Thuiszorgwinkelxl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Thuiszorgwinkelxl

Ben je toe aan een verzorgingsartikel dat het dagelijkse leven makkelijker kan maken of heb je een handicap, wat sommige taken lastig kan maken? Dan kan het zijn dat je baat hebt aan bijvoorbeeld een rolstoel of rollator. Een bedrijf waar je dit soort producten kunt vinden is Thuiszorgwinkelxl.

Voordat je verzorgingsproducten bij Thuiszorgwinkelxl gaat bestellen wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw vereisten zal voldoen. Denk daarbij aan vragen als: waar kan ik allemaal uit kiezen? Hoe zit het met de kwaliteit en garantie? Kan ik ook advies krijgen bij het bedrijf als ik niet zeker weet welk product het beste geschikt is voor mij? Waar kan ik terecht als ik klachten heb? Hoe zit het eigenlijk met de prijs? Voldoet Thuiszorgwinkelxl wel aan dit soort verwachtingen. Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze website, Thuiszorgwinkelxl reviews en beoordelingen lezen. Op die manier kan je zelf bepalen of de onderneming wel of niet aan jouw vereisten zal voldoen.

Wat is Thuiszorgwinkelxl

Thuiszorgwinkelxl is een zorgwinkel die producten levert aan klanten binnen Nederland en België. Het bedrijf is zowel online als fysiek actief. In persoon zou je Thuiszorgwinkelxl kunnen bezoeken in Eindhoven. De producten die je kunt kopen bij het bedrijf zijn vooral geschikt voor ouderen of mensen die baat hebben aan medische hulpmiddelen. In de winkel kan je allerlei soorten zorgproducten vinden, die je kunnen ondersteunen in het dagelijkse leven.

Producten en diensten Thuiszorgwinkelxl

Ben je benieuwd naar het assortiment van Thuiszorgwinkelxl? Dan kan je de webshop bezoeken om de producten te bekijken. Als je eenmaal op de website beland bent staan er gelijk een aantal best verkochte producten voor je gereed. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit: Lichtgewicht Rolstoel en Lichtgewicht Rollator. Verder kan je op de homepagina ook de nieuwste producten vinden. Zoek je het liefst doelgericht? Dan kan je uit verschillende categorieën kiezen, zoals: Rollator, Rolstoel, Badkamer & Toilet, Wonen & Slapen, Mobiliteit, Incontinentie, Sport & Revalidatie, Eten & Drinken, Medische Hulpmiddelen, Slechtzienden, Dementie, Hobby & Vrije tijd, Telefonie & Elektronica, Praktijk, Winter en Buitenkansje. Als je op een product klikt kan je daarover een toepasselijke omschrijving, inclusief specificaties, prijs en meer informatie lezen.

Heb je een keus kunnen maken? Dan kan je betalen op diverse manieren, zoals: iDEAL, Mastercard, Visa, Bankoverschrijving, Bancontact, Belfius, KBC, Afterpay en PayPal. Verzendingen zijn gratis vanaf €50,-. Over verzenden, levertijden en retourneren valt meer te lezen op de website.

Contact

Wil je producten bestellen bij Thuiszorgwinkelxl, maar heb je een vraag die je het liefst eerst beantwoord ziet worden? Dan kan je contact opnemen op een aantal manieren, zo kan je voor vragen en advies bellen naar het nummer: 040 236 45 06. Stuur je liever een berichtje via de mail? Dan kan je daarvoor het adres: info@thuiszorgwinkelxl.nl gebruiken. Een persoonlijk bezoekje brengen gaat ook aan de Kruisstraat 61, 5612 CD, Eindhoven, Nederland. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor Kvk nr. 17205121 en BTW nr. NL001690278B81 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Thuiszorgwinkelxl

Heb je al eens eerder verzorgingsproducten bij Thuiszorgwinkelxl besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten wat je daarvan vond! Deel je mening over Thuiszorgwinkelxl met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier maak je het makkelijker voor andere lezers om te bepalen of het bedrijf wel of niet aan hun verwachtingen zal voldoen. Wil je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven lezen? Dan kan je daarvoor onze website bezoeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
Isabel 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan ThuiszorgwinkelXL en mijn ervaring was erg positief. Ik had hulp nodig bij het vinden van de juiste rolstoel voor mijn vader, die moeite heeft met lope...

Alle reviews ( 1 )

Positieve Ervaring met ThuiszorgwinkelXL

Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan ThuiszorgwinkelXL en mijn ervaring was erg positief. Ik had hulp nodig bij het vinden van de juiste rolstoel voor mijn vader, die moeite heeft met lopen. De medewerkers waren zeer behulpzaam en gaven me goed advies over welke optie het beste zou werken voor zijn behoeften. De winkel zelf is ruim opgezet en goed gevuld met verschillende soorten hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een handicap. Het was fijn om te zien dat er genoeg mogelijkheden waren om uit te kiezen, wat onze zoektocht naar de perfecte rolstoel veel gemakkelijker maakte. Een ander aspect waar ik blij mee was, was dat we geen massa's geld hoefden uit te geven voor de aankoop van de juiste rolstoel. Ik voelde niet alsof ik werd geduwd in een of ander duur model alleen maar omdat ik daar toevallig ben binnengestapt - iets wat ik elders vaak heb meegemaakt. Over het algemeen kan ik ThuiszorgwinkelXL ten zeerste aanbevelen als u op zoek bent naar kwaliteitshulpmiddelen tegen redelijke prijzen, ondersteund door attente service van deskundige medewerkers.

I
Isabel 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!