FitChef

Alle reviews

FitChef

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

FitChef

Vertel ons wat je ervaring is met de service en recepten van FitChef. Niet iedereen is bekend met deze service en we horen dan ook graag wat jouw ervaring is. Die ervaring kan anderen namelijk helpen om te bepalen of het de moeite waard is om een abonnement af te sluiten bij FitChef.

FitChef is een bedrijf waar je een abonnement kunt krijgen op recepten die je helpen om jouw gezondheidsdoelen voor je lichaam te behalen. Dit geld niet alleen voor mensen die willen afvallen maar ook als je juist wil aankomen of je een speciaal dieet nodig hebt om spiermassa op te bouwen. 

Deel jouw ervaring met ons zodat je anderen helpt om een beeld te vormen van deze service. Die ervaring is heel nuttig, zeker omdat veel mensen nog niet bekend zijn met de service die FitChef levert. 

Over FitChef
Het FitChef team dat is opgericht door Mark van Oosterwijck heeft een passie voor gezonde voeding. Dit is de reden dat ze het platform FitChef in het leven hebben geroepen. Door uitgebalanceerde recepten te delen willen ze mensen helpen om gezonder te leven. 

Het team van FitChef gelooft erin dat het mogelijk is om jezelf gezond te eten. Het maakt hiervoor niet uit of je als doel hebt om af te vallen, op gewicht wil blijven of een fanatieke sporter bent. Voor elke behoefte zijn er voedingsmiddelen die je kunnen helpen om je doelen te behalen. Volgens hun zijn de recepten gemaakt op basis van wetenschappelijke gegevens en jarenlange ervaring van voedingsdeskundigen en diëtisten. 

Je kunt bij FitChef recepten krijgen die afgestemd zijn op jouw persoonlijke behoeften, hiervoor moet je een premium abonnement afsluiten. Maar ook als je dit abonnement niet hebt kun je een aantal recepten bekijken op de website van FitChef. Maak bijvoorbeeld een Bulgur salade met venkel en sinaasappel. In deze salade zitten 636 calorieën en 90 gram aan koolhydraten. 

Producten en diensten van FitChef
Bij FitChef kun je een abonnement nemen op gezonde recepten die passen bij jouw levensstijl. Voordat je een abonnement afsluit kun je online al een beeld vormen van het soort recepten dat ze aanbieden. Zoals je op de website kunt zien worden er vaak veel groentes gebruikt en proteïnen. Ze proberen de recepten ook zo op te stellen dat je niet te veel ingrediënten in huis hoeft te halen en dus niks verspilt.

Je kunt op de website aangeven wat jouw doel is, Wil je bijvoorbeeld afvallen, je gewicht handhaven of spiermassa opbouwen. Voor alle drie de opties zijn verschillende menu’s beschikbaar die regelmatig worden aangepast. 

Als je een premium abonnement afsluit krijg je wekelijks menu’s op maat toegestuurd die aangepast zijn aan jouw dieetvoorkeuren. Om het makkelijk te maken krijg je bij elk menu een boodschappenlijst die je zelfs kunt importeren naar de Albert Heijn. 

Ervaringen, klachten en tips voor FitChef
Vertel ons of je tevreden bent over de service van FitChef en of je het anderen aanraad om ook gebruik te maken van de premium service van deze organisatie. Door jouw ervaring te delen krijgen mensen een goed idee van de kwaliteit en service van dit bedrijf. Laat jouw review achter om een ander te helpen.