Body Supplies

Alle reviews

Body Supplies

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Vitamunda
Vitamunda

Gezond zijn vereist een gezonde leefstijl. Het is echter raadzaam om naast dagelijkse gezonde voeding die extra vitaminen in te nemen. Vitamin...

Logo Perfect Health
Perfect Health

Elk mens heeft een weerstand in het lichaam, ook wel het immuunsysteem genoemd. Het immuunsysteem zorgt ervoor dat wij een bepaalde weerstand biede...

Logo Topvitamins
Topvitamins

Het lichaam heeft soms behoefte aan extra vitamines en supplementen. Soms zijn de hoeveelheden vitamines die je via je eten binnenkrijgt namelijk n...

Logo Glucosamine.com
Glucosamine.com

Voedingssupplementen zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar, maar zijn deze supplementen wel goed voor u? De meeste voedingssupplementen worden gebr...

Body Supplies

Kan uw lichaam wel wat extra’s gebruiken? Dan moet u misschien eens op de website van Body Supplies kijken. Op deze website worden supplementen en sportvoeding aangeboden. Niet alleen goed voor mensen die aan het trainen zijn en meer van hun lichaam eisen, maar ook bijvoorbeeld voor het aansterken na ziekte of u iets wilt afvallen of bijkomen. Of al die poedertjes en drankjes echt werken? Dat horen wij graag van u! Heeft u ervaring met de producten van Body Supplies? Hebben ze geholpen bij het doel wat u voor ogen had? Laat uw beoordeling op onze site achter. Een review achterlaten kost slechts enkele minuten en kan een ander honderden euro’s en een grote teleurstelling besparen. U helpt toch ook mee? 

Over Body Supplies
Net zoals bij heel veel andere websites waarop sportdrankjes en poedertjes worden aangeboden, is ook op deze site geen informatie te vinden over de personen en het bedrijf achter deze website. Het enige wat we te weten kunnen komen is dat ze in het Zuid-Hollandse plaatsje Rhoon staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 
Op de website wordt wel een telefonische klantenservice en een email service aangegeven, waar klanten gebruik van kunnen maken wanneer ze vragen of klachten hebben over een bepaald product. Uiteraard zijn ook de betaalmogelijkheden, bezorgkosten, het retourneren en de verplichte privacy verklaring op de website opgenomen. 

Producten en diensten van Body Supplies
Zoals al snel blijkt bij een bezoekje aan de website, gaat het hier om voedingssupplementen, die veelal in de kracht sport training worden gebruikt. De poedertjes, mixjes en kant-en-klare drankjes in batons staan stijf van de Stackers, Creatine, Proteine, Cafeine en andere producten die schijnen te helpen voor spier toename en snellere spier opbouw, vet afname of gewicht verliezen, daar zorgen de verschillende vitamines en mineralen voor. Populaire producten zijn CBD oil of cannabis olie, Melatonine, Probiotica en verschillende natuurlijke bestanddelen die ter bevordering van slaap en Detox. Ook de meest belangrijke enzymen voor het menselijk lichaam komen hier in verschillende supplementen terug. Daarnaast worden ook verschillende gezonde kruiden en geneeskrachtige planten aangeboden zoals Cayenne, Ginger, Ginseng, Ginko en Groene Thee Extract en Valeriaan. De aangeboden vetzuren vezels, vitamines en overige voedingsuplementen kunnen zonder briefje van de dokter of voedingsspecialist aangekocht worden. 

Complimenten, klachten en tips over Body Supplies
Gezond leven is helemaal in. Naast dat iedereen bevangen lijkt te zijn door het Wellness gevoel waarin vooral veel uitgerust moet worden, zijn we ook actief bezig! De winterkilo's moeten er weer af om straks als de zon volop schijnt weer een beetje fit voor de dag te komen. Een hoop mensen zoeken hun soelaas in sportdrankjes, slim fit of slanke shakes en kiezen voor het innemen van natuurlijke bouwstoffen in pil of poedervorm in plaats van naar de buurtgroenteboer te gaan en iedere dag voldoende te bewegen. 
Wat vind jij van het gebruik van deze producten? Helpt het echt, krijgt u echt meer spieropbouw en minder vet dan dat u zonder deze producten zou behalen? Vertel ons uw beweegredenen om dergelijke producten te gebruiken en/of u er baat dan wel schade van heeft ondervonden. Eerlijke reviews worden direct zonder toestemming van het bedrijf in kwestie op onze site gezet.