Mejane reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Mejane.com

In het verleden was het mogelijk om naar de bioscoop te gaan om de nieuwste film te kijken. Dit was de enigste mogelijkheid om een nieuwe film te kijken. Tegenwoordig is dat even wat anders, omdat u namelijk videos online kunt kijken zonder naar de bioscoop te gaan. Er zijn een aantal websites die dit aanbieden zoals Netflix

Toch gaan mensen tegenwoordig nog wel naar de bioscoop, omdat het een leuke ervaring blijft. Maar Netflix heeft veel veranderd, omdat u vanuit u luie stoel een film of serie kunt kijken tegen een maandelijkse bedrag.

Heeft u geen zin om naar buiten te gaan? En wilt u lekker van een film genieten die net in de bioscoop is gekomen? Er zijn verschillende websites die u de service aanbieden om films te kijken maar welke is nou het beste? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende bedrijven, Zo kunt u de beste keuze maken.

Over Mejane

Heeft u een film in de bioscoop gemist? Of wilt u simpelweg een nieuwe film online kijken? Dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van een VOD dienst. Dat houdt in video on demand en is een streaming service waarbij u de nieuwste films kunt kijken vanuit u luie stoel.

Mejane is onderdeel van Maxx-XS dat al sinds 2002 actief is met het aanbieden van een streamingdienst. Zij onderhouden een database met verschillende films en zorgen ervoor dat u razendsnel kunt streamen via deze platform. Kijk hier voor nog meer reviews en beoordelingen over dit onderwerp.

Zij hebben verschillende partners zoals LG, Panasonic, Samsung en Philips. Zij zijn altijd bezig met het onderhouden van de platform, denk bijvoorbeeld aan het updaten van het platform of de meest actuele films beschikbaar stellen voor streaming services.

Producten en diensten Mejane

Op het platform kunt u terecht met verschillende apparaten, bijvoorbeeld uw mobiel of tablet. Het maakt namelijk niet uit welk apparaat, u kunt vanuit elk apparaat een film bekijken. De prijs voor elke film verschilt, omdat actualiteit een groot rol speelt.

Op de website van Mejane vindt u verschillende genres aan films zoals Actie, animatie, avontuur, arthouse, documentaire, misdaad, komedie, kids, thriller, science fiction, nachtclub en nog veel meer. Als u op een film klikt krijgt u informatie over het onderwerp en waar de film nou over gaat.

Streamen

gebeurd met behulp van een video player, waar u misschien een plugin voor moet downloaden maar voor de rest gaat alles vanzelf. U betaald per film in euro’s maar u kunt ook moviepoints sparen door films te kijken. Als u genoeg moviepoints heeft kunt u weer een andere film kijken.

Complimenten, klachten of tips voor Mejane

Als u recent een film heeft gekeken op Mejane.com, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld al een aantal moviepoints gespaard? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Mejane willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Mejane.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Leon de Jong 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van meJane.com en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de films die beschikbaar zijn op deze site, ze z...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudig toegang hebben tot grote collecties bioscoopfilms

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van meJane.com en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de films die beschikbaar zijn op deze site, ze zien er allemaal prachtig uit en worden zonder haperingen afgespeeld. Wat ik vooral handig vond, is dat je toegang hebt tot de nieuwste releases en populaire films in verschillende genres. Het was gemakkelijk om door de website te navigeren en mijn favoriete film te vinden. Het feit dat MeJane toegankelijk is via smart TV's, Android, iOS-apparaten en browsers maakt het zeer veelzijdig. Dit betekent dat je kunt kiezen hoe je jouw filmervaring wilt hebben, of het nu op groot scherm of klein scherm is. Al met al genoten van mijn tijd op meJane.com en zal deze site zeker aanbevelen aan vrienden of familieleden die ook geïnteresseerd zijn in filmkijken online.

L
Leon de Jong 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!