Spiegelshop

Alle reviews

Spiegelshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Spiegelshop

We hebben het nodig wanneer we het huis willen verlaten, om ons make-up aan te brengen, ons haar te kammen, te kijken of alles in orde is met onze kleding, in het verkeer en ga zo maar door! Ja, u hebt het goed geraden… Spiegels! Het komt nergens meer voor dat men zonder een spiegel door het leven gaat. Van normale tot moderne spiegels en elk in hun eigen unieke vorm. Bent u ook een type dat niet zonder een spiegel kan? Bent u op zoek naar een unieke spiegel voor uw kleedkamer? Of de badruimte? Neem dan gauw een kijkje inreviews op de site van ReviewsBird. De pagina waar u terecht kunt voor de ervaringen, die consumenten hebben met aanbieders van spiegels online, waar ze hun beoordelingen geven en dé plek waar u ook uw eigen ervaringen kwijt kunt.

Over Spiegelshop
Spiegelshop is een bedrijf waar u terecht bent voor alle spiegel soorten. Het bedrijf staat bekend om de productie van moderne spiegels met elk hun eigen unieke lijst. Een onderneming met de laatste trends aan spiegels, die landelijk worden verkocht. Spiegelshop garandeert duurzame spiegels van goede kwaliteit. Enkele op te noemen soorten uit hun assortiment zijn de industriële spiegels, houten spiegels, klassieke spiegels, barok spiegels, pass spiegels, locatie spiegels, maar ook steigerhouten spiegels. Het bedrijf heeft een eigen lijstenmakerij in Hengelo.

Producten en diensten van Spiegelshop
De Spiegelshop biedt alle producten, met elk hun eigen unieke onderdelen, online aan. Op de website van Spiegelshop vindt u spiegels van de nieuwste trends en modellen. Spiegelshop zegt klaar te staan om elke spiegel naar wens op maat en model te maken. Uit hun assortiment hebt u de keus uit goedkope spiegels onder de naam Basis collectie of spiegels van een hogere graad. Spiegels zijn er op voorraad met een facet en ook zonder een facet. U kunt verder een keus maken uit decoratie spiegels, passpiegels, plakspiegels, ontwerp spiegels, schouwspiegels, sier spiegels, wand spiegels en staande spiegels elk in aparte kleuren, modellen, maten en vormen. De Spiegelshop kan spiegels produceren op maat en naar wens van de klant. Het bedrijf is in het bezit van vakkundig personeel om uw spiegel zo correct mogelijk voor u te ontwerpen.

Complimenten, klachten en tips voor Spiegelshop
De Spiegelshop noemt zich spiegel-specialist in moderne en unieke spiegels. Elke tevreden klant is voor hun goud waard. Mocht het zo zijn dat uw spiegel nog net te klein of te groot is dan afgesproken? Of heeft u een andere klacht, dan mag u dit melden aan de klantenservice, die te bereiken is op het telefoonnummer 74 250 7155 of u verstuurt een e-mail naar info@spiegelshop.nl. Voor elke bestelling bij de Spiegelshop kunt u betalen op de website van Spiegelshop via iDEAL, PayPal, overboeking of Afterpay.

Heeft u een spiegel in uw badruimte staan of misschien in de woonkamer? Is het van de Spiegelshop afkomstig? Laat uw ervaring weten in een review, die u kunt plaatsen op de site van ReviewsBird. U kunt toekomstige klanten een beter beeld geven over de Spiegelshop.

Bent u geïnteresseerd in bedrijven als Spiegelshop of bent u op zoek naar andere bedrijven? Bezoek dan de page van ReviewsBird.nl.