Mejane.com

Alle reviews

Mejane.com

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo T Mobile Thuis
T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste on...

Mejane.com

In het verleden was het mogelijk om naar de bioscoop te gaan om de nieuwste film te kijken. Dit was de enigste mogelijkheid om een nieuwe film te kijken. Tegenwoordig is dat even wat anders, omdat u namelijk videos online kunt kijken zonder naar de bioscoop te gaan. Er zijn een aantal websites die dit aanbieden zoals Netflix 

Toch gaan mensen tegenwoordig nog wel naar de bioscoop, omdat het een leuke ervaring blijft. Maar Netflix heeft veel veranderd, omdat u vanuit u luie stoel een film of serie kunt kijken tegen een maandelijkse bedrag.  

Heeft u geen zin om naar buiten te gaan? En wilt u lekker van een film genieten die net in de bioscoop is gekomen? Er zijn verschillende websites die u de service aanbieden om films te kijken maar welke is nou het beste? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende bedrijven, Zo kunt u de beste keuze maken.   
 
Over Mejane
Heeft u een film in de bioscoop gemist? Of wilt u simpelweg een nieuwe film online kijken? Dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van een VOD dienst. Dat houdt in video on demand en is een streaming service waarbij u de nieuwste films kunt kijken vanuit u luie stoel. 

Mejane is onderdeel van Maxx-XS dat al sinds 2002 actief is met het aanbieden van een streamingdienst. Zij onderhouden een database met verschillende films en zorgen ervoor dat u razendsnel kunt streamen via deze platform. Kijk hier voor nog meer reviews en beoordelingen over dit onderwerp.
 
Zij hebben verschillende partners zoals LG, Panasonic, Samsung en Philips. Zij zijn altijd bezig met het onderhouden van de platform, denk bijvoorbeeld aan het updaten van het platform of de meest actuele films beschikbaar stellen voor streaming services. 

Producten en diensten Mejane
Op het platform kunt u terecht met verschillende apparaten, bijvoorbeeld uw mobiel of tablet. Het maakt namelijk niet uit welk apparaat, u kunt vanuit elk apparaat een film bekijken. De prijs voor elke film verschilt, omdat actualiteit een groot rol speelt.     

Op de website van Mejane vindt u verschillende genres aan films zoals Actie, animatie, avontuur, arthouse, documentaire, misdaad, komedie, kids, thriller, science fiction, nachtclub en nog veel meer. Als u op een film klikt krijgt u informatie over het onderwerp en waar de film nou over gaat.  

Streamen gebeurd met behulp van een video player, waar u misschien een plugin voor moet downloaden maar voor de rest gaat alles vanzelf. U betaald per film in euro’s maar u kunt ook moviepoints sparen door films te kijken. Als u genoeg moviepoints heeft kunt u weer een andere film kijken. 

Complimenten, klachten of tips voor Mejane
Als u recent een film heeft gekeken op Mejane.com, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld al een aantal moviepoints gespaard? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Mejane willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Mejane.