Yesgifts

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Yesgifts

Yesgifts: Dé plek voor al uw relatiegeschenken en promotieartikelen

Yesgifts is uw one-stop-shop voor al uw relatiegeschenken en promotieartikelen. Met een uitgebreid assortiment en verschillende hoofdgroepen om uit te kiezen, vindt u gegarandeerd het perfecte relatiegeschenk dat bij uw behoeften past. Of u nu een relatiegeschenk wilt bedrukken, borduren of graveren met uw logo, of liever een onbedrukt relatiegeschenk wilt bestellen, Yesgifts biedt het allemaal. Het gemak van online bestellen is beschikbaar, maar als u liever persoonlijk contact heeft, kunt u uw bestelling ook telefonisch of per e-mail doorgeven aan het enthousiaste team van Yesgifts.

Themagerichte relatiegeschenken voor een persoonlijke touch

Bij Yesgifts begrijpen ze het belang van personalisatie. Daarom bieden ze ook themagerichte relatiegeschenken aan. Of u nu op zoek bent naar speciale wintergeschenken of relatiegeschenken met een sportthema, het zoekvenster rechtsboven op de website maakt het gemakkelijk om te zoeken naar relatiegeschenken die perfect passen bij het door u gekozen thema. Met een breed scala aan opties kunt u gegarandeerd het perfecte themagerichte relatiegeschenk vinden dat impact zal maken op uw klanten en zakenrelaties.

Levering met spoed voor uw last-minute geschenkbehoeften

We hebben allemaal wel eens een last-minute cadeau nodig. Gelukkig begrijpen ze bij Yesgifts het belang van snelle levering. Of u nu bedrukte of onbedrukte relatiegeschenken nodig heeft, Yesgifts kan ze met spoed naar u verzenden. Neem contact op met het enthousiaste team van Yesgifts om de leverdatum te bespreken. In de meeste gevallen kunnen ze de relatiegeschenken met logo al na enkele dagen bij u afleveren. Dus, zelfs als u op het laatste moment een relatiegeschenk nodig heeft, kunt u vertrouwen op Yesgifts om aan uw behoeften te voldoen.

"Het zijn niet de grootste bedrijven die het meeste succes boeken, maar degenen die zich het beste kunnen aanpassen aan verandering." - Charles Darwin

Conclusie

Yesgifts is de ideale plek voor al uw relatiegeschenken en promotieartikelen. Met een breed scala aan opties, persoonlijke touch en snelle levering, kunt u erop vertrouwen dat Yesgifts aan al uw behoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar bedrukte relatiegeschenken met uw logo of naar onbedrukte geschenken, Yesgifts staat voor u klaar. Neem contact op met hun enthousiaste team en laat hen u helpen het perfecte relatiegeschenk te vinden dat indruk zal maken op uw klanten en zakenrelaties.

Schrijf een review

Heeft u ervaring met Yesgifts? Laat ons weten wat u van hun producten en service vindt. Uw mening is belangrijk voor ons en andere klanten. We horen graag uw feedback!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Mike 1 jaar geleden
8.5
Ik wil graag een positieve recensie schrijven over Yesgifts.nl. Ik heb onlangs deze groothandel online bezocht om relatiegeschenken en promotieartikelen voor mijn bedrijf te kopen en ben opr...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudig Bestellen & Vriendelijke Klantenservice: Mijn Recensie over Yesgifts

Ik wil graag een positieve recensie schrijven over Yesgifts.nl. Ik heb onlangs deze groothandel online bezocht om relatiegeschenken en promotieartikelen voor mijn bedrijf te kopen en ben oprecht blij met de ervaring die ik heb gehad. In de eerste plaats was het zeer gemakkelijk om door hun website te navigeren en snel producten te vinden die aan mijn behoeften voldeden. Het assortiment dat zij aanbieden, is erg breed en divers, waardoor er voor elk soort bedrijf wel iets passends beschikbaar zal zijn. Bovendien had ik geen problemen met het bestellen van gepersonaliseerde artikelen: of het nu ging om borduren, graveren of bedrukken – alles werd soepel afgehandeld en geleverd binnen de beloofde termijn. Maar wat me vooral opviel was de vriendelijke klantenservice. Ik moest hen bellen bij een vraag over mijn bestelling, en in tegenstelling tot veel andere callcenters werd ik niet lang in de wacht gezet of van persoon naar persoon doorverbonden - integendeel! Ik kreeg iemand aan de lijn die direct antwoord kon geven op al mijn vragen Alles bij elkaar genomen kan ik Yesgifts.nl alleen maar ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar betrouwbare leverancier van relatiegeschenken of promotionele items.

M
Mike 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review