VONROC

Alle reviews

VONROC

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Cofaro.com
Cofaro.com

Je hebt best na het bouwen keukenproducten nodig of wil je een nieuwe aankoop doen voor je woning. Dit alles kun je bij Cofaro kopen. Heb je wat me...

Logo Leen Bakker
Leen Bakker

Online shoppen kan ontzettend leuk zijn of behoorlijk tegenvallen. Dit hangt allemaal af van de betrouwbaarheid van de webshop. Een van de meest be...

Logo VerfBestelSite
VerfBestelSite

Verf is een mooi product om houten en stenen wanden een persoonlijke kleur te geven en te beschermen tegen de elementen. Zoek je een bepaald soort ...

Logo Podobrace
Podobrace

Na een blessure mag de juiste medische hulp niet ontbreken. Voor een spoedig herstel gaat men zonder twijfel voor de beste producten en medische hu...

VONROC

Wanneer je pas verhuisd bent of je wilt je bestaande woning upgraden, kan je op het internet oneindig veel inspiratie opdoen. VONROC.nl is misschien de site die heeft waar jij op zoek naar bent! Van grasmaaiers tot Tv-beugels, van freesmachines tot bewatering. Op ReviewsBird.nl vind je een uitgebreide lijst aan online winkels. Welke de beste is? Dat laten wij graag aan u over! De bedoeling van onze reviewsite is om zoveel mogelijk mensen de kans te geven hun persoonlijke beoordeling achter te laten met een van de online bedrijven die opgenomen zijn in onze gids, ReviewsBird.nl. Bent u op zoek naar gereedschap of accessoires voor in en om het huis? Bekijk hier wat andere online shoppers van VONROC vinden. 

Over VONROC 
Het online bedrijf VONROC is één van de snelst groeiende, jonge E-Commerce bedrijven van Nederland. VONROC levert producten voor de tuinliefhebber en echte doe-het-zelver. Het bedrijf is opgericht in 2017, en bestaat dus al een geruime tijd. Het bedrijf is momenteel actief in meer dan 10 landen in Europa. Het bedrijf heeft een kantoor in Zwolle en een distributie/inkoop kantoor in Shanghai. In het totaal werken er meer dan 80 werknemers bij VONROC. De slagzin van het bedrijf luidt “Build Your Future” en dit slaat niet alleen op de verkoop van boormachines of andere machines die men nodig kan hebben om iets te bouwen, maar is ook een verwijzing naar de stichting RocYourPlanet, waarin allerlei milieu projecten ondersteund worden. Het bedrijf denkt niet alleen aan gereedschap voor in de tuin, maar ook aan het milieu, en daarop worden ook de producenten van de door hun aangeboden producten streng op beoordeeld. 

Producten en Diensten van VONROC
VONROC biedt kwaliteitsproducten voor iedereen die van klussen houdt. Op zoek naar een boormachine? Buitenlampen, snoeigereedschap, blad blazers, terras stoelen, auto gereedschap, multitools, of andere vormen van gereedschap die in uw schuur niet misstaan? Dan kunt u uw hart ophalen op de online website van VONROC. Het gemakkelijke navigatie menu helpt u bij het uitzoeken van het door u gewenste product. Het keuzemenu op de website geeft goede duidelijke foto’s en beschrijvingen van alle producten en de site nodigt uit tot verder surfen tussen de verschillende producten. Ook de bestelling plaatsen wordt heel gemakkelijk gemaakt met behulp van het digitale winkelwagentje waarmee u naar de digitale kassa rijdt. Alle producten worden in een milieuvriendelijke verpakking en binnen 24 uur aan huis bezorgd. 

Complimenten, klachten en tips over VONROC
Heeft u wel eens van het merk VONROC gehoord? Heeft u misschien een VONROC bewatering product of een hogedrukreiniger gekocht? Dan horen wij natuurlijk graag van u! Misschien kunt u antwoord geven op de vraag of de producten van VONROC van goede kwaliteit zijn. En hoe de service is van deze webwinkel met tuingereedschap. U kunt uw ervaringen heel gemakkelijk op onze vergelijkingssite plaatsen door simpelweg uw review bij ons achter te laten. Dit mag anoniem. Wij hebben uw persoonlijke email adres alleen nodig voor de registratie en beloven dat wij deze niet aan derden zullen verkopen!