Tix.nl

Alle reviews

Tix.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Tix.nl

Nog geen 20 jaar geleden was het boeken van een vakantie of een ticket iets wat dagen in beslag kon nemen. Wilde je op vakantie dan moest je eerst bij een reisbureau reisgidsen halen. De baliemedewerkers zorgden voor meer informatie en boekten de reis. Tegenwoordig boek je je reizen zelf, op het internet. Soms via een online reisbureau, maar meestal direct bij de aanbieder. Het is redelijk gemakkelijk om via het internet hotels, bungalows en vakantie huisjes te boeken, maar het boeken van vliegtickets is voor velen een moeilijke opgave. Hoe weet je nu welk vliegtuig waar heen gaat, en voor welke prijs? Daarom zijn vergelijkingssites zo belangrijk. Maar wie controleert deze sites? Daar is geen organisatie voor: daarom hebben we elkaar nodig. Op onze website zijn verschillende aanbieders van vakantiereizen opgenomen en wij nodigen u uit om uw review bij ons achter te laten. Zodat we aan de hand van uw ervaring en beoordeling ons een beeld kunnen vormen van wat we van vergelijkingssites zoals Tix.ne mogen verwachten.

Over Tix.nl
Op de website van Tix.nl worden vliegtickets & hotels aangeboden. De website kan in het Nederlands weergegeven worden en ook de klantenservice die gebeld en gemaild kan worden is in het Nederlands bereikbaar. Helaas is er verder geen informatie te vinden over de personen of bedrijfsstructuur achter deze vergelijkingssite.

Diensten en producten van Tix.nl
Bij Tix.nl kunnen vluchten naar de meeste Europese hoofdsteden geboekt worden. Ook is er een mogelijkheid om dit te doen inclusief verblijf in een hotel. De site heeft een simpel invulformulier waarop de je de datum van vertrek en terugkeer kunt invullen, en uiteraard de stad van vertrek en de bestemming. Zodra je dit hebt gedaan geeft de site je de verschillende vluchten die voldoen aan je zoekopdracht. Wanneer je ervoor kiest ook een hotel te willen boeken, krijg je suggesties van enkele hotels in de stad van de luchthaven die je gekozen hebt als bestemming. Je kunt de vluchten en het hotel direct via de site boeken. Je betaling dient als confirmatie dus lees voordat je overgaat tot betaling eerst de Algemene Voorwaarden even door. Deze voorwaarden voor de boekingen, annuleringen en het veranderen van een boeking staan duidelijk op de site weergegeven. Daarnaast kun je bij Tix.nl ook verschillende hotels boeken en reisverzekeringen afsluiten. Heb je alles goed doorgelezen en wil je iets boeken, dan kan je dat doen met verschillende goedgekeurde betalingsmiddelen zoals iDeal, Visa en Mastercard.

Complimenten, Klachten en tips vanTix.nl
We werken er het hele jaar hard voor; de vakantie. En of het nog gaat om een weekendje weg of een lekkere lange vakantie, het is belangrijk dat alles van te voren goed geregeld is. Daarom nodigt ReviewsBird.nl iedereen uit om hier je persoonlijke ervaringen met bedrijven te delen met anderen. Heeft u een vervelende ervaring met tix.nl? Teveel geld afgeschreven, ticket niet geconfirmeerd, slechte service van de klantenservice, we horen het graag! Maar ook goede reviews en positieve beoordelingen worden zeer op prijs gesteld. Samen helpen we elkaar om hier een omgeving te scheppen waarin we onze persoonlijke ervaringen met de (onpersoonlijke) bedrijven op het internet met elkaar kunnen delen.