Thuiszorgwinkelxl

Alle reviews

Thuiszorgwinkelxl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Van Boxtel hoorwinkels
Van Boxtel hoorwinkels

Niet goed (meer) kunnen horen is geen pretje. Zowel voor je zelfbeeld, je zakelijk leven en je sociale leven is een verlies aan gehoorcapaciteit ee...

Logo Coolsound
Coolsound

Huishoudelijke apparaten en gadgets maken ons het leven een stuk eenvoudiger. Er gaat bijvoorbeeld niets boven een lekkere bak koffie uit je eigen ...

Logo Telefoonwereld
Telefoonwereld

Waar zouden we zijn zonder de smart telefoon? Bij de telefoonwereld draait alles om dit handige, soms vervloekte apparaat. Het is moeilijk voor te ...

Thuiszorgwinkelxl

Ben je toe aan een verzorgingsartikel dat het dagelijkse leven makkelijker kan maken of heb je een handicap, wat sommige taken lastig kan maken? Dan kan het zijn dat je baat hebt aan bijvoorbeeld een rolstoel of rollator. Een bedrijf waar je dit soort producten kunt vinden is Thuiszorgwinkelxl. 

Voordat je verzorgingsproducten bij Thuiszorgwinkelxl gaat bestellen wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Denk daarbij aan vragen als: waar kan ik allemaal uit kiezen? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Kan ik ook advies krijgen bij het bedrijf als ik niet zeker weet welk product het beste geschikt is voor mij? Waar kan ik terecht als ik klachten heb? Hoe zit het eigenlijk met de prijs? Voldoet Thuiszorgwinkelxl wel aan dit soort verwachtingen. Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, Thuiszorgwinkelxl reviews en beoordelingen lezen. Op die manier kan je zelf bepalen of de onderneming wel of niet aan jouw vereisten zal voldoen. 

Wat is Thuiszorgwinkelxl

Thuiszorgwinkelxl is een zorgwinkel die producten levert aan klanten binnen Nederland en België. Het bedrijf is zowel online als fysiek actief. In persoon zou je Thuiszorgwinkelxl kunnen bezoeken in Eindhoven. De producten die je kunt kopen bij het bedrijf zijn vooral geschikt voor ouderen of mensen die baat hebben aan medische hulpmiddelen. In de winkel kan je allerlei soorten zorgproducten vinden, die je kunnen ondersteunen in het dagelijkse leven. 

Producten en diensten Thuiszorgwinkelxl

Ben je benieuwd naar het assortiment van Thuiszorgwinkelxl? Dan kan je de webshop bezoeken om de producten te bekijken. Als je eenmaal op de website beland bent staan er gelijk een aantal best verkochte producten voor je gereed. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit: Lichtgewicht Rolstoel en Lichtgewicht Rollator. Verder kan je op de homepagina ook de nieuwste producten vinden. Zoek je het liefst doelgericht? Dan kan je uit verschillende categorieën kiezen, zoals: Rollator, Rolstoel, Badkamer & Toilet, Wonen & Slapen, Mobiliteit, Incontinentie, Sport & Revalidatie, Eten & Drinken, Medische Hulpmiddelen, Slechtzienden, Dementie, Hobby & Vrije tijd, Telefonie & Elektronica, Praktijk, Winter en Buitenkansje. Als je op een product klikt kan je daarover een toepasselijke omschrijving, inclusief specificaties, prijs en meer informatie lezen. 

Heb je een keus kunnen maken? Dan kan je betalen op diverse manieren, zoals: iDEAL, Mastercard, Visa, Bankoverschrijving, Bancontact, Belfius, KBC, Afterpay en PayPal. Verzendingen zijn gratis vanaf €50,-. Over verzenden, levertijden en retourneren valt meer te lezen op de website. 

Contact

Wil je producten bestellen bij Thuiszorgwinkelxl, maar heb je een vraag die je het liefst eerst beantwoord ziet worden? Dan kan je contact opnemen op een aantal manieren, zo kan je voor vragen en advies bellen naar het nummer: 040 236 45 06. Stuur je liever een berichtje via de mail? Dan kan je daarvoor het adres: info@thuiszorgwinkelxl.nl gebruiken. Een persoonlijk bezoekje brengen gaat ook aan de Kruisstraat 61, 5612 CD, Eindhoven, Nederland. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor Kvk nr. 17205121 en BTW nr. NL001690278B81 gebruiken. 

Reviews en beoordelingen Thuiszorgwinkelxl

Heb je al eens eerder verzorgingsproducten bij Thuiszorgwinkelxl besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten wat je daarvan vond! Deel je mening over Thuiszorgwinkelxl met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het makkelijker voor andere lezers om te bepalen of het bedrijf wel of niet aan hun verwachtingen zal voldoen. Wil je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen? Dan kan je daarvoor onze website bezoeken.