Alka

Alle reviews

Alka

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Sexy-Store
Sexy-Store

Verwen jezelf of je vriendin met exclusieve sexy kleding. Op het internet wordt heel veel kleding te koop aangeboden. Wil je ook iets bestellen, ma...

Logo Leen Bakker
Leen Bakker

Online shoppen kan ontzettend leuk zijn of behoorlijk tegenvallen. Dit hangt allemaal af van de betrouwbaarheid van de webshop. Een van de meest be...

Logo Dekbedovertrekken & Zo
Dekbedovertrekken & Zo

Er is bijna niets spannender dan voor de eerste keer iets kopen bij een online webshop die je niet kent. Krijg je wel het beloofde product? Is het ...

Alka

Misschien heeft u wel eens gehoord van het zuur-base evenwicht. Zo niet, dan verlichten wij het concept voor u. Een zuur-base evenwicht is belangrijk voor het functioneren van de lichaam. Een zuur-base evenwicht betekent per definitie de verhouding tussen basische en zure stoffen opgelost in het bloed.  

Deze evenwicht wordt in pH weergegeven en een gezonde verhouding is tussen de 7,35 en 7,45. De basische buffer zorgt ervoor dat ons lichaam natriumbicarbonaat aanmaakt en daardoor blijf het bloed licht basisch. Dit gebeurd allemaal door onze nieren en alvleesklier. Hoe ouder we worden hoe minder natriumbicarbonaat wordt aangemaakt.

Wilt u de juiste balansverhouding krijgen tussen zure stoffen en basische stoffen, Dit is overigens een groot deel, waardoor we ziek worden, omdat de balans niet in evenwicht is. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over bedrijven die deze supplementen verkopen.
 
Over Alka
Alka is een bedrijf dat in 2008 op zoek ging naar een oplossing voor het ontzuren van de lichaam. Veel van onze pijnlijke ervaringen in het lichaam ontstaan namelijk door een onjuiste verhouding in het zuur-base evenwicht. Lees ook reviews op ReviewsBird.nl over gezondheid & Dieet.

Peter-Ernst Ohms en Willem-jan Wijnstra zijn de oprichters van het bedrijf Alka en bestaat al ruim tien jaar. Zij zijn met volle passie bezig met het creëren van producten die het ontzuren van de lichaam bevorderen. Dat betekent dat zij vooral bezig zijn met deskundige en ervaren mensen op het gebied van pijnlijke klachten in het lichaam. 
 
De reden dat Alka is ontstaan is omdat er weinig producten beschikbaar waren voor het ontzuren van de lichaam. De oprichters deden onderzoek naar het zuur-base evenwicht en besloten om een product op de markt te brengen dat het evenwicht in balans houdt. Daarbij zijn de producten van Alka beschikbaar voor iedereen met chronische verzuring.  

Producten en diensten Alka
Alka heeft een aantal producten kunnen produceren die dus helpen bij het ontzuren van de lichaam. Denk bijvoorbeeld aan voedingssupplementen maar ook verkopen zij basische voeding en thee voor de verzorging van uw huid.  

Op de website van Alka vindt u verschillende categorieën zoals voedingssupplementen, voeding en thee, huidverzorging, voordeelpakketten, ontzuringskuren en accessoires. Al deze producten helpen u bij het in balans brengen van het evenwicht en dat zorgt voor minder verzuring met de tijd. 

Alka biedt verschillende stappen aan en zo kunt u bijvoorbeeld beginnen met een ontzuringskuur van 30 dagen, maar u kunt er ook voor kiezen om rustig aan te beginnen met supplementen zoals Alka druppels, Alka Calcium, Alka Magnesium of Alka tabs original. Al deze producten helpen u om rustig uw evenwicht in balans te brengen.

Complimenten, klachten of tips voor Alka
Heeft u toevallig een ontzuringskuur geprobeerd?, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld de Alka druppels geprobeerd? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Alka willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Alka.