Vente-Unique

Alle reviews

Vente-Unique

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Vente-Unique

We zijn benieuwd naar jouw ervaring met vente-unique.com. Jouw ervaring kan anderen namelijk helpen bij het maken van een goede keuze. Het is niet makkelijk om de juiste meubelwinkel te vinden, maar ervaringen van anderen kunnen deze keuze wel makkelijker maken.

vente-unique.com is een Europese online woonwinkel waar je alle denkbare producten voor je interieur kunt kopen. Denk hierbij aan een nieuwe bank, lampen, tapijten, matrassen of een schilderij voor in de woonkamer. 

Laat ons weten wat je ervaring is zodat anderen makkelijker kunnen bepalen of ze iets zullen bestellen bij deze online woonwinkel. Jouw ervaring is heel waardevol en zal anderen helpen om de juiste keuze te maken. 

Over vente-unique.com
vente-unique.com is een Frans bedrijf dat zich richt op de Europese markt. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft zich langzaam over Europa verspreid. In 2016 besloten ze om ook de Nederlandse markt aan te boren. Sinds 2018 staan ze genoteerd aan de aandelenbeurs van Frankrijk. In al die jaren hebben ze al meer dan anderhalf miljoen klanten geholpen.

vente-unique.com wil de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden aan al hun klanten. Ze realiseren dit door uitsluitend online actief te zijn. Hierdoor besparen ze op overheadkosten. Daarnaast maken ze geen gebruik van tussenpersonen. Hun eigen medewerkers hebben direct contact met de fabrieken die hun meubels maken. Ook dit is een flinke kostenbesparing.

Ze staan voor kwaliteit die ook betaalbaar is. De ervaren inkopers van vente-unique.com zorgen continu dat hun meubels en items aan hun kwaliteitseisen voldoen. Om te zorgen dat deze meubels ook betaalbaar zijn proberen ze de prijs laag te houden en zijn er wekelijks kortingsacties met kortingen tot 60%.

Producten en diensten van vente-unique.com
Bij vente-unique.com kun je alles kopen op het gebied van interieur. Zo kun je er terecht voor een complete eetkamers, accessoires, baden, banken, bedden en zelfs spa’s en sauna’s om jouw ontspanningsruimte in te richten. 

Het is eenvoudig om een keuze te maken uit het de collectie. Het assortiment is heel groot met verschillende stijlen, keuze genoeg dus. Als je niet te veel wil scrollen kun je filters toevoegen aan je zoekresultaten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit het soort materiaal, de kleur of de stijl van je nieuwe meubelstuk. 

Bij elk meubelstuk staat voldoende informatie om een goede keuze te kunnen maken. Er staan veel specificaties, en er staat bij elk artikel een review. Als je regelmatig een bestelling plaatst bij vente-unique.com dan kun je lid worden van het loyaliteitsprogramma. Voor slechts een paar tientjes per 2 jaar krijg je korting op je leveringskosten en cadeaucheques. Bovendien krijg je een speciaal nummer dat je kunt bellen als je makkelijker contact wil met de klantenservice. Tot slot heb je ook een week langer om je artikelen te retourneren als ze niet bevallen. 

Ervaringen, klachten en tips voor vente-unique.com
Vertel ons hoe je de service en kwaliteit van dit bedrijf ervaren hebt. Door jouw mening te horen kunnen anderen zich een goed en objectief beeld vormen van dit bedrijf. Het nemen van een beslissing is daarom veel makkelijker. Laat jouw review achter om anderen te helpen bij hun keuze.