Woman's Health Magazine

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Woman's Health Magazine

Er zijn veel online webwinkels die allerlei tijdschriften abonnementen verkopen. Ieder artikel in een tijdschrift stelt je bloot aan nieuwe informatie die je misschien nog niet wist. Het internet maakt het heel simpel om online een abonnement af te sluiten, maar hoe weet je welke webwinkel je het beste leesplezier en koopervaring gaat aanbieden?

Wat is Women’s Health Magazine?

Women’s Health Magazine is een online webwinkel met een uitgebreid aanbod, variërend van tijdschriften abonnementen tot aan losse online cursussen. Wil je meer te weten komen over wat voor webshop ze zijn en wat voor assortiment ze beschikken? Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat je abonnement is goed afgesloten? Is de informatie betrouwbaar? Is het bedrijf betrouwbaar? Door de recensies te bekijken weet je zeker wat je kunt verwachten voordat je een bestelling plaatst. Lees op onze review site meer over deze webshop.

Over Womenshealthmag

Women’s Health Magazine is een online webshop die tijdschriften abonnementen verkoopt aan vrouwen. Daarnaast, verkopen ze ook losse nummers en online cursussen over verschillende onderwerpen. Het bedrijf heeft een ruim aanbod omdat ze over verschillende onderwerpen praten, variërend van trainen tot aan duurzaamheid.

Womenshealthmag.com aanbod

Women’s Health Magazine richt zich op het verkopen van tijdschriften abonnementen. Je kunt als consument veel artikelen over verschillende thema’s makkelijk vinden op de website omdat alles verdeeld is in categorieën zoals trainen, voeding, relaties & seks en nog veel meer. Daarnaast, is het ook mogelijk om losse nummers en/of online cursussen te kopen als je niet meteen een abonnement wilt afsluiten. Wanneer je een abonnement afsluit, kun je als abonnee profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen. Je ontvangt ook een welkomstgeschenk en 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement. Het is ook mogelijk om als abonnee de tijdschriften digitaal op je tablet en/of telefoon te lezen.

Betaalmethodes, levertijden en garanties

Wanneer je een abonnement afsluit bij het bedrijf, kun je gebruik maken van verschillende betaalmethodes tijdens het afrekenproces. De verzendkosten van de magazines zijn gratis voor abonnees in Nederland. Je ontvangt een e-mail met de verwachte leverdatum van je eerste nummer. Indien je hebt gekozen voor een welkomstgeschenk bij je abonnement, dan ontvang je je welkomstgeschenk binnen 14 dagen na betaling. Wanneer je losse producten uit de webshop hebt besteld, is de levertijd binnen 48 uur. Bovendien, kun je altijd gebruik maken van het retourbeleid als je niet tevreden bent over je aankoop of je abonnement. Mocht je niet tevreden te zijn over een bestelde product, dan kun je contact opnemen met de webwinkel via het contactformulier. Afhankelijk van het bestelde product ontvang je dan verdere instructies. Bovendien, mocht je toch willen afzien van je abonnement, dan kun je kosteloos afzien van je aankoop binnen 14 dagen. Indien je in de periode van 14 dagen meerdere magazines hebt ontvangen, dan worden deze wel in rekening gebracht. Wanneer je je abonnement wilt opzeggen dan kun je het doorgeven aan de klantenservice of via het contactformulier. Het opzegtermijn hangt vanaf wat voor soort abonnement je hebt afgesloten. Heb je een doorlopend abonnement? Je kunt pas opzeggen nadat de eerste actieperiode is afgelopen. Heb je een aflopend abonnement? Je hoeft niks op te zeggen want je abonnement stopt automatisch na de actieperiode.

Contact

Voor vragen, opmerkingen en klachten staat de klantenservice van Women’s Health Magazine altijd voor je klaar. Alle contactgegevens staan aangegeven op de website. Je kunt op diverse manieren contact opnemen met het bedrijf. Je kunt gebruik maken van het telefoonnummer, het contactformulier of het e-mailadres. Daarnaast, zijn ze ook te bereiken via Facebook, Instagram en Twitter.

Beoordelingen en ervaringen met Women’s Health Magazine

Heb je recent een abonnement aangeschaft bij Women’s Health Magazine? Laat andere consumenten weten over je ervaringen weten met de webshop door een review te plaatsen. Reviews kunnen consumenten op veel manieren helpen. Het kan bijvoorbeeld de consument laten weten dat hij niet wordt opgelicht. Was het proces goed verlopen? Deel dan je ervaring met andere klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review