D-Deals

Alle reviews

D-Deals

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

D-Deals

Een vakantie, daar wordt iedereen blij van! Er gezellig tussen uit naar bestemmingen in heel Europa met de keuze uit hotelarrangementen, fiets tochten, zonvakanties en ga zo maar door. Niets klinkt leuker, toch? Maar wat dacht u dan van een vakantie met korting? D-Deals biedt vakanties aan met kortingen naar bestemmingen in heel Europa. U kiest uw bestemming en D-Deal laat u alle deals vinden. Hebt u een deal gezien op D-Deals, maar wilt u eerst meer weten over het bedrijf? Lees dan reviews op ReviewsBird over de ervaringen van klanten, die al op vakantie zijn geweest met dit reisbureau. Via onze website ReviewsBird kunt u de beoordelingen lezen en daarna zelf kiezen of u uw reis via D-Deals wilt boeken. Uiteraard kijken wij ook uit naar uw persoonlijke ervaringen in de reviews!

Over D-Deals
D-Deals is een online reisbureau, waar u alle vakantiedeals kunt vinden. Het bedrijf is onderdeel van de D-rt groep, welke is opgestart in 1965 door Dirk van den Broek, met als doel vakantiegangers extra kortingen te bieden bij het boeken van hun vakantie. De website werd opgericht samen met BookUnited. Zij zijn een Nederlandse specialist op het gebied van vakantiedeals. Als tussenpersoon bemiddelen zij met de reisaanbieder. Naast bijvoorbeeld de hotelovernachtingen, proberen zijn ook leuke extra’s aan te bieden of aan de reis toe te voegen. Hierbij kunt u denken aan een ontbijt, fietsverhuur, complete zomer- winter vakantie en nog veel meer. Dit bieden zij aan in de vorm van totaal arrangementen. 

Producten en diensten van D-Deals
De website van D-deals biedt onder meer hotel arrangementen, stedentrips en korte zonvakanties aan. Deze kunt u boeken over heel Europa. Het bedrijf geeft aan dat de kortingen op kunnen lopen tot wel 80%. Verder worden aan de website elke dag nieuwe deals toegevoegd. Uw huisdier meenemen op vakantie is toegestaan bij bepaalde vakantiebestemmingen. Onder het kopje diensten kunt u zien of dit wel of niet kan. D-Deals heeft, vanwege de lage actie prijzen, de mogelijkheid niet om kosteloos te annuleren. Reiziger die een trip boeken bij D-Deals maken ook kans op leuke extraatjes, zoals kamer-upgrades, gratis diners of leuke excursies. Veder zijn de deals op D-Deals meestal maar een aantal dagen geldig.  

Complimenten, klachten en tips voor D-Deals
Mocht u een trip boeken met D-Deals dan kunt u onder anderen betalen met iDEAL, Bancontact, Visa, MasterCard, Maestro en PayPal. De webshop is een maal 24 uur geopend. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact op nemen via de mail op: info@d-deals.nl. Telefonisch zijn zij te bereiken van maandag tot zondag van 9u tot 21u.  

Kon u de korting niet aan u voorbij laten gaan en bent u al een weekendje weg geweest met D-Deals? Was de reis makkelijk te boeken? Kreeg u ondanks de lage prijzen een goede vakantie? Laat uw review over het bedrijf achter op ReviewsBird.nl en vertel toekomstige reizigers wat hen te wachten staat als zij gaan reizen met D-Deals.

Bent u ook geïnteresseerd geraakt naar deze reisorganisatie? Had u reisplannen? Lees dan gauw de ervaringen van andere reizigers op ReviewsBird.nl en bepaal of het de moeite waard is te reizen met D-Deals.