Pierre et Vacances

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Pierre et Vacances

De webshop Pierre et Vacances kan helaas alleen maar in het Frans worden weergegeven. Dat maakt het boeken van een leuk vakantiehuis of hotel in Frankrijk misschien wel wat moeilijker. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat u hier geen prachtige vakantie kunt boeken. Veel Nederlanders spreken Frans. De helft van België spreekt Frans, en mensen die een band hebben met Marokko spreken vaak heel goed Frans. En natuurlijk kun je ook gebruik maken van een vertaal App, zoals het altijd gemakkelijke Google Translate. Zoekt u een goede reisorganisatie om uw vakantie naar Frankrijk mee te regelen? Nou, Piet en de Vakanties staat voor u klaar! Meer weten over deze aanbieder? Lees dan eerst de informatie op ReviewsBird.nl door. Op onze vergelijkingssite vertellen wij u wat meer over het bedrijf, en kunt u de persoonlijke beoordelingen lezen van consumenten die ervaring hebben met het bedrijf in kwestie en voor u een review hebben achter gelaten.

Over Pierre et Vacances
Piet en Vakanties, dat is de vertaling van de naam van dit bedrijf. Waar, wanneer en door wie het bedrijf is opgericht is niet duidelijk. Het staat ook niet op de website vermeld. Op deze webwinkel worden volledig verzorgde vakanties in Zuid Europa aangeboden. Jammer is wel dat de website alleen in het Frans weergegeven kan worden. Onduidelijk is of dit een tijdelijk probleem is of niet.

Producten en diensten van Pierre et Vacances
Bij Pierre et Vacances kunt u terecht voor het boeken van een mooie vakantie naar Frankrijk, Kroatië, Italië, Spanje, Portugal, Mauritius, Malta en de Antillen. De website geeft veel keuzes zoals vakanties met dieren, gehandicapten, zonvakanties, wintersport, en de zogenaamde last minute vakanties, waarbij tot op 20% korting op de accommodatie wordt gegeven. Qua accommodatie is er veel keuze. Appartementen aan de Franse Rivièra of aan de rand van een meer, huisjes in het binnenland van Spanje, of een mooi hotel met zwembad en alles inclusief. Op de website staat ook een telefoon nummer weergegeven wat u kunt bellen met vragen over uw boeking. Bellen met het telefoonnummer kost 0.25 eurocent per minuut, maar wees voorzichtig! Wanneer u vanaf het buitenland belt kan dit nog oplopen. En bekijkt u natuurlijk ook de coronasituatie van het land waarnaar u op vakantie wilt gaan!

Complimenten, klachten en tips over Pierre et Vacances
Heeft u wel eens een reis of accommodatie geboekt bij deze Franse onderneming? Het lijkt erop dat ze hun zaakjes goed voor elkaar hebben! Ze hebben zoveel aanbod in zomervakanties en wintervakanties dat het je haast gaat duizelen. Wij zouden natuurlijk graag willen weten of we deze Piet Vakantie kunnen vertrouwen. Hoe ging het met het boeken van uw droomvakantie? In welke taal werd u te woord gestaan? Hoe ging het met betalen? En de organisatie in het buitenland, was dat oké? Was alles goed voor u geregeld, of wilde u uw huisdier op vakantie meenemen en is dat niet goed verwerkt? Vertel ons uw ervaringen met deze online vakantiegids. Door het achterlaten van een persoonlijke beoordeling vergroot u het vakantieplezier voor anderen. Nou, dat is toch kleine moeite, groot plezier?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review