Flinndal

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Flinndal

Energiesupplementen zijn supplementen die worden gebruikt om de energieproductie in het lichaam te stimuleren. Een energiesupplement kan verschillende soorten producten omvatten, zoals energierepen, energiedranken, capsules en vloeibare/ poedervormige proteïnedranken. Onder meer ingrediënten zoals cafeïne, vitamines, superfruit, co-enzyme Q10, guarana, taurine, co-enzyme B3, vitamine B, ginseng, suikers en andere plantextracten, worden gebruikt voor het ontwikkelen van deze energiesupplementen. Energiesupplementen worden gebruikt om gezondheidsvoordelen op korte termijn zoals o.a. een verbeterde immuniteit, verhoogde energie en optimale prestaties te stimuleren.

Aanvankelijk richtte de markt voor energiesupplementen zich vooral tot sportprofessionals, bodybuilders en atleten. Maar de afgelopen jaren zijn er ook vele producten op de markt gekomen die zijn bedoeld voor een meer diverse consumentenkring. De wereldwijde markt voor energiesupplementen blijft groeien als gevolg van de toenemende vraag van gestresseerde en uitgebrande professionals, ouders die veel onderweg zijn tot vermoeide senioren die op zoek zijn naar wat meer energie om de dag vlot door te komen.

Wie is Flinndal

Flinndal werd in 2005 opgericht door 2 collega’s aan een keukentafel in Haarlem en had toen enkel 2 producten in haar assortiment. De samenwerking groeide uit tot een webshop met een breed assortiment, een ruime keuze aan voedingssupplementen en meer dan 40 medewerkers. Flinndal levert rechtstreeks aan de consument en hecht veel belang aan een hoge kwaliteit en een goede service. De webshop richt zich zowel tot kinderen, volwassenen, als senioren en helpt je d.m.v. een 3-stappen “product keuzehulp”, een selectie te maken uit haar productscala. Flinndal kiest voor een duurzame productie en probeert zo haar carbon uitstoot zo veel mogelijk te beperken. Het bedrijf draagt het “Friend of the Sea” keurmerk, het “HACCP” keurmerk en het “FSC” keurmerk.

Wat biedt Flinndal

Flinndal concentreert zich op producten die je leren om verantwoord met je gezondheid om te gaan. Het bedrijf neemt de tijd voor haar klanten en focust op persoonlijk contact. Haar supplementen zijn verpakt in zakjes in plaats van potjes, zodat je bestelling gemakkelijk door de brievenbus kan. De zakjes hebben een zipsluiting waardoor de supplementen altijd luchtdicht verpakt zijn. Flinndal hecht belang aan een kwalitatieve service en aan klantvriendelijk. De webshop is altijd gratis bereikbaar (via e-mail, telefoon of chat), biedt een 30 dagen bedenktermijn, is flexibel en verzendt je goederen gratis vanaf € 20. Via hun blog kan je op de hoogte blijven van de laatste trends en tips i.v.m. voedingssupplementen en elk product heeft een uitgebreide productomschrijving. Bij Flinndal kan je beveiligd betalen via een SSL-verbinding. Je hebt de keuze uit iDEAL, Creditcard, Automatische incasso en Achteraf betalen.

Complimenten, klachten en tips voor Flinndal

Heb jij supplementen bij Flinndal besteld en wil je je ervaring delen? Kreeg je duidelijk antwoord op al je vragen en correct advies bij eventuele bedenkingen? Is de klantenservice goed bereikbaar, vriendelijk en efficiënt? Werd je bestelling binnen de termijn geleverd en goed verpakt? Heb jij gebruik gemaakt van de 30 dagen bedenktermijn en werd deze policy ook daadwerkelijk correct nageleefd? Zijn de supplementen kwalitatief goed en is hun verpakking passend en duurzaam? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Linn Aarts 1 jaar geleden
8.5
Ik ben onlangs bekend geworden met Flinndal en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij hen. Ik was op zoek naar een goede webshop voor vitaminen, multivitaminen en omega 3-vetzuren en vo...

Alle reviews ( 1 )

Uitstekende Ervaring bij Vitamine WebshopFlinndale

Ik ben onlangs bekend geworden met Flinndal en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij hen. Ik was op zoek naar een goede webshop voor vitaminen, multivitaminen en omega 3-vetzuren en vond precies wat ik nodig had bij Flinndal. Een van de sterke punten van Flinndal is hun snelle leveringsservice. Als je voor 23:00 uur bestelt, ontvang je de volgende werkdag je product al in de brievenbus! Dit heeft mij echt geholpen om mijn dagelijkse vitaminesupplementen op tijd binnen te krijgen zonder ooit lang te hoeven wachten. Verder heeft Flinndal een breed scala aan productopties die specifiek zijn gericht op verschillende behoeften, afhankelijk van gezondheid of leeftijdsgroep - het veelzijdige assortiment stelde me in staat om altijd het beste supplement te vinden dat bij mij past. Tot slot was het bestellen zelf eenvoudig. Hun website is gebruiksvriendelijk wat zorgt voor gemakkelijk navigeren door alle opties beschikbaar.Veel informatie word geleverd over elke aangeboden supplement , evenals klantbeoordelingenen reviews . Mijn ervaring met Flinndal was uitstekend en beveel hun services ten zeerste aan iedereen die behoefte heeft aan kwalitatieve vitamineproductenbestelling tegen concurrerende prijzen .

L
Linn Aarts 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!