Zen Lifestyle

Alle reviews

Zen Lifestyle

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Massamarkt
Massamarkt

Leuke, maar tevens ook veelal goedkope aanbiedingen, wie houdt daar nou niet van? We vinden het allemaal wel leuk om af en toe weer iets nieuws voo...

Logo Large
Large

Kleding en merchandise bieden ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van de rest. Of je nou houdt van casual, atletische, vintage, etc. kledin...

Logo Cofaro.com
Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat me...

Logo VONROC
VONROC

Wanneer je pas verhuisd bent of je wilt je bestaande woning upgraden, kan je op het internet oneindig veel inspiratie opdoen. VONROC.nl is misschie...

Zen Lifestyle

Meubelen zijn vandaag de dag enorm belangrijk voor ons huis geworden. Niet alleen stijlvol, meubelen kunnen ook duurzaamheid en comfort bieden. Een goed meubelstuk daar houdt eigenlijk iedereen wel van! Tijdens je zoektocht naar nieuwe meubelen ben je wellicht wel eens bij Zen Lifestyle beland. Zen Lifestyle is een (web)winkel waar je van alles aan meubelen kunt vinden. 

Maar je wilt wel dat je meubelen aan bepaalde eisen voldoen voordat je deze daadwerkelijk aanschaft. Denk aan: comfort, duurzaamheid, ethische eisen (zoals geen dierenleed) en een goed design. Hoe zit het eigenlijk met de verzendtijden, kosten en het installeren van je meubelen? Is de klanten service en klantvriendelijkheid van Zen Lifestyle wel goed? Dit zijn allemaal zeer belangrijke aspecten die uiteindelijk bepalen of je wel of niet meubelen aanschaft bij Zen Lifestyle. Daarom bieden wij jou een antwoord op deze vragen aan, in de vorm van reviews en beoordelingen. Door het lezen van ervaringen van consumenten die jou zijn voorgegaan kan je hopelijk beter inschatten of Zen Lifestyle aan jouw eisen en verwachtingen voldoet. 

Over Zen Lifestyle
Zen Lifestyle is een Nederlandse (web)winkel waar je meubelen kunt vinden. Vandaag de dag vindt je meer dan 20.000m2 meter in de winkel aan wooninspiratie. Het idee van het bedrijf is om allerlei type consumenten geschikte meubels aan te bieden, denk aan: verschillende stijlen en budgets. Logisch ook, want iedereen heeft een persoonlijk interieur, maar ook een persoonlijke woning met kenmerken waar rekening mee moet worden gehouden. 

Het is de missie van Zen Lifestyle om jou als consument de ‘totale woonbeleving’ aan te bieden. Precies op die reden is het mogelijk om de showroom in Wijchen te bezoeken. Zen Lifestyle Wijchen kan bezocht worden om een beter beeld over producten te krijgen. 

Producten en diensten Zen Lifestyle
Ten eerste is het belangrijk om te accentueren dat Zen Lifestyle zowel online als offline meubelen verkoopt, wat het beste naar jouw oren staat kan je dan natuurlijk zelf beslissen. Ze bieden momenteel verschillende merken aan, waar je overigens ook specifiek op kunt zoeken, op de website als je daar in bent geïnteresseerd. Producten die vandaag de dag worden verkocht bedragen: Tv-dressoirs, banken, fauteuils, kasten, tafels en meer. Daarnaast zijn deze categorieën aan producten onderverdeeld in subcategorieën, die uiteraard met de hoofdcategorieën in verband staan. 

Eenmaal je bestelling betalen kan via een van deze manieren: iDEAL, Creditcard, Klarna, PayPal, bankoverschrijvingen In3 en betalen bij bezorgen. Grote bestellingen worden door de bezorgdienst van Zen Lifestyle bezorgd, kleinere bestellingen door DHL. Bezorgkosten hangen af van het type product, dus kan je op de website informatie vinden over wat de kosten nou echt bedragen.

Contact
Misschien dat je nog vragen hebt voor Zen Lifestyle, of wellicht zelfs klachten. Dan kan je mailen naar: info@zen-lifestyle.nl. Daarnaast kan je bellen naar: 024-6454 845. Het bedrijf valt ook op de volgende social media platforms te vinden: Facebook, YouTube, Twitter en Pinterest.

Zelf meer leren over Zen Lifestyle? Dan kan je deze gegevens gebruiken KvK-nummer: 09202248 Btw-nummer: NL820957252B01. De volgende adresgegevens horen bij het bedrijf: Graafseweg 781 6603 CG Wijchen. 

Reviews en beroodelignen Zen Lifestyle
Heb je al eens eerder bij Zen Lifestyle meubels gekocht? Wij willen dan graag weten hoe je dat hebt ervaren! Jij hebt het recht om je mening over Zen Lifestyle duidelijk te maken, daarom kan je op onze website reviews lezen en schrijven over bedrijven. Op deze manier help je ook andere consumenten, door ze beter te laten realiseren of Zen Lifestyle aan hun eisen en verwachtingen zal voldoen.