Tuinland reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tuinland

Vraag jij je ook af of het verstandig is om tuinmeubelen en tuinartikelen online te bestellen? Het antwoord op die vraag kun je onder ander vinden in de reviews van consumenten op onze website. Daar worden ervaringen met verschillende tuincentra en tuinbedrijven gedeeld die online te vinden zijn. Hoe worden producten en bestellingen verzonden? Welke service krijg je als je contact opneemt met de klantenservice van bijvoorbeeld Tuinland in Assen? Hoe zit het met het retourneren van goederen? Op bijna alle vragen die je nu nog hebt worden in onze recensies antwoord gegeven.

Over Tuinland

De geschiedenis van Tuinland gaat terug tot het jaar 1919 toen de grootvader van de huidige directeur van het bedrijf begon met het kweken van groenteplanten. In die lange historie ontwikkelde het bedrijf zich tot tuincentrum en werd er in 1980 besloten om, samen met 9 andere ondernemers, Intratuin op te richten. In 2004 werd een nieuwe weg ingeslagen en ging het bedrijf verder onder de huidige naam Tuinland.

Tuinland vestigingen

Er zijn tegenwoordig vier grote Tuinland winkels die je kunt bezoeken als je de producten uit de online shop met eigen ogen wilt bekijken. Je kunt onder andere terecht bij Tuinland in Zwolle, het filiaal in Groningen of het tuincentrum in Wilp. De Tuinland openingstijden verschillen per vestiging, je kunt de exacte tijden terugvinden op de site. Daar vind je overigens ook alle informatie over de online klantenservice.

Tuinland klantenservice

De klantenservice van Tuinland is tijdens kantooruren via het telefoonnummer 0592 - 760 760 of via webshop@tuinland.nl bereikbaar. Je kunt daar terecht met al je vragen over producten, bestellingen, bezorgingen en retouren. Natuurlijk verwacht je als klant een correcte service van de medewerkers daar, in hoeverre andere klanten daarmee tevreden zijn lees je in hun recensies en reviews over Tuinland op onze website. Bovendien is het bedrijf ook aanwezig op sociale media, via de Tuinland Facebook en Instagram pagina kun je reageren op nieuwe aanbiedingen die regelmatig geplaatst worden.

Producten en diensten van Tuinland

In de webshop van Tuinland zijn er diverse productcategorieën waar je de artikelen uit het assortiment kunt vinden en deze zijn heel makkelijk Binnen en Buiten genoemd. Er worden onder andere kamerplanten, tuingereedschap en tuinmeubelen te koop aangeboden. Hangstoelen van merken zoals Palermo en Rhodes en bloeiende lippenstiftplanten zijn slechts een paar voorbeelden van producten die door klanten veel besteld worden. Voor speciale feestdagen worden er extra categorieën zoals Tuinland Kerst of Black Friday aan het menu toegevoegd om het zoeken naar specifieke seizoensgebonden artikelen nog makkelijker te maken.

Tuinland producten retourneren

Je krijgt in totaal dertig dagen de tijd om producten uit de Tuinland online shop die je niet bevallen terug te sturen. Het enige wat het bedrijf van je verlangd om alles in goede banen te leiden is dat je een retourformulier bij het product voegt als je het naar Tuinland retour stuurt.

Reviews en commentaren over Tuinland

Heb jij als klant kortgeleden online producten bij deze aanbieder besteld? Deel dan jouw ervaring met andere consumenten door een Tuinland review op onze website achter te laten. Met jouw beoordeling kun je nieuwe klanten wijzen op de goede en slechte kanten van dit bedrijf en met maximaal 5 sterren geef je aan of Tuinland betrouwbaar is of niet. Mensen die de manier van werken van deze online shop nog niet kennen zullen graag over jouw ervaring met Tuinland lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review