sailing2gether

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

sailing2gether

Op zoek naar een leuke activiteit? Ongeveer één vijfde van Nederland bestaat uit water. Het zal dan ook niemand verbazen dat Nederland ook vol is met bootjes en liefhebbers van boten. Het hebben van een boot is helaas niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijnd e mensen die wel een boot hebben niet krenterig. Bij Sailing2gether kan je meevaren op een echt zeilschip. Klinkt dat leuk of niet? Nou hier lees je dan of het ook echt leuk is, of niet. Op ReviewsBird.nl geven wij u niet alleen leuke vakantie en doe-ideeën, maar kunt u ook direct lezen wat andere gasten van deze activiteit vonden. En aan de hand van de beoordelingen van anderen kunt u weer een betere keuze maken in hoe u uw geld het beste kunt spenderen. Bent u wel eens mee geweest met sailing2gether? Vertel ons uw ervaringen en laat ook een review achter!

Over Sailing2gether
In 2009 richtten 20 eigenaren van traditionele zeilschepen de groep Holland Sail op. Hiermee begonnen ze hun eigen boekingskantoor voor gasten die mee wilden zeilen. Sailing2gether is een initiatief van Holland Sail. Holland Sail en alle bij haar aangesloten coöperatieleden geldt het VZR Garant. Dit betekent dat mocht de zeiltocht of pakketreis niet doorgaan omdat er problemen zijn met de financiële situatie van de zeilboot, het VZR Garant te Eindhoven garant staat. Er zijn speciale tarieven voor bedrijfsuitjes en grote groepen. Het is ook mogelijk om gewoon een dagreis te boeken.

Producten en diensten van Sailing2gether.
Via Holland Sail worden mensen in de mogelijkheid gesteld om een heel zeilschip te huren. Zo kunt u met uw eigen gezelschap een tijd op een echt zeilschip doorbrengen. U kunt ook een bed, of een hut huren. De meeste tours gaan over het IJsselmeer en naar de Waddenzee. De meerdaagse reizen worden pakketreizen genoemd.
Op de website worden verschillende pakketten aangeboden. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld een 6-daagse zeilreis op de Kleine Jan naar de Wadden, of een weekendje zeilen op het IJsselmeer. Er zijn 20 verschillende boten, die allemaal een bepaald programma afdraaien door het hele jaar heen. De prijzen verschillen van 200 euro tot 600 euro voor een meerdaagse reis. Uiteraard zijn alle kosten voor het eten en drinken hierbij inbegrepen, want je kunt natuurlijk vaak niet van boord af om zelf je boodschappen te halen. Vanuit de sfeervolle havenplaatsen Enkhuizen, Medemblik en Hoorn kun je opstappen voor een voor een vaart langs prachtige historische panden, moderne winkels en zeer gezellige cafés.

Complimenten, klachten en tips over Sailing2gether
Had jij hier wel eens van gehoord? Prachtig initiatief toch, meezeilen op zo’n prachtig schip? Graag horen wij van mensen die dit al eens gedaan hebben. Vertel ons uw persoonlijke ervaringen. Viel het mee of tegen? Was u zeeziek? Zou u dit nog eens willen doen, of is 1 maal in het leven meer dan genoeg. Laat uw persoonlijke review bij ons achter zodat andere mensen een beter idee krijgen over wat hen te wachten staat als ze een zeilreis boeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review