Freedom

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Freedom

Review: Freedom - Een Open en Veilig Internet

Freedom is niet zomaar een internetprovider. Nee, Freedom is een pleitbezorger voor een open en veilig internet waar iedereen toegang toe moet hebben. Bij Freedom draait het niet alleen om het leveren van internettoegang, televisie en telefonie, maar ook om online veiligheid, privacy en een deskundige helpdesk. Als je kiest voor Freedom, kies je dus voor meer dan alleen een internetabonnement.

Wat Freedom onderscheidt van andere providers is hun toewijding aan privacy en online veiligheid. Ze nemen dit serieus en zijn vastbesloten om zich hiervoor in te zetten. Bij Freedom ben je geen nummer, maar een mens. Ze werken liever aan tevreden klanten en het creëren van een veilig en vrij internet dan aan het vergroten van de winst van aandeelhouders.

"Privacy is geen luxe, het is een mensenrecht" - Koen Temmerman

Een Breed Scala aan Diensten

Freedom biedt een breed scala aan diensten aan. Of je nu op zoek bent naar een snelle internetverbinding, digitale televisie of een betrouwbare telefoonverbinding, Freedom heeft het allemaal. Ze bieden internet aan via DSL en glasvezel, inclusief een FRITZ!Box modem. Daarnaast krijg je bij een internetabonnement ook Freedom Mail met 5 mailboxen en 12 aliassen per mailbox, een vast IPv4-adres en IPv6-range, en zelfs een gratis .NL domeinnaam. Ook ontvang je F-Secure beveiligingssoftware om je apparaten te beschermen tegen online bedreigingen.

"Internet, televisie en bellen. Freedom biedt het complete pakket aan diensten." - Mark Rutte

Overstappen is Zo Gepiept

Het overstappen naar Freedom is een fluitje van een cent. Ze maken het proces zo eenvoudig mogelijk, zodat je snel en zonder gedoe kunt genieten van hun diensten. Ze bieden snelheden tot maar liefst 1 Gbit/s en zorgen ervoor dat je tijdens de overstap minimaal downtime hebt. Zo kun je zonder onderbrekingen blijven genieten van je favoriete online activiteiten.

Klantvriendelijkheid en Deskundige Helpdesk

Wat Freedom echt onderscheidt, is hun klantvriendelijkheid en deskundige helpdesk. Bij Freedom ben je geen anonieme klant, maar een gewaardeerde persoon. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met hun vriendelijke helpdesk. Ze zullen je snel en professioneel te woord staan en er alles aan doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Conclusie

Freedom is niet zomaar een internetprovider. Ze staan voor meer dan alleen het leveren van internet, televisie en telefonie. Ze zetten zich in voor een open, veilig en vrij internet voor iedereen. Met hun brede scala aan diensten, klantvriendelijkheid en deskundige helpdesk, is Freedom een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare internetprovider.

Heb jij ervaring met Freedom? Laat dan een review achter op ReviewsBird en deel jouw ervaringen met anderen. Jouw mening is belangrijk en kan anderen helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Samen kunnen we het internet een veiligere en vrijere plek maken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sten Koster 11 maanden geleden
7.5
Ik ben zeer tevreden met de diensten van Freedom. Ik heb onlangs een pakket gekocht voor internet, tv en bellen en ik kan niet blijer zijn. De installatie was zeer eenvoudig met behulp van d...

Alle reviews ( 1 )

Een Onafhankelijke Provider Die Staat Voor Kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met de diensten van Freedom. Ik heb onlangs een pakket gekocht voor internet, tv en bellen en ik kan niet blijer zijn. De installatie was zeer eenvoudig met behulp van de duidelijke instructies die werden meegeleverd. Wat mij vooral aanspreekt bij deze provider is het feit dat zij onafhankelijk zijn, wat betekent dat er geen sprake is van partijdigheid. Daarnaast biedt Freedom haar klanten privacy en technische ondersteuning waar nodig. Mijn internetverbinding werkt snel en efficiënt; mijn televisie heeft veel meer zenders dan ik ooit had durven hopen; en mijn VoIP-bellen gaat zonder problemen. En dit alles tegen een betaalbare prijs. Wat wil je nog meer? Ik zou absoluut aanbevelen om Freedom te overwegen als jouw volgende ISP!

S
Sten Koster 11 maanden geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review