Storytel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Storytel

Na veel opkomende video streamingsdiensten zoals Netflix, HBO en Hulu is er nu ook een streamingsdienst voor het streamen van luisterboeken en e-books: Storytel. U kunt deze e-booken lezen of beluisteren via een mobiele app of via de website van het bedrijf. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Storytel lezen, of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Storytel

Storytel werd opgericht in het jaar 2005 in Zweden. In het begin heette de dienst Bokilur, maar in 2007 werd de naam veranderd in Storytel. Het bedrijf benaderde de Nederlandse markt in 2013. Naast Nederland en Zweden is het bedrijf nog in achtien andere landen actief. In elk van deze landen worden luisterboeken in hun eigen taal aangeboden maar ook Engelstalige luisterboeken. De dienst werkt op basis van betaalde abonnementen, waarbij de gebruiker onbeperkt luisterboeken kan "streamen". In het tweede kwartaal van 2020 telde Storytel zo'n 1,256,500 betalende abonnees in alle landen waar de dienst actief is.

Producten en diensten van Storytel

Storytel is één van de grootste abonnementsdiensten voor het streamen van luisterboeken en e-books ter wereld. Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan vijf honderd duizend titels in hun dienst. De visie van het bedrijf is om de wereld een meer empathische en creatieve plek te maken met geweldige verhalen, die door iedereen beluisterd en gedeeld kunnen worden, altijd en overal. De streamingactiviteiten van Storytel worden uitgevoerd onder de merknamen Storytel en Mofibo. De uitgeverij activiteiten van Storytel worden uitgevoerd via luisterboek uitgever Storyside.

Het bedrijf heeft meerdere soorten abonnementen maar voor alle abonnementen geldt dat u eerst veertien dagen gratis gebruik kunt maken van de dienst zodat u eerst kunt uitproberen of het wat voor u is. Het meest gekozen abonnement onder lezers van de dienst is het unlimited abonnement, dit abonnement is twaalf euro per dertig dagen. Met dit abonnement kunnen er één volwassene en één kind (onder de twaalf jaar) gebruik maken van de dienst. Met dit abonnement heeft u wel onbeperkt toegang tot alle boeken in de app en kunt u ook offline boeken opslaan. Hierdoor hoeft u niet altijd online te zijn als u een boek wil luisteren of lezen.

Aanbevelingen, klachten en tips over Storytel

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Storytel? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Storytel op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Storytel vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf nu achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Storytel of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Storytel nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review