BungalowSpecials

Alle reviews

BungalowSpecials

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

BungalowSpecials

Misschien heb je wel eens een bungalow geboekt via BungalowSpecials. Dan zijn we heel benieuwd naar jouw ervaring. Door jouw ervaring te delen kun je anderen namelijk helpen om een goede keuze te maken. En we weten allemaal dat dit voor een vakantie heel belangrijk is

BungalowSpecials is een platform waarop een grote greep uit mogelijkebungalowvakanties inEuropa en met name in Nederland. Ze zoeken continu naar goede aanbiedingen en leuke vakanties.

Deel jouw ervaring met ons zodat anderen een goed beeld krijgen van de service- en dienstverlening van dit online platform. Wat is er leuker dan andere mensen blij maken met een perfecte vakantie, jij kan hierbij helpen. 

Over BungalowSpecials 
BungalowSpecials is een online platform met meer dan 15 jaar ervaring in het aanbieden van bungalowvakanties. Doordat ze al vijftien jaar in het vak zitten zijn ze een instituut op het gebied van bungalowvakanties. Veel vakantieparken melden zelf de aanbiedingen voor hun bungalows aan zodat ze die samen kunnen brengen op het platform. 

Ze zeggen dat ze iedereen een leuke vakantie willen bieden. Dus niet alleen voor gezinnen of koppels, maar ook voor actieve vriendengroepen, zussen-uitjes of lekker alleen. Om iedereen te helpen om een leuke tijd te hebben kun je kiezen uit heel veel specials, bijvoorbeeld als je wil fietsen of in de buurt van een pretpark wil overnachten.

Mocht je niet precies weten waar je naartoe wil of wat je wil gaan doen tijdens je vakantie dan kun je op de website inspiratie opdoen door de vakantie-blogs te lezen. Ontdek bijvoorbeeld natuurparken om tijdens je vakantie te bezoeken. Ontdek waar je rekening mee moet houden als je met vrienden op vakantie gaat, of ontdek waar je met de hond op vakantie kunt. 

Producten en diensten van BungalowSpecials 
Bij BungalowSpecials kun je terecht voor bungalowvakanties in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Luxemburg en Oostenrijk. Of je nu alleen of met de hele familie op vakantie gaat.

De aanbiedingen die je kunt vinden op de website zijn van externe partners. BungalowSpecials werkt samen met vele grote en kleine parken, maar heeft zelf geen eigen accommodaties. Wat ze doen is de accommodaties en aanbiedingen verzamelen en die op een overzichtelijke manier aanbieden. 

Het is eenvoudig om een vakantie uit te zoeken. Kies voor de locatie, je data en je reisgezelschap en scroll door de opties. Om je zoektocht makkelijker te maken kun je filters instellen op prijs en faciliteiten zoals een zwembad, jacuzzi of het aantal goede reviews. Bij elke accommodatie vindt je informatie over de faciliteiten op je accommodatie en in je bungalow zelf. Zo kun je zelf je eigen vakantie samenstellen. Bij alle huisjes staat vermeld welke kosten wel en niet zijn inbegrepen. Bijvoorbeeld of lakens, toeristenbelasting of de parkeerplek is inbegrepen.

Ervaringen, klachten en tips over BungalowSpecials
Vertel ons wat je vindt van dit online platform voor bungalowvakanties en help anderen om een goed beeld te vormen van de service en kwaliteit van deze aanbieder. Laat jouw review hier achter zodat je anderen mensen helpt een goede keuze te maken.