Kamerstunt.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kamerstunt.nl

Als je op zoek bent naar nieuwe woonruimte dan is het kiezen voor een kamer een van de vele mogelijkheden. Op die manier kun je met andere mensen samenwonen in een huis dat je normaal gesproken in je eentje nooit kan betalen. Dat is niet alleen leuk voor je portemonnee maar ook voor je sociale contacten. Er zijn tegenwoordig dan ook vele platforms en website te vinden waar je terecht kunt om een kamer te huren. Een van de sites is Kamerstunt.nl. Of Kamerstunt betrouwbaar is en welke ervaringen klanten ermee hebben lees je in hun reviews op onze website. Lekker makkelijk alle commentaren en klachten bij elkaar zodat je snel kunt zien wat je te wachten staat. Her vergelijken van deze site met soortgelijke andere wordt je op deze manier ook een stuk makkelijker gemaakt.

Over Kamerstunt.nl

Dit online platform voor kamerverhuur wordt beheerd door Adivare BV uit Groningen. Op de site worden verhuurders en huurders samengebracht. Je kunt met de klantenservice van Kamerstunt contact opnemen als je meer wilt weten over het huren van kamers via de site maar ook als je zelf kamers te verhuren hebt maar niet goed weet waar je moet beginnen. Je kunt tijdens kantooruren bellen, mailen en reageren via het contactformulier van de site. Bij Kamerstunt vind je kamers te huur in onder andere Eindhoven, Groningen, Tilburg, Nijmegen en vele andere steden. Is Kamerstunt betrouwbaar? Lees de Kamerstunt reviews op onze site om erachter te komen wat gebruikers te melden hebben.

De producten en diensten van Kamerstunt.nl

Als woningzoekende kun je een kamer van Kamerstunt uit het grote aanbod van geverifieerde verhuurders kiezen. Zodra je wilt reageren op een advertentie heb je echter een betaald account nodig. Met zo'n betaald account heb je alle vrijheid om een passende kamer te zoeken en zodra je er een gevonden hebt kun je jouw zogenaamde Premium account van Kamerstunt opzeggen door dat in jouw profiel aan te geven. De maandelijkse betalingen worden dan automatisch gestopt. Althans, dat belooft het platform. Of dat ook echt zo is lees je in de Kamerstunt ervaringen van andere gebruikers op onze website. Als verhuurder biedt Kamerstunt je de mogelijk om de kamer(s) die je wilt verhuren gratis aan te bieden.

Reviews en commentaren over Kamerstunt.nl

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat nieuwe gebruikers te weten komen wachten te wachten staat bij dit platform voor kamerverhuur. Als jij al gebruik hebt gemaakt van deze site, als verhuurder of als huurder, dan ben je van harte welkom om jouw Kamerstunt review op onze reviewsite te plaatsen. Op die manier kunnen we met elkaar laten zien wat de plus- en minpunten van dit platform zijn en of mensen zoals jij tevreden zijn of juist veel klachten over de aangeboden diensten hebben. Met jouw beoordeling kun je in je eigen woorden aangeven of jij Kamerstunt betrouwbaar vindt of waarom juist niet. Met jouw review over Kamerstunt geef je andere gebruikers precies het juiste inzicht dat zij zoeken en zij zijn je bij voorbaat dankbaar voor jouw reactie.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review