht of onterecht moedwillig te willen verhalen dit riekt naar oplichting. Wij voelen ons bedreigd en geïntimideerd door deze mevrouw. Kortom een vakantie om écht uitgerust en stress loos van terug te komen en je veilig en welkom te voelen. Het was daarom ook echt een cadeau van de verhuurder dat ze ons nog eens voor 1000€ en mogelijk meer aansprakelijk te stellen de dag van thuiskomst. En omdat de verhuurder na 6 weken nog steeds niet reageert voelen wij ons opgelicht door haar verdien model. Maar scheldend opbellen en je intimideren is Corinne Rouche niet vreemd, kortom niet boeken bij deze dame! En ze liegt want ik heb niets ondertekend!

N
Natasja 3 dagen geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review