Afvallen met Nederland

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Afvallen met Nederland

Zwaarlijvigheid en obesitas zijn één van de belangrijkste ziekten van onze moderne maatschappij. Gedurende de afgelopen 50 jaar is het gemiddeld gewicht over de hele wereld sterk toegenomen. Overgewicht is ook in Nederland een enorm probleem. Als je te zwaar of zwaarlijvig bent, kan afvallen je risico op mogelijk ernstige bijkomende gezondheidsproblemen aanzienlijk verminderen. Zelfs wanneer je slechts 5% van je totale lichaamsgewicht verliest en er ook in slaagt deze 5% er vanaf te houden, kan je al grote gezondheidsvoordelen behalen. Gewichtsverlies verlaagt de bloeddruk, verkleint je kans op hartziekten en bepaalde kankers, vermindert rug- en kniepijn en kan type 2 diabetes omkeren. Er bestaan vele methoden en schema’s om af te vallen, die al dan niet werken, en waarvan sommigen funest zijn voor je gezondheid. Daarom is het belangrijk dat je je eerst goed informeert.

Wat is Afvallen met Nederland?

Afvallen met Nederland is een online dieet community met als doel je te helpen gezonder te gaan leven, bewustere keuzes te maken i.v.m. je dieet en je aan te zetten tot meer beweging. Hun dieetprogramma berust op 5 pijlers: Bewegen, Educatie, Motivatie, Eten en omgeving. Hiervoor werkt Afvallen met Nederland samen met diverse specialisten. Het programma van AMN is gebaseerd op een koolhydraatarm dieet, verrijkt met eiwitten. Eiwitten hebben het voordeel een vol gevoel te geven en zorgen ervoor dat je minder spiermassa verliest, waardoor je optimaal kan blijven presteren.

Wat biedt Afvallen met Nederland?

AMN biedt 2 abonnementsformules. Het basisprogramma met boek en een aanvullend premium programma (met premium recepten), een beweegprogramma, toegang tot een dieetforum en begeleiding van een online diëtiste. Je kan kiezen voor een lidmaatschap van 1, 3, 6 of 12 maanden.

Het uitgangspunt van Afvallen met Nederland is een dieetboek, met daaraan gekoppeld een afslankplan. In het boek staan dagelijkse menuschema’s voor zowel ontbijt, lunch als avondeten en wordt er aandacht besteed aan het behouden van je motivatie en aan hoe je voldoende blijft bewegen. Je vindt in het boek een beweegprogramma terug per niveau, waarvan je slechts 3 oefeningen, per dag hoeft uit te voeren.

Het dieet bestaat u verschillende fases, waarbij het er in de eerste fase vooral om gaat eiwitrijke en koolhydraatarme maaltijden te eten. Na 10 weken worden er langzaam aan weer méér koolhydraten toegevoegd, zodat je geen last krijgt van het zogenaamde jo-jo-effect en je langzamerhand een gezonde levensstijl aanleert.

Afvallen met Nederland geeft aan dat je gemiddeld één kilo per week kan afvallen en dat het dieet gemakkelijk te volgen is, de menu’s zorgvuldig zijn samengesteld, gevarieerd zijn en gemakkelijk om te maken met eenvoudige ingrediënten.

Op de website kan je ook eiwitshakes, boeken en dieetschema’s apart aankopen, met een teruggavebeleid van 7 dagen.

Complimenten, klachten en tips voor Afvallen met Nederland

Heb jij al deelgenomen aan het Afvallen met Nederland dieetplan en wil je je ervaring delen? Kreeg je duidelijk en correct advies op al je dieetvragen en bedenkingen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Werd je lidmaatschap snel in orde gebracht en is het online platform handig en intuïtief? Kreeg jij een goed resultaat met dit dieet en was je ervaring wat je ervan had verwacht? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook