Crusj reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Crusj

Ben je single en wil je graag op vakantie, maar wil je niet alleen gaan? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten tijdens je reis? Neem dan een kijkje bij Crusj!
Crusj organiseert singelreizen naar verschillende bestemmingen zoals Ibiza, Mallorca en Samos met verschillende activiteiten zoals rondreizen en wandelroutes. Ben je benieuwd of dit iets voor jou is? Hier bij ReviewsBird kun je lezen hoe andere klanten Crusj ervaren hebben, zodat jij jezelf voor vertrek goed kan informeren over de singelreizen van Crusj en zodat je kunt zien of Crusj bij jouw reisdromen past en je hopelijk zorgeloos een reis kunt boeken.

Over Crusj

Crusj is een bedrijf dat zich al tien jaar richt op het organiseren van singelreizen. Singelreizen zijn reizen bedoeld om andere vrijgezellen te ontmoeten. Deze reizen zijn specifiek bedoeld voor alleenstaanden met een HBO(+) werk- en denkniveau. De reizen worden georganiseerd in verschillende leeftijdscategorieën, zo probeert Cursj ervoor te zorgen dat je leeftijdsgenoten tegenkomt. Ook proberen ze ervoor te zorgen dat de man/vrouw verhouding ongeveer 50/50 is, zodat er geen scheve verhoudingen ontstaan.

Op deze reizen worden verschillende activiteiten georganiseerd waarbij je je reisgenoten leert kennen. Zo speelt Crusj een actieve rol in dat je tijdens je vakantie nieuwe mensen kunt leren kennen.

Reizen Crusj

De reizen van Crusj worden aangeboden op locatie of op thema. Zo kun je bijvoorbeeld een singelreis boeken naar Spanje, Curaçao, Griekenland, Indonesië, Frankrijk, Turkije, IJsland of Lapland. Je kunt dan bijvoorbeeld met Crush naar Zakynthos, Ibiza of Mallorca.

Je kunt ook kiezen uit de volgende thema’s voor je reis: Beach, Wintersport, Winterzon, Rondreizen, lastminute, Actief, Zomer 2023, Cultuur, Zeilen, en tot slot is er nog een categorie voor 60+reizen.

Geld terug garantie / Repatriëringsgarantie

Crusj biedt een geld terug garantie aan voor als je reis geannuleerd wordt. Als Crusj genoodzaakt is om de reis te annuleren krijg je gelijk je geld terug. Ook als bijvoorbeeld het minimaal aantal deelnemers voor een reis niet gehaald wordt, en Crusj de reis daarom moet annuleren krijg je je geld terug.

Crusj biedt daarnaast ook nog een Repatriëringsgarantie aan. Wanneer bijvoorbeeld het reisadvies verandert in het land waar je verblijft en het niet langer veilig is voor jou om daar te zijn. In dit geval kan er en een repatriëring nodig zijn en dan staat Crusj voor je klaar en zorgt ervoor dat je weer thuis komt.

Contact Crusj

Voor vragen, advies en klachten over de reizen bij Crusj zijn ze op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 - 18.00 via de telefoon, whatsapp, of de mail.
Tel: 085 - 0043015
Mail: info@crusj.com
De link om Crusj te kunnen whatsappen staat op hun website.

Crusj Reviews, ervaringen en beoordelingen

Ben je al een keer op reis geweest met Crusj? Dan zijn we heel benieuwd naar je mening over Crusj singelreizen en willen we je vragen om je ervaringen met ons te delen. Door jouw ervaringen te delen help jij anderen! Zo kunnen toekomstige reizigers snel zien of Crusj singelreizen ook iets voor hen is. Zijn je ervaringen bij Crusj tegengevallen? Ook dan willen we vragen om een beoordeling achter te laten. Met eerlijke reviews kunnen we een zo duidelijk mogelijk beeld schetsen van Crusj singelreizen voor toekomstige reizigers.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review