under armour ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Under Armour

Trainen om gezond te blijven, of sporten omdat het jouw hobby is. Je kunt veel redenen hebben om actief bezig te zijn, maar tijdens het trainen heb je wel de juiste uitrusting nodig. Als je wel eens eerder naar sportuitrusting hebt gezocht, ben je misschien al bij Under Armour terecht gekomen.

Voordat je uitrusting bij Under Armour gaat bestellen, wil je wel zeker weten dat het bedrijf aan jouw verlangens voldoet. Denk daarbij aan kwesties als: wat voor soorten uitrusting vallen er allemaal te vinden in de collecties van Under Armour? Hoe zit het met de materialen waar het bedrijf gebruik van maakt? Wat voor kwaliteit en garantie zit er op? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Waar kan ik terecht als ik contact wil opnemen met het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze website, Under Armour reviews en beoordelingen te lezen van klanten die je al zijn voorgegaan.

Wat is Under Armour

Under Armour is een onderneming die initieel begonnen is met de verkoop van één t-shirt, dat volgens het bedrijf veel voordeel aan sporters opleverde. Het bedrijf is hedendaags voornamelijk gefocust op innovatie, en hun merkvisie: zo willen ze hun klanten inspireren met functionele oplossingen, waarvan ze nooit wisten dat ze die nodig hadden, maar waar ze niet meer zonder mee kunnen na het ontdekken. De kernwoorden van hun verhaal, zijn: ‘hard work’, ‘grit’ en de ‘will’ om iets voor elkaar te krijgen, aldus Under Armour.

Producten en diensten Under Armour

Under Armour is een bedrijf waar je allerlei soorten sportuitrusting, zoals bijvoorbeeld: kleding en schoenen kunt vinden. Op de website van het bedrijf kun je daarna zoeken aan de hand van categorieën, zoals: Nieuwe producten, Schoenen, Heren, Dames, Kids en Outlet. Daar kun je bijvoorbeeld Under Armour: jas, trainingspak, schoenen en dergelijke items vinden. De producten van het bedrijf zijn allen voorzien van foto’s, prijs, DNA (product informatie), specificaties en pasvormen (voor schoenen). In de outlet categorie is het mogelijk om afgekorte artikelen te vinden. Verder valt er op de website een maattabel te bekijken, zodat klanten kunnen bepalen welke maat zij het best kunnen gebruiken.

Betalen en bezorgen

Gevonden waar je naar op zoek was en wil je doorgaan met het afrekenen? Dan kan je tijdens het betaalproces gebruik maken van verschillende betaalmethoden, zoals: Mastercard, Visa, American Express, Klarna, PayPal en Apple Pay. Verzendkosten zijn in Nederland €4.95, als je bestelling meer dan €60 is, wordt dat gratis. Standaardverzending duurt 2-3 werkdagen, als je naar een pick-up point verzend, zijn er geen kosten en duurt het 1-2 werkdagen.

Contact

Zijn er producten die je graag zou willen bestellen bij Under Armour, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te zoeken? Dan kan dat op verschillende manieren, zo kun je op de site via de live chat contact opnemen. Communiceren via Whatsapp kan ook, gebruik daarvoor: +31611269614. Voor telefonisch contact is het mogelijk te bellen met: 00800-82766871. Verder kun je op de site via een contactformulier jouw bericht delen. Zelf langsgaan kan aan het Stadionplein 10, 1076 CM, Amsterdam.

Reviews en beoordelingen Under Armour

Heb je al eens eerder sportuitrusting bij Under Armour besteld? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe dat beviel! Deel je mening over Under Armour met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet, maak je het eenvoudiger voor andere potentiële klanten, een beter beeld over Under Armour te kunnen schetsen. Meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven lezen kan ook, bezoek daarvoor onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review